barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ya ben de maslak ve teknokent arasında gidip geliyorum 2 ofis arasında ama karşıda düzgün mahallelerde, iyi evler aşırı pahalı. servis var bir de işimde. ondan bu tarafta kalmayı istiyorum. arkadaşlar da yakınlarda filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Altintepede de fiyatlar ucmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 belli standartlarda ev bulması çok zormuş aşırı kazık yemeden. bildiğin pahalıyı geçtim, toplam kiralık ev sayısında bile azalma var. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Olm gelin kurtköye 3+1 400 tl gecekondu. Olmadı aydos tarafında ormanın kenarında bir yer çevirin yakında tapusu çıkar zaten beleş arsanız olur ev dikersiniz. Kupon arazi lan size işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bildigim kadariyla kadikoy taraflarinda fiyatlarin ucmasinin nedeni bu eski evlerin yikilip yenilerinin yapilmasi o sirada ev sahiplerine mutahitler kiralari verip ciktiklari jcin ev bulmakta zor fiyatlarda yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Bagdat caddesinde 20 tane insaat var su anda. Cadde bildiin santiyeye dondu ve onumuzdeki 20 sene boyunca devam edecek amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ama yurt dışında evler pöhölö. diyenler neredesiniz şimdi. edit: İstanbul neyse bütçe harici koymaz gene. Ankara'da isteyince adamlar merkeze yakın diye 1.5k üzülüyorsun, hem maddi hem manevi koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Gurcistanda 25.000$ a villa aliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Gürcistanda ne olacağı belli mi ki, bigün Rusya bigün ABD, parana yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 2000₺ falan kira vermek sacma gelmiyor mu size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Amblemi paradan once koyuyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Sterlin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ₺2000 falan kira vermek sacma gelmiyor mu size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 saçma zaten. ama sokakta mı yatalım. ev lazım. fikirtepede oturmak da istemiyorum. güzel bir mekanda kızla tanıştın. hadi eve gidelim desen fikirtepeye gidene kadar kızı bırak sana bile herşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Abi herseyin fiyati asiri zamlandi devaluasyon sonrasi. Bana da sacma geliyo da , mezbahada oturmak istemiyosan 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 2k çok abartı abi genele baktığın zaman tek başına standardları ortalama olan bir kişi 1000-1200 tl e çok rahat ev bulur ben lokasyon olarak şahane yerde, 3+1'de 1200 e oturuyorum ki lüks yani gereksiz misafir odam var falan. 2+1 tutsan biraz da aşağı katlardan tutsan 900-1100 arası gayet güzel evler bulursun. zaman ve efor meselesi. öyle internetten bakmakla pek olmuyor. internete düşen İYİ ev, düştüğü an veya düşmeden gidiyor. ben böyle çok denk geldim. ev ilana dün girmiş, emlakcı ile konuşuyorum tutuldu abi orası diyor. ev iyi ise ve fiyat makulse millet leş yiyici gibi koyulduğu saniye tutuyor veya daha kötüsü emlakcıya veriyor nete koysun diye adam daha nete koymadan birine veriyor evi hehe. en makulu cumartesi, pazar neyse güzel havada çıkacaksın : ilgilendiğin mahalleleri dolaşa dolaşa emlakcılarla konuşup istediklerini anlayacaksın seni ciddi görürlerse zaten istediğin nitelikte ev çıktı mı hemen haber verirler, nete düşmeden iyi evi görür tutma şansın olur. ben ağustosta çıkacam büyük ihtimal 2 ay önceden başlıycam aramaya. gerçekten ANCA buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi 1200'e varsa işte eski püskü olmayan, banyosu ve mutafağı düzgün olan. doğal gazlı, mümkünse kombili olan. ulaşımı kolay. gece eğlence yerlerinden eziyet çekerek ya da taksiye hayvan gibi bayılarak dönmek zorunda olmadığım. giriş katı filan olmayan. 2+1, 3+1 direk paslayın. bu kriterlere tam uymayan evler bile 2k diye ilana verilmiş. manyak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 2.5k nedir haha, bi de yere uzanalım istiyolarsa ama cidden abartmışlar, geçen yıl şişlide 50m2 eve 1.500 isteyen görmüştüm. ne boktan şehir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 emlakcılarında bok yemesi var biraz. sahibinden bulun abicim, gezin atlayın araca gezin mahalleleri. emlakçılar kasıtlı şişiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 İstanbul resmen kurtla sofrası. 2k kira şaka gibi. 80k kredi ile KSK de 3+1 ev aldık borç harç aylık 1k ödüyoruz bankaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 abi her şey kiracının ihtiyacına göre işte. ben otobüste trende fazladan 1 saat harcarım np dersen gelip pendikte 500-700 arasına her türlü ev bulursun. bilenler vardır, 19 mayıs caddesinin en başında eski meski ama oldukça derli toplu bir evimiz var 3+1 tren istasyonuna 1 dk sürüyor gitmek, 750 tl ye oturuyor kiracı. biraz daha ararsan 500e de var. aynı şartlarda kadıköyde 1500e zor bulursun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 e öyle zaten. ama pendik ile bostancı arasının aynı şartlarda bir ev için 2500 vs 750 olmaması lazım. bebek filan daha da komik. 4k euro filan eski dandik evler. sadece bebek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bulamadıysna öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 barbu dediğimi yap abi sen hiç kasma internet falan 1% fln düzgün bir şey bulma ihtimalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bingildak haklı oturdugum ev normalde 2000-2500tl fılan buralarda dediklerine göre ( balmumcu - darphane ) esyalı ev 2+1 1400 veriyorum bence yine ev için 1400 pahalıda artık 1400 e köpek bağlasan durmayacak yerler gösteriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar