sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Bu dizide nerede gülmeye başladınız. İkinci sezon bitti bitecek taş çatlasın 2 3 sahne var çok güzel diyebileceğim. Ha bi güzel yanı da kısa olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Bachman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Blockman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi yemin ediyorum icim acidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Çok üzücü ilerliyo yaaa :( bi şöyle rahat rahat başarılı startup olarak göremeyecek miyiz biz bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 berbat bir gunun ardindan gulerim diye actim.. agzima daha bi sicti. ne kadar spoiler olursa artik o degil de o son sahnede uzun uzun sabit ayni mekani gostermesi guzeldi. simpson'larin ucuz iscilik, banksy acilisini animsatti https://www.youtube.com/watch?v=DX1iplQQJTo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mithat said: Çok üzücü ilerliyo yaaa :( bi şöyle rahat rahat başarılı startup olarak göremeyecek miyiz biz bunu ya. richard fazla mal şunu olması için sdf dizide en sevmediğim karakter direk. Niye inatla daha düzgün bi UI yapmıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Sen direk gilfoylesun zaten. Ben bi jareda bi bachmana çok guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Son sahne ne rahatlaticiydi oyle :) Cikircikircikircikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sanal biyik sahnelerine istemsizce cok gulmustum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Yayınlanmış tüm bölümleri 2 günde izledim. Güzel çıtır çerez dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Sen çerezi de bu mantıkla yiyosan senin evin oraya bi kuruyemişçi açıcam hocam adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 çıtır çerez kavramını anlamamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Diziyi seven zaten benim kafada, sevmeyeni de anlarım ona hitap etmiyordur da şu diziye "çıtır çerezlik" tanımı yapmanın izahı yok ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=SSzoDPptYNA ahahah Tables muhabbeti bundan gelmeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 abi bu dizide komik olmadigini dusundugunuz bir sahne varsa, bir noktayi kaciriyorsunuz demektir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 komik sahnesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Komik sahnesi var da abartılcak bir olayı yok. Yani spesifik olarak bir kesim geek, nerd'e hitap ediyorsa filan bilemiyorum. Bir arkadaşın başına gelen komikimsi bir olayı anlattığında böyle yüzünde ufak bir tebessümle dinlersin ya benim genel tepkim öyle bu diziye. 3. Sezon final bölümünü de izleyip komple kapatıcam sv defterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 demiyor ki "yetemedim, anlamiyorum. cok ince geliyor" komik sahnsi yok diyor... (lo-qlty-bait.png) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Rewendor said: Diziyi seven zaten benim kafada, sevmeyeni de anlarım ona hitap etmiyordur da şu diziye "çıtır çerezlik" tanımı yapmanın izahı yok ya :S Ben severek izliyorum diziyi de, tam tanımı "çıtır çerezlik" bu dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 benim yorum üstünden baya bi şit storm dönmüş ama ben diziyi kötülemedim ki aksine güzel dedim. ama efsane değil bunuda kabul etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Çıtır çerez tanımlarımız veya dizinin kafamızdaki yeri farklı o zaman. Benim için çıtır çerez dizi "olsa da olur olmasa da, vakit geçirtiyor işte" dizisidir mesela. Koşu bandında izlediğim (daha çok keyif alacağım bir diziyi koşu bandında ziyan etmemek için bunu seçerek) Arrow falandır çıtır çerez. Oysa bu diziyi çıktığı gün izliyorum, hevesle sonraki bölümünü bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 cok guzel sezon finali oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Son sezonda Patlayan napster balonunu kaldirmişlar hehe sasirmiştim zaten nasil izin verdiler diye cunku hala devam ediyor napster... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar