moriQ Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 It's the ultimate buddy cop movie except for one thing: they're not cops. When two struggling pals dress as police officers for a costume party, they become neighborhood sensations. But when these newly-minted "heroes" get tangled in a real life web of mobsters and dirty detectives, they must put their fake badges on the line. http://www.youtube.com/watch?v=H2TpGj6q_qY (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 HAYDİ POLİS OLALIM çok kötüymüş ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 eeee new girl ekibi ahahahahaha valla izlenir bence. trailer gayet umut vadediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Izleyemem ben. Bu uniformayi her gordugumde irkiliyorum ve kacma refleksiyle bogusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Akşam yemeğini yerken izlenmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 acaba filmde, trailera güldüğümüzden daha fazla gülebilecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ahah güzele benziyo. yalnız bunu izlerken coach ve nick olarak algılamamak çok zor olur ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Coach yerine Winston ya da Schmidt'i oynayan elemanlardan biri, filme çok daha iyi giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar