Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metal gear solid'in filmi geliyor!

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Crowe pek uymamış evet.Diğerleri iyi ama.

Solid'e Arnold çok yakışırdı :)[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
İnnDir.com Editör
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Sosyal ağlarda paylaş

bunların yüzde 50si gelse yeter de crow olmaz byr[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi geldim kendime
Bi eleştiriyim.
şimdi öncelikle solid snake imizin baş dostu Otacon u göremedim ben.
İkincisi Russel uymaz adam gibi atlet birini bulsunlar.Keanu olabilir bu işler için aklıma o geldi ilk.
Kadro gercekten mükemmel.Eger bu kadro ile anlasılırsa bu filmi ezberlerim.
Playstation tarihinin en iyi oyunu olup beni resmen aglatmış bir kaliteye sahip olan bu senaryo iyi bir sekilde vizyon yansıtılırsa ki yansıtılı sinemada ayakta alkışlamaktan başka bişey düşmez bana.
Ve birşey daha eklemek istiyorum.Bu olay bize hayaldi bundan tam 5 sene once İlk defa Metal Gear Solid i oynadıgımda.
- Ulan sunun filmi cıksa keşke demişti ta ozamandan bu zamana.Ve şimdi bu hayalim gerçekleşticek insallah ve bu gercekten inanılmaz bi duygu.Çünkü bu oyun oyundan öte bir kültür,bir tarz.
[signature][hline]we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 26 Aralık 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

keanue olabilir evet. tom cruise la brad pitt çok yavşak kaçarlar ama.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah harbi evet hugh jackman süper olur bir de kanald deki xmen dublajını yapan elemanı koyarlar tam karizmatik olur.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide asıl olay önemli seslendirme.
Bikere kesinlikle russel olmaz Solid in gerçek sesini veren David Hayes di sanırım o konuşmalı direk.
Ve bu arada Psycho Mantis ede tam adamını bulmuşlar =)

[Bu mesaj Eternal tarafından 26 Aralık 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternal tarafından 26 Aralık 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 26 Aralık 2004 22:44 tarihinde demiş ki:Ve bu arada Psycho Mantis ede tam adamını bulmuşlar
ahah hakkaten. bu arada raven oynayacak olan kişi vin diesel olursa über yakışır.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Aralık 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkes rollerine yakışmış ama bir russel yakışmamış o role ya keanu ya da hugh giderdi(ama farketmez bu da avuztralyalı :))
baya balon bir habere benziyor ama toplarlarsa bu kadroyu her seans her gün izlerim :D
edit:// en yakışan marlyn olmuş :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
k3nkler korkun geri döndüm :)
Zarkuu

[Bu mesaj nameless13 tarafından 26 Aralık 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haber balon değil, düşünülen bir kadro sadece o, yani ortada kesin bir şey yok anlaşıldığı üzere.
kadronun değerlendirmesini yaparsak ve filmin konusunu göz önüne alacak olursak böyle bir film yapılamaz.
mgs'nin filmini gerçekten doğru dürüst yapabilirlerse çok da tanınan oyuncular oynamasa bile müthiş olur, her şey konuyu güzel işlemekte bitiyor.[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Sosyal ağlarda paylaş

neden yapılamazmış bu kadroyla anlatır mısın. oyuncu asraflarıyla berabar 100 milondan fazla tutmaz kanımca.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

teoride mümkün değil, pratikte parayı ortaya koyar ve bütün oyunculardan mükemmel performans alırsan anca o zaman bu film olmuş diyebilirsin.
mümkün değil demekteki tek dayanağım böyle oyuncuların rol aldığı benzer konusu olan bir prodüksiyon göremeyişimdir.
'olur olur olur' diye aşırı pozitif ve biraz da hayalci bi tutum takınamıyorum üzgünüm. hollywood.[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadroyu toplamısken soyle bi 3-4 film daha ceksinler bari =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun nasıl oyun camiasına damgasını vurmussa yapmısken film de damgasını vurmalı şeklinde düşünüyorum ve kadronunda zenginligi önemi olmalı.Ve bu iş japon işiydi olay sidik yarışına cevrilmez.Sonucta Laf Hideo Kojima nın agzından cıkıcak.İzin vermiyorum derse olmaz bu kadar basit.Böle bir projede böle aktörlerin sidiksel yarışlarına izin verilmez.[signature][hline]we modify worlds

[Bu mesaj Eternal tarafından 26 Aralık 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız maryln manson super uyar o karaktere..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

şu açıdan da bakabiliriz, böyle büyük kitlelere hitap eden filmler yapılırken kitleden elde edilecek gelir yani gişe hasılatı da az çok hesaplanır. kimse çöpe atmaz yani o kadar milyon dolarları. o yüzden biraz da olsun riske girerek 200 milyon dolar+ bir bütçe ayrılabilir bu filme derim ben, getirisi çok daha fazla olabilir. Yine diyorum, iş konuyu güzel işlemekte bitiyor çünkü MGS basit bir aksiyon serisi olmakla kalmaz, işlediği konu oyun bazlı ve film için yeni kıvrımlar oluşturularak da inanılmaz boyutlarda geliştirilebilir.
tabi her şey oyunla aynı şekilde gelişirse bazı ilginç insanlar hariç filmi ikinci kez görmek isteyenler olmayacaktır. bazı filmler vardır ki insanı düşündürür ilk izleyişte anlayamazsın, bi daha bi daha izlersin... mgs de konu olarak buna müsait bir film, üstü kapalı kalacak bir çok şey olacaktır (ki ilgi çeksin dimi :P) .. neyse çok konuştum. bol keseden atıp tutmaktan öteye gidemeyiz burda bunu tartışarak :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi karakterlere bi bakalım bilmeyenler veya unutanlar için.

- Solid Snake -

- Colonel Campbell -

- Dr.Naomi Hunter -

- Mei Ling -

- Natasha Romanenko -

- Master Miller -

- Merly Silverburgh -

- DARPA Chief -

- President Baker -

- Otacon -

- Jim Houseman -

** Kötü Taraf **

- Liquid Snake -

- Revolver Ocelot -

- Sniper Wolf -

- Pycho Mantis -

- Vulcan Raven -

- Decoy Octopus -

- Cyborg Ninja -

Solid Snake ekibi hakkında daha fazla bilgi için Buraya

Liquid Snake ekibi hakkında daha fazla bilgi için Buraya bakabilirsiniz.

[Bu mesaj Eternal tarafından 27 Aralık 2004 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...