Aiko Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ölü gibi yattığım pozisyonda kalkıyorum nefes fln almadığımı söylüyorlar. acaba bi problem mi bu ? zamanında burun ameliyatı olmuştum ondan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 abi nefes almasan ölürsün ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bende de var ayni sorun, bazen arkadas uyandiriyor nefes almadigimi farkedince nefes nefese kalkiyorum. Uyku apnesi deniyormus galiba buna, olum tehlikesi var. Edit: Yattigin pozisyonda kalkmandan bahsetmiyorum, nefes almamadan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 eet uyku apnesi olabilir. kiloluysan kilo falan ver. azalıyor. tedavisi de var ama hastanede kalıyosun falan bi kaç gün öyle bişey. babamda var araba kazası yaptı bu yüzden. sıkıntılı bişey. kilo verince geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 benim yurtta bi arkadaşta vardı bundan gecenin bi yarısı nefes almaya çalışarak uyanırdı o da baya kiloluydu, sonra sanırım tedavi oldu falan hem tehlikeli hem de uykunun içine sıçan bişey anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 uyku apnesi. uzun sürelilerinde beynine oksijen gitmiyo, günden güne gerizekalılaşıyosun. çare sarıgül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 uyku ipnesi. uyumayın, hayatı kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 burun kıkırdağın yamuk da olabilir değilse uyku apnesi.iğrenç lanet bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 inşaat makinesi gibi horluyorum ölürsem yan mahalleden gelirler başsağlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Black-ice said: babamda var araba kazası yaptı bu yüzden. sıkıntılı bişey. kilo verince geçti sonra. abi espri ile karışık soracaktım ama hem aile hem kaza olunca düz sorayım, uyku apnesi ile araba kazası ilişkisi nasıl oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Kaede said: inşaat makinesi gibi horluyorum ıyy kıro ben sezen aksu şarkısı gibi horluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 askerde terhis oldum diye plaket verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Dworgian said: Black-ice said: babamda var araba kazası yaptı bu yüzden. sıkıntılı bişey. kilo verince geçti sonra. abi espri ile karışık soracaktım ama hem aile hem kaza olunca düz sorayım, uyku apnesi ile araba kazası ilişkisi nasıl oldu? abi uyku apnen varsa gece böyle uyanıp durmasan da uykunun kalitesi çok düşüyor. uykunu hiç bi zaman tam alamıyorsun. sonra araba kullanırken uyuya kalıyorsun işte basit yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hmmm anladım. geçmiş olsun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar