Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saunadan çıkışında fenalaşıp düşmüş.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden açıklama:
" Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir. "
Mesaj tarihi:
kendisine geçmiş olsun, umarım bir an evel eski sağlığına kavuşur. Televizyonda o kadar fazla hayvan var ki, kenan ışık gibi yalaka değil ama kibar, atatürkçü ve kültürlü birini kaybetmek çok acı olur.
Mesaj tarihi:
RRa said:

kendisine geçmiş olsun, umarım bir an evel eski sağlığına kavuşur. Televizyonda o kadar fazla hayvan var ki, kenan ışık gibi yalaka değil ama kibar, atatürkçü ve kültürlü birini kaybetmek çok acı olur.

tabi bunu saymazsak

Mesaj tarihi:
başından geçeni anlatmış ne var bunda? kendi bir fikir beyan etmemiş ya da yorum yapmamış. bu adamın atatürkçü olmadığını bu videodan anlamayı nasıl başaracağız?
Mesaj tarihi:
valla ben de severim kendisini ancak bir söylem çıkmıştı ortaya

bir insan hem AKP'li hem atatürkçü olamaz diye. katılmamak elde değil. sen atıyorum muhalifsen gider Ustanın hikayesi belgeselinde yer alır mısın?
benim şahsen kanıma dokunur.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Yandaş ya da değil. İnsan lan sonuçta ! AkP kafalı gerizekalılar sizi !

ağır ol. burda kimse çıkıp da iyi olmuş demedi diyemez de zaten. arkadaşın yazısı üzerine video ile cevap verdim mal mal konuşmanın lüzumu yok.
Mesaj tarihi:
burak ölünce, onlardan gitti diyen. kenan ışık yoğun bakımdayken yandaşmış o da zaten diyen; berkin ölünce ne işi varmış eylemde diyenle bir farkın yok gözümde.
3 kuruş etmezsin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...