Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı-kadıkoy arası kiralık daire

barbu

Öne çıkan mesajlar

2k çok abartı abi genele baktığın zaman

tek başına standardları ortalama olan bir kişi 1000-1200 tl e çok rahat ev bulur

ben lokasyon olarak şahane yerde, 3+1'de 1200 e oturuyorum ki lüks yani gereksiz misafir odam var falan. 2+1 tutsan biraz da aşağı katlardan tutsan 900-1100 arası gayet güzel evler bulursun.

zaman ve efor meselesi. öyle internetten bakmakla pek olmuyor. internete düşen İYİ ev, düştüğü an veya düşmeden gidiyor. ben böyle çok denk geldim. ev ilana dün girmiş, emlakcı ile konuşuyorum tutuldu abi orası diyor. ev iyi ise ve fiyat makulse millet leş yiyici gibi koyulduğu saniye tutuyor veya daha kötüsü emlakcıya veriyor nete koysun diye adam daha nete koymadan birine veriyor evi hehe.

en makulu cumartesi, pazar neyse güzel havada çıkacaksın : ilgilendiğin mahalleleri dolaşa dolaşa emlakcılarla konuşup istediklerini anlayacaksın seni ciddi görürlerse zaten istediğin nitelikte ev çıktı mı hemen haber verirler, nete düşmeden iyi evi görür tutma şansın olur.

ben ağustosta çıkacam büyük ihtimal 2 ay önceden başlıycam aramaya. gerçekten ANCA buluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1200'e varsa işte eski püskü olmayan, banyosu ve mutafağı düzgün olan. doğal gazlı, mümkünse kombili olan. ulaşımı kolay. gece eğlence yerlerinden eziyet çekerek ya da taksiye hayvan gibi bayılarak dönmek zorunda olmadığım. giriş katı filan olmayan. 2+1, 3+1 direk paslayın.

bu kriterlere tam uymayan evler bile 2k diye ilana verilmiş. manyak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi her şey kiracının ihtiyacına göre işte. ben otobüste trende fazladan 1 saat harcarım np dersen gelip pendikte 500-700 arasına her türlü ev bulursun. bilenler vardır, 19 mayıs caddesinin en başında eski meski ama oldukça derli toplu bir evimiz var 3+1 tren istasyonuna 1 dk sürüyor gitmek, 750 tl ye oturuyor kiracı. biraz daha ararsan 500e de var. aynı şartlarda kadıköyde 1500e zor bulursun mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...