yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Saunadan çıkışında fenalaşıp düşmüş. Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden açıklama: " Kenan Işık, kafa travması geçirdiği ifade edilerek bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29’da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kenan isik kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ezel dizisinde oynayan adam mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Kim 500 bin isterin sunucusu, tiyatrocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kendisine geçmiş olsun, umarım bir an evel eski sağlığına kavuşur. Televizyonda o kadar fazla hayvan var ki, kenan ışık gibi yalaka değil ama kibar, atatürkçü ve kültürlü birini kaybetmek çok acı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ulan hukumetten, tayyipci filan biri sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 RRa said: kendisine geçmiş olsun, umarım bir an evel eski sağlığına kavuşur. Televizyonda o kadar fazla hayvan var ki, kenan ışık gibi yalaka değil ama kibar, atatürkçü ve kültürlü birini kaybetmek çok acı olur. tabi bunu saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 başından geçeni anlatmış ne var bunda? kendi bir fikir beyan etmemiş ya da yorum yapmamış. bu adamın atatürkçü olmadığını bu videodan anlamayı nasıl başaracağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 valla ben de severim kendisini ancak bir söylem çıkmıştı ortaya bir insan hem AKP'li hem atatürkçü olamaz diye. katılmamak elde değil. sen atıyorum muhalifsen gider Ustanın hikayesi belgeselinde yer alır mısın? benim şahsen kanıma dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Yandaş ya da değil. İnsan lan sonuçta ! AkP kafalı gerizekalılar sizi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 İyi bir insan belli ya zaten, o kadar yıl tiyatroya hizmetleri ve mücadelesi çok değerli, Allah şifa versin iyileşir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 yildirimokur said: Yandaş ya da değil. İnsan lan sonuçta ! AkP kafalı gerizekalılar sizi ! ağır ol. burda kimse çıkıp da iyi olmuş demedi diyemez de zaten. arkadaşın yazısı üzerine video ile cevap verdim mal mal konuşmanın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 acil şifalar dilerim. kim 500 milyarı beğeniyle takip ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 yildirimokur said: Yandaş ya da değil. İnsan lan sonuçta ! AkP kafalı gerizekalılar sizi ! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Çok üzücü. Seslendirdiği belgeselleri çok beğeneridim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 di li geçmiş kullanmayalım lan kötü oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 geberir umarım acı çekerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ~ sende geberirsin umarım, acı çekerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 oo buralar değerlenir. REZERVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bu adamın ses tonu dışında bi yeteneği yok. oyunculuğu falan inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 burak ölünce, onlardan gitti diyen. kenan ışık yoğun bakımdayken yandaşmış o da zaten diyen; berkin ölünce ne işi varmış eylemde diyenle bir farkın yok gözümde. 3 kuruş etmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 lan kenan ışığın heryeri yandaş olsa nolur seksi ses tonlu tiyatrocu rp si yapmaya çalışan bi adam pff ama üzülürüm ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 kermit azalarak bit ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 iyice aptallastiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 insanlar hakkinda bilmeden etmeden nasil da atip tutabiliyorsunuz bu kadar ya hakkaten su konuda akplilerden farkiniz yok, komik de degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar