Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bostancı-kadıkoy arası kiralık daire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben de maslak ve teknokent arasında gidip geliyorum 2 ofis arasında ama karşıda düzgün mahallelerde, iyi evler aşırı pahalı. servis var bir de işimde. ondan bu tarafta kalmayı istiyorum. arkadaşlar da yakınlarda filan.
Mesaj tarihi:
belli standartlarda ev bulması çok zormuş aşırı kazık yemeden. bildiğin pahalıyı geçtim, toplam kiralık ev sayısında bile azalma var. :(
Mesaj tarihi:
Olm gelin kurtköye 3+1 400 tl gecekondu. Olmadı aydos tarafında ormanın kenarında bir yer çevirin yakında tapusu çıkar zaten beleş arsanız olur ev dikersiniz. Kupon arazi lan size işte mis gibi
Mesaj tarihi:
bildigim kadariyla kadikoy taraflarinda fiyatlarin ucmasinin nedeni bu eski evlerin yikilip yenilerinin yapilmasi o sirada ev sahiplerine mutahitler kiralari verip ciktiklari jcin ev bulmakta zor fiyatlarda yuksek
Mesaj tarihi:
Ama yurt dışında evler pöhölö.

diyenler neredesiniz şimdi.

edit: İstanbul neyse bütçe harici koymaz gene. Ankara'da isteyince adamlar merkeze yakın diye 1.5k üzülüyorsun, hem maddi hem manevi koyuyor.
Mesaj tarihi:
saçma zaten. ama sokakta mı yatalım. ev lazım. fikirtepede oturmak da istemiyorum.

güzel bir mekanda kızla tanıştın. hadi eve gidelim desen fikirtepeye gidene kadar kızı bırak sana bile herşey olabilir.
Mesaj tarihi:
2k çok abartı abi genele baktığın zaman

tek başına standardları ortalama olan bir kişi 1000-1200 tl e çok rahat ev bulur

ben lokasyon olarak şahane yerde, 3+1'de 1200 e oturuyorum ki lüks yani gereksiz misafir odam var falan. 2+1 tutsan biraz da aşağı katlardan tutsan 900-1100 arası gayet güzel evler bulursun.

zaman ve efor meselesi. öyle internetten bakmakla pek olmuyor. internete düşen İYİ ev, düştüğü an veya düşmeden gidiyor. ben böyle çok denk geldim. ev ilana dün girmiş, emlakcı ile konuşuyorum tutuldu abi orası diyor. ev iyi ise ve fiyat makulse millet leş yiyici gibi koyulduğu saniye tutuyor veya daha kötüsü emlakcıya veriyor nete koysun diye adam daha nete koymadan birine veriyor evi hehe.

en makulu cumartesi, pazar neyse güzel havada çıkacaksın : ilgilendiğin mahalleleri dolaşa dolaşa emlakcılarla konuşup istediklerini anlayacaksın seni ciddi görürlerse zaten istediğin nitelikte ev çıktı mı hemen haber verirler, nete düşmeden iyi evi görür tutma şansın olur.

ben ağustosta çıkacam büyük ihtimal 2 ay önceden başlıycam aramaya. gerçekten ANCA buluyorsun.
Mesaj tarihi:
abi 1200'e varsa işte eski püskü olmayan, banyosu ve mutafağı düzgün olan. doğal gazlı, mümkünse kombili olan. ulaşımı kolay. gece eğlence yerlerinden eziyet çekerek ya da taksiye hayvan gibi bayılarak dönmek zorunda olmadığım. giriş katı filan olmayan. 2+1, 3+1 direk paslayın.

bu kriterlere tam uymayan evler bile 2k diye ilana verilmiş. manyak gibi.
Mesaj tarihi:
2.5k nedir haha, bi de yere uzanalım istiyolarsa

ama cidden abartmışlar, geçen yıl şişlide 50m2 eve 1.500 isteyen görmüştüm. ne boktan şehir lan.
Mesaj tarihi:
abi her şey kiracının ihtiyacına göre işte. ben otobüste trende fazladan 1 saat harcarım np dersen gelip pendikte 500-700 arasına her türlü ev bulursun. bilenler vardır, 19 mayıs caddesinin en başında eski meski ama oldukça derli toplu bir evimiz var 3+1 tren istasyonuna 1 dk sürüyor gitmek, 750 tl ye oturuyor kiracı. biraz daha ararsan 500e de var. aynı şartlarda kadıköyde 1500e zor bulursun mesela.
Mesaj tarihi:
e öyle zaten. ama pendik ile bostancı arasının aynı şartlarda bir ev için 2500 vs 750 olmaması lazım.

bebek filan daha da komik. 4k euro filan eski dandik evler. sadece bebek diye.
Mesaj tarihi:
bingildak haklı oturdugum ev normalde 2000-2500tl fılan buralarda dediklerine göre ( balmumcu - darphane )
esyalı ev 2+1 1400 veriyorum
bence yine ev için 1400 pahalıda artık 1400 e köpek bağlasan durmayacak yerler gösteriyorlar
  • Yeni Oluştur...