Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mordheim: City of the Damned

Norak

Öne çıkan mesajlar

Hiç bir karakterin çok yüksek katkısı yok diyebilirim.

Sister hariç, İmpresivlerin hiçbirini kullanmıyorum :). Teke tek yakalarsa hem rat ogre hemde ogre marcanary tehlikeli tabi. Ancak merdiven çıkamam kapıdan girememe tırmanamama gibi özelliklerde ötürü tüm stratejik yapılara uymuyolar. Bu arada 3 aydır oynamıyorum son patchlerdeki düzeltmelerden haberim yok. Ancak okuduklarımda pek değişiklik göremiyorum.

Mageler :) inanılmaz oyun çeviriyolar karşı tarafa içim;ilk büyüden sonra ölüm haberini alınca büyücünün ne kadar yararlı oldugunu görebiliyorsun :)

Ama... dogru skill dagılımı ile turn de 2-3 ıskalama şansı olmayan lightnng ilaç gibidir. oyun değiştirir. ( çok buyuk risk )

Sisters iyi kullanıldığında başlangıç/orta seviyede op geliyor benim için.

Cult oyun sonu eğer dogru mutasyonlar yapılmışsa op.

ınsanlar tüm oyun meh işte :)

Skaven hiç oynamadım fikrim yok. Ancak multide 8 maçta kazandığım tek maç onlara karşı. Yarı sakat Cult ile kazanmıştım bide.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız adam sayısı konusunda ben şahsen katılmıyorum çünkü:

- çok adam, çok loot demek. zorluk seviyesi başına oyun bitince haritanın lootunu veriyor belli oranda, bu da kişi sayısıyla çarpılıyor. haritayı gezip loot toplamak yerine dövüşe odaklanabiliyorsunuz. az adam, az loot.

- siz çok adamınızı dipdide tutarken ai sizin yerinizi tespit edene kadara dağılıyor, sonra grup halinde değil parça parça geliyor. 1vs4 kapışmalar yapabilmeniz için adam lazım çok.

- olur da şans eseri daemon çıkar da size dalarsa ve disengage edemezseniz gene adam lazım öldürmek için ve sağ çıkınca hala kapışma gücü kalması için.

- max adam sayısında bile "near wagon" seçenekleri ile yanyana ekibiniz. bunun gibi seçenek yoksa scout, o da yoksa günü pas geçin yani. negotiator rank 2 aldıysanız sorun olmaması lazım delivery'de.

- ai rakip sizin wb'nizin bir kopyası. 5 henchmen ise 5 henchmen. 1 ise 1, 0 ise 0. haliyle siz elit grup yapacağım derseniz o da yapar, ben şahsen henchmen'ler gelsin de erisinler benim herolar tarafından tercih ediyorum.

- ai impressive kullanmak konusunda çok başarısız, impressive getirebilirseniz rat ogre, chaos spawn, merc ogre bunların hiçbirini size getiremiyor ayağınıza. savaşa katılamadan bitiriyorlar. sisters ve witch hunter impressive'leri normal boyda olduğundan onlar dövüşüyor sadece. dolayısıyla tavsiyem impressive seçin kullanabiliyorsanız.

ama tabii ufak wb ile maçlar daha hızlı bitiyor, para veya delivery sorununuz yoksa keyfe göre. benim tavsiyem o noktaya gelene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Loot için sam sana katılıyorum ancak yaşamda kalabilme konusunda malesef aynı fikirde değilim. Alışık olduğumuz oyun stilleri ile alakalı herhalde.

Minimum teamde oyunun ilk haftası normal ve hard oyun genelde adam kaybetmiyorum ambush dahil. Ilk haftadan itibaren deadly yapmaya başlıyorum ambush yemeden oyun kaybetmiyorum. Loot için zamanın sıkıntılı ondan aynı takımı komple birlikte hareket ettirip loot yogun yerlere gitmeye çalışıyorum. ( loot olmadan savaştığım günler oluyor elbette).

Garip şekilde takımla çok fazla bağ kuruyorum kalabalık savaşlarda adam kaybettiğim evlat acısı gibi geliyor bu sebeple belki ben oyun zorlaşıyor diye düşünüyorum.

Multi de kaybetmemin sebebi belki büyük savaş tecrübesizliği olabilir.

Henchman e gelince ağırlıklı cult oynadığım için nedense Henchmenlerimi çok seviyorum. İyi bir skill dağılımı ile Darksoul'um ogre a bile kafa tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
vampirlere karşı oynamadım henüz ama WH warband için öyle bir izlenim uyandırmadı bende en azından. dayanamayan da alır, herkes için sonuç iyi o bakımdan. :)

ha bir de bu yamada animasyonları hızlandırma seçeneği gelmiş, maçların uzun sürmesinden yakınanların bilgisine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
komutan oynuyordu vampirleri, vampir lord başlangıçta çok güçlü benim bildiğim. vampir herolar da güçlü ama bunların dışındakileri ben pek beğenmedim şahsen char generator'dan bakınca. henchmen ağır zırh giyemiyor.

WH'ye karşı campaign'de bayağı oynadım, pek beğenmedim şahsen. onların da henchmen çapulcu takımı tam.
Sosyal ağlarda paylaş

Undeadlerde vampirler çok iyi. Bütün warbandler içindeki en iyi lider vampir diyebilirim. Onun dışında thrall ve necromancer da iyi iş yapıyor. Crypt fiend bütün impressiveler gibi güçlü.

Henchmenlere gelirsek, ghoullar dodge ile epey dayanıklı oluyor. Zombiler de necromancer'ın kimi destek büyüleriyle, mesela call of vanhel bir de etrafa koku salan skill alındığında oldukça efektif hale geliyorlar.

Witch hunterlarda özellikle templar knight ve flagellantları beğendim.
Onun dışında captain ve normal witch hunterları dodge ağırlıklı kullanıyorum. Zealotlarda ise genelde parry ağırlıklı gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...