kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bu yeni bi kanun çıkmıştı güya her şirketin bi web sitesi olmak zorundaydı falan. çıktıydı dimi ? her neyse 2 ortaklı ldt şti için, normal standart bir tanıtım amaçlı web sitesi yapılsa kafimidir ? ben ne kanundan anlarım ne hukuktan, birileri bişiler yazmış. "yok bilmemneyi sayfanda belirtmek zorundasın" hede hödö diye. detayını bilen birisi varsa yazarsa güzel olur. esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kâfidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 TTK'da bu konu hakkında onlarca madde var, şirketin ne yaptığına göre detaylı çok. Bir avukat tut ya da otur kanunun ilgili maddelerini oku. Genel olarak madde 39, 562 ve 1524 ama. Açık oralarda mesele. Gerçi geçen GERGE'nin dediğini yapmayın gibi birşeyler diyordun, nasıl bir paradoksa düşeceksin bu durumda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yapmayarak düşmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi madde numarası söylüyosunda ben okusamda sizin kitaplardan bi bok anlamıyorum ya. kendi dilinizde yazıyosunuz bişiler. senin önerdiğin birşey olarak kastettiğim şey ise internet için kullandığın dinazor programlar. dünya genelinin %0.5 inin kullandığı şeyleri övüp duruyosun genelde. ayrıca yukardaki maddeleride sen dememişsin. kanun demiş, neyse aman. 2 ortaklı ltd ya bu. şimdi baktım mesela biriside komandit şirketler için zorunlu falan demiş bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 alıver bi tumblr pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yok lan freelance iş. ben yapcam. şşş sakal var işin uçunda çaktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tumblr olur mu ya kurumsal site şark 2500 liraya falan en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ulan ne 2500 lirası ya. Bi domain parasına mal oluyor artık hosting bile almıyorum basit firmalara, atıyorum Amazon S3'e, kim girecek zaten anasını satayım diyerek. Beş tam sayfa statik sayfa, oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya sussana sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 5 statik sayfa => 250tl x 5 2 css => 250 x 2 2 js => 250 x 2 250 de hosting parası etti mi 2500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 JS ne ben wordde hazırlıyorum siteleri. böyle yapıyorum http://akrepnalan.com/nostalji/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 free template+ html bazlı sunucu+domain 100 tl tutmaz yıllık abi tek derdin bu olsun eğer amaç sadece buysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 lan sorum fiyatı falan değil. 2 saatimi alıyo zaten html css jquery site yapmak hazır şablon varken. problem o değil sorum başka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 "roket adam" said: JS ne ben wordde hazırlıyorum siteleri. böyle yapıyorum http://akrepnalan.com/nostalji/ bu nedir yaw sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Şirketin her şeyini bilmeden anlatmak zor diyorum ben de işte. Dönen paraya ve çalışan sayısına bağlı. Sizde büyük ihtimalle zorunlu değil ama 2 çalışan var sa ve yılda 100-200 bin kazanacağız filan diyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 http://www.turkticaretkanunuwebsitesi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bu link iyiymiş sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yalnız o link yanlış , ttk 1524 değişti. denetime tabi olan sermaye şirketleri site açmak zorunda diye değişti. denetme tabi olacak şirketlerde bakanlar kurulunca belirlenecekmiş. o da bu sanırım http://www.kgk.gov.tr/contents/files/tms_seti/TMS/BKK_Usul_ve_Esas.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kanun, hukuk vs denen şeyin allah belasını versin. okurken sıkıldım ya. bide kalkıp hukuk fakültesi okuyanlar var te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bırak ya akrep nalan süpermiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bırak ya akrep nalan süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 niye soruyosun olm, para vericeklerse kesin yapilmasi lazim de gec alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya asıl sormak istediğim şey, bazı şirketlerde değişiyomuş yaptığın şey falan filan. yapman gerekenler değişiyomuş yani sanırım bilemedim. tanıdık lan bide o yüzden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar