Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Acil temizlemem lazım aleti tamamen, fabrika ayarlarına döndürdüm, yeterli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 savcılık celp mi çıkardı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 fabrika ayarları yeterli diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 yok yav, patrona yollıcamda vatsaptan ana bacı yapmıştım. bulup cıkarmasın sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 whatsapp numarayla eşleşmiyo mu abi zaten, başka hat takınca adam eğer silinmişse göremez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 no telefonda whatsapp klasörü varsa /data kısmından autobackup'ları alıyo yeni telefon numarası kurulumunda. telefonun whatsapp klasörünü silse yeter aslında. Telefonun marka ve modelini google'a yanında "recovery mode "şeklinde yazarsan çıkar. "Galaxy s4 recovery mode" mesela. Menüye girince de data/factory reset yapıp reboot ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 tamamdır çaktım aslında bide hafızasını çekiçle kırmam lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Yazıştığı kızları paticeden saklamaya çalışıyor aslında. Patron matron kamufulaj tabi. Aslanım benim yarasın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 dur olm çaktırma yaae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Google backuplarını da silmeyi unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 gönderdim bile ne ki o? googleladıgım şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 google+'in otomatik yedekleme servisi, genelde wireless acikken background backup yapmaya ayarli. telefona yeni simkart takinca otomatik soruyor androidlerde google backuptan otomatik yeniden kurulum yapilsin mi diye. yes dersen ne var ne yok drivedan indirip geri koyuyor telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 onun için önce senin google account'ına girmesi lazım adamın. patron gmail şifresini bilmiyordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar