xetraynex Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 koca kurum bildigin dns poisoning mi yapiyor, ben mi uykumu alamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bizim SO fiber hiç yasak görmedik daha. butun dnsler de çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Fly said: koca kurum bildigin dns poisoning mi yapiyor, ben mi uykumu alamadim ? IP Spoofing yapiyolar once, sonra o spoofed IP ile DNS Poisoning yapiyolar. Evet koca koca kurumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Esh said: dark biz senin nasıl bir akp li olduğunu biliyoruz abi. beşiktaşı da sürekli karıştırmaya çalışsan sen ve grubun zaten. lütfen artık forumdaki insaların aklını karıştırmaya calışma. ttnet telekom kötü dediysek, kötüdür. forever tayyip tabii ki, dağılın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 beşiktaş taraftarının %50 si aKP ye oy vermiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 en az %80, bakmayın dışarı da tatava yaptığımıza ortamlarda öyle takılıyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Hackerlar yapar tum bilgilerinizi calar cok kolay demistim dnsler tehlikeli demistim halbuki hackerler daha uysalmis :) bizim isp ler suan suc isliyor dava edilebilir google a ait bir ip yi ele gecirmedir bu bolgesel olarak. Ripe buna izin vermez ceza vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 WaNTeD said: bizim SO fiber hiç yasak görmedik daha. butun dnsler de çalışıyor Nasıl yok.Ben ankara'da, twitter ve youtube a giremiyorum Süperonline fiberden.Google dns ile de girilmiyor.Senin şehir neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 istanbul, direk çıkışlardan bizim hat apartman kutusu falan dğeil ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 hangi dns leri kullanıyoruz şimdi. google pert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 195.46.39.39 195.46.39.40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Comodo Secure DNS 8.26.56.26 8.20.247.20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Editor said: Hackerlar yapar tum bilgilerinizi calar cok kolay demistim dnsler tehlikeli demistim halbuki hackerler daha uysalmis :) bizim isp ler suan suc isliyor dava edilebilir google a ait bir ip yi ele gecirmedir bu bolgesel olarak. Ripe buna izin vermez ceza vermeli google açsın işte. türkiye'de faaliyeti var ne de olsa. eric'le tayyip de tanışıp görüşmüş insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Turkiyede faaliyeti. Olmasa bile dava acabilir cunku yasak ripe kurallarini ihlal ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Youtube ve Twitter’ın hukuksuzca yasaklanmasıyla alternatif giriş yolu olarak görülen DNS’lerle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada gittikçe yayılan iddiaya göre; Youtube ve Twitter yasağını delmek için kullanılan DNS’ler Türk Telekom alt yapısı üzerinden hizmet veriyor. http://odatv.com/n.php?n=dns-degistirenler-fisleniyor-2903141200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 DNSCrypt kullanin ama artik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Bende dnscrypt kurulu ne zammandır ama onun da bir olayını bulup adresleri çekecekler gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 dayıl-ap zamanında böyle zulüm yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 DarKRideR said: Dark_Soul said: Bend 8.8.8.8 kullanınca hiçbir siteye giremiyorum.Süperonline fiber kullanıyorum.Bu dns leri kullanmayı engelleme gibi birşey yapabiliyorlar mı?Ha bir de youtube cort şuanda. Hepsi aynı bok, hani önce şunu anlamak gerek TTnet istisna olarak o.çlik yapmayı kendine hobi edinmiş bir kurum değil. ee abi ttnet phorm u nabıcaz? onu da mı devlet zorladı? devlet zorlaması yanında hobi olarakta bi hoşlaşma var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 o olayda da çok ağlandı ama dünyada daşaklı bir çok servis sağlayıcısında daha fazla para kazanmak için aynı uygulamalar yapılıyor. Tabii zorunlu bırakmıyorlar kullanması için sadfsd TT şuan zaten Telekomünikasyon firması olarak değil de bir finans kuruluşuymuş gibi işletiliyor. Babam mesela en çok bundan şikayet ediyor. Biz bir yere bağlantı veriyoruz kaliteli olmasını istiyoruz ki kafamız ağrımasın diyor ama merkezden veto yiyor mesela malzeme de veya bütçede atıyorum. adamlar diyor ki senin yaptığın iş bana 3 ay - 6 ay - 1 yılda ne kadar para kazandıracak. Hal böyle olunca bu tip uygulamalar daha çok kâr elde etmenin bir numaralı silahı olarak gözüküyor ve kullanılıyor. TTnet'in bunu kullanmasının amacı da sadece kullanıcı alışkanlıklarını ve tiplerini ayrıştırıp ona göre reklam gelirlerini katlamak ki bayağı başarılı oldular. Şimdi burada fişleme geyiği ile ilgili bir nokta daha var. Fişlemeyi burada yapabilecek olan kurum esasen Türk Telekom ama Phorm olayını TTnet yapıyr. Özelleştirme sonrasında Türk Telekom ve TTnet birbirinden ayrıldı. Alt kuruluş kuruluş olarak hizmet veriyor, servis sağlayıcısı ve dağıtıcısı olarak Türk telekom geçiyor. Bir nevi TTnet'te Türk Telekom'dan servis satın alıyor. TTnet'in elindeki ve dünyada benzeri görülen uygulamaların tamamı basit ve fişlemeye değmeyecek bilgileri stokluyor. Ama bu bilgiler reklamcılık için inanılmaz değerli şeyler onu da belirtmek gerek. Bu uygulama o yüzden tatavası yapıldığı gibi korkulacak bir fişleme uygulaması değil. Boş laf dönüyor ortalıkta... Ha ama şu var. Mesela babamın elinde farklı şifreler ile kullanabildiği 20'ye yakın sistem var. O sistemlerden bir kaçında ağ üzerinden PC'ne bağlanıp, kurulu programlardı işte keylerdi vs. hepsini görebiliyor. Bir nevi keylogger, trojan gibi bir şey asdf Tabii bu babam gibi yetkili çok az insan da var. Çalışanların %95'i falan buna ulaşamıyor. Standartta mesela sizin MAC'leriniz, IP'leriniz, kullandığınız DNS'ler vs. hepsi Türk Telekom'un databaseinde zaten tutuluyor. Yani kısacası şöyle diyeyim internette yaptığınız hemen hemen her şey zaten servis sağlayıcılar tarafından loglanıyor. Sadece TT için geçerli bir şeyde değil bu, hepsinde var. Ama ülkenin yaklaşık %90'ında falan yanılmıyorsam TT hakimiyeti var. O yüzden hükümet vs. de direkt buraya gidiyor. Burayı elinde tutuyor. O yüzden bu konularda adı sürekli geçiyor. Ama uygulama yoksa Super de vs. de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 özet dnscrypt yetmez vpn belki mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 VPN en temizi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 http://googleonlinesecurity.blogspot.com.tr/2014/03/googles-public-dns-intercepted-in-turkey.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar