Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 5 abi adam ls -la cekerek sistem hackledi ne luasi fkgl ikisi de degil, uydurma veya niche bir dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 2 numara bomba ve yemek yapmayi bilen kiz ariyorum dedigi sahne sesli guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 abi öyle deme, geçmişte çok daha kötüydü hack ekranları, random şeyler akıyordu, şimdi http request atıyor, 404 alıyor falan sdfs. yanda kod yazıyor falan... bi de dil syntax'ı python'a benziyo, ona benzeterek mi sıkmaya çalışmışlar diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 @knox ahahahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 naytu efu siksşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 6 artık animelerde satranç oynayan zeki karakter görmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 no game no life bayagi orijinaldi o konuda. bu da oyle olursa sorun yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hafası boğuk bu animenin, birşey eksik tat vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Darklight1903 said: no game no life bayagi orijinaldi o konuda. bu da oyle olursa sorun yok bence. çok iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 serinin batip cikacagi haftaya belli olacak bence. bu oyunu kurtarirlarsa guzel seyler cikar piyasaya. ilk oyunlar citir cerezdi cunku. su an mesele var, bakalim ne yapacak yapimcilar. no game no life'i gecebilecegini sanmiyorum satranc konusunda, ama du bakalim. ben youtube'dan acayim o vidyoyu yine ahaha, canim cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ya niye oyuna geliyorlar ki, yaparlar video biz yapmadık derler yani, oradan nasıl kurtulmayı düşünüyorlar çok merak ediyorum. karı sadist çıktı aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 patatogod said: hafası boğuk bu animenin, birşey eksik tat vermiyor no moe no layfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bir solukta bitti 6 bölüm.. 7 gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Çok iyiydi yine (tu) 7 Ragyo jr. geldiğinden beri Behzat L sahnesini kaptırmıştı bayağı, bu bölüm toparladı biraz :p Aynı sebepten dolayı biraz da tırsmıştım güzelim animeyi batıracaklar diye. Ama önceki 2 bölümde güzel build-up çektiler, bu bölümde de güzel bağladılar yeni karakterin gelişini. Gerçi hala abartı sınırlarında geziyorlar, üflesen öbür tarafa düşecek gibi bi havası var. O biraz rahatsız ediyor işte, ama onun haricinde mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Behzat L kokusunu aldı sphinxin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 dat engrish tho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Diğer ajanlarınki bayağı düzgün ama ya, bir tek hatun engrish konuşuyo. O açıdan bayağı takdir ettim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 olm çok iyi ingilizce konuşuyolar ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bir sonraki bölüm sıvazlamaya başlatır. Çok iyi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 abi çok başarılı lan bu.. ED müziğini açtım dinliyorum ayrıca ne iyiymiş bu behzat L görevden el çektirilip ona inanan ve jr ragyodan hazzetmeyen polislerle arkadan arkadan çalışcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 mal koniçivalar o değilde bu japonlar salak mı? elin amerikalısı gelip havalimanına bomba koyuyor göz göre göre metronda bomba patlatmaya çalışıyor ne diye tutuyolar lan bunları wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 gizli servis. turkiye'de yok mu sanki? dfgjfhgjkfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 lanet olası federaller işin içine girince orada da akan sular duruyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Fly said: dat engrish tho ya ona ingilizce konusturmasinlar, gulmekten anime izleyemiyorum. birde oyle bir sahnelerde ingilizce konusturuyorlarki tum havasi kaciyor sahnenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Karı dışında gerisinin ingilizcesi fena değil be ama kadın off o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar