Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 http://i.imgur.com/7yIZayf.jpg Yönetmen Watanabe (Bebop, Macross Plus, Samurai Champloo vs) Müzik Kanno (Bebop, GitS SAC, Aquarion vs) Karakterler de Champloonun dizaynırından ama meh neyse kids on the slopun kaynak materyeli kötüydü diyip parmakları çaprazlıyalım http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-21/cowboy-bebop-director-watanabe-composer-kanno-make-zankyo-no-terror-anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kadro iyide is bilemiyorum bakacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 izlerim ben bunu ki. de nine ne twelve ne nasıl salak isimler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 yazin en iyisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bekle gör yaparım, slope hype'ına kanmak bir kere olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 OST yoko kanno'dan bu arada http://terror-in-tokyo.com/ost.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://www.dailymotion.com/video/x1zva24_zankyou-no-terror-trailer-2-english-sub_tech #GETHYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 WATANABE PLEASE DELIVER ilk bölümüne 9/11 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 eden of the east gibi iyi başlayıp sonra patlamasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 3 mc de jin, mugen, fuu. Konuya değinmediler direk olaylar başladı. Nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 said: jin, mugen, fuu biraz tweaklenmis halleri de olsa aynen su gecti aklimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ben de anlamadım ne diye terrorislik yapio adamlar böyle. görcez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 potansiyeli baya yuksek basladi. anime expo'da neden 2 bolum gosterdikleri simdi anlasildi, ilk bolumden konuyla ilgili pek bisi anlamak mumkun degil cunku. ED son zamanlarda gorduklerimin en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 you are welcome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 hafif shaky cam var. hasta oldum. son derece gereksiz bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 evet hiçbişi anlaşılmadı ilk bölüm, karakterler de meh. neyse ikinciye de bakalım madem öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 İkinci bölüm gerçekten hoşuma gitti. Görmemişim gittim ikinci bir başlık açmışım. Neyse. İzleyin bunu kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Şu ana kadar sezonun en iyi animesi bence. Kıza allahtan "aşk" durumları yaşatmıyorlar. ÖLDÜRÜRÜZ LAN İSTERSEK SENİ. kafasındalar. Nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ikinci bölümde watanabe kalitesini konuşturmuş gerçekten. http://i.imgur.com/v2obTkd.png elemanlarda rolex takıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 2 şibazaki yeni L gibi gelsin de aklınızı alsın, veletler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 L shibasaki bulmacayi cozunce benimde aklimdan L gecti ya. bu animenin L'i adam resmen ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ben de kesin kızın babası çıkar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 3 You just got served oldu tam. Misilleme ağır olacak anlaşıldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar