pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 abv sabahlara kadar oynuyorum 6k da kaldim 2. reza cikmii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kareleri hep bir tarafa toplamaya çalışın 2'li kombinasyon (sağ veya sol, yukarı veya aşağı) ben genelde sağ ve aşağı topluyorum. 2 bilal çıkardımda birleştiremedim hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 egemeni birleştirince muammer güler çıktığında koptum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 canım çekti oynattınız beni büyük başganı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 olm rezadan ileri gidemedim şuna bi taktik verin nasıl oynanıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 valla ben random basıom alt sağ sol arada üst sol sol sağ sağ falan baya ilerliyom hızlı yapcan ama,koreliler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 büyük olanı köşede tutacaksın, köşeden kaydığı zaman sıçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 3 tuş oynayın abi. tek duvarda toplayın büyükleri. ben rakamlısında 50k küsür gördüm 4096 yaptım şunu keşfettiğimden beri sdjfh köpek gibi awdasdawdasdawdas spamleyince 10k nın üstüne çıkmıyo puan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ya allah updullah update gelmiş iyi güzel ama kimlik ve kablosuz bağlantı bilgilerini niye istiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kimlik notification vs için olabiir kablosuzda en iyi skoru yollama etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 updateli olanın linki nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 google playde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 FromTheHell said: 3 tuş oynayın abi. tek duvarda toplayın büyükleri. ben rakamlısında 50k küsür gördüm 4096 yaptım şunu keşfettiğimden beri sdjfh köpek gibi awdasdawdasdawdas spamleyince 10k nın üstüne çıkmıyo puan :( melih başganı köşeye koyarak deniyorum olmuyo en büyük o neticede ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Promenader said: ya allah updullah update gelmiş iyi güzel ama kimlik ve kablosuz bağlantı bilgilerini niye istiyor ? selam, notification için o izinler. o kadar kullanıcısı var, yeni oyunlar için bildirim yollamak amacıyla koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar