inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Haber7 said: Sosyal medyadan yeni kumpas sinyalleri veren paralel örgütün maskesi düştü. Montaj ses kayıtları ile itibar suikastine kalkışan örgütün yeni yöntemi, olmayan videoları silikon maske ile üretmek. http://image.cdn.haber7.com/haber/haber7/photos/paralel_yapinin_en_buyuk_oyunu_desifre_oldu13952814280_h1138828.jpg http://www.haber7.com/guncel/haber/1138828-paralel-yapinin-en-buyuk-oyunu-desifre-oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 rte suratını şu kalıplardan birine yapıştıracak ps ci yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Seslere duygu bile yüklüyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 "İzleyenler bilir. BREAKİNG BAD isimli dizideki başrol oyuncusu 2. sezondan itibaren saçlarını kazıttı ve 5. sezona kadar böyle devam etti. adam normal katıldığı tv showlarda saçları var aynı hafta yayınlanan kendi dizisinde saçları yok. meğerse adamlar maske yapmışlar. inanılır gibi değil adam maskeyle oynamış 4 sezon. ve 720p HD tam yakın çekimlerinde bile zerre anlayamadık. paralel yapı eğer bunu kullanıyorsa vallahi pes. bu yapı örgüt değilse artık hangi yapıya örgüt demek lazım çok merak ediyorum." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 duygu yükleme java kodunu biri yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 çok sakat bir kaset yolda demek sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 yazıcıoğlu çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Yazıcıoğlu çıksa bayağı sağlam yerden vururlar aslında ama itiraf haberinde bakın ses duygu yüklemek mümkünmüş diye atladıklarına göre akla ilk gelen seçeneğin çıkması daha büyük bir ihtimal gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Gerçi daha önceden de Yazıcıoğlu kaseti çıkarıcaklar demişlerdi ama cemaat daha deliverlamadı nedense :/ Ama akp medyası onun da itirafını yaptığına göre fetocanların elinde Yazıcıoğlu'yla ilgili kaset olduğu da kesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 mutabusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 bu arada, karı kız olayı bizim için eğlenceli olabilir ama yazıcıolayı veya pkk anlaşmaları gibi bir şey çıkarsa, ışığı gördük demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 abi tapeler kesmiyor artık görüntü lazım.her gün 10 tane tape geliyor anladık artık ne kadar şerefsiz insanlar olduklarını ama kendi seçmeninin de anlaması için görüntü şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 abi görüntü bile kesmez haberlere baksana dfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Bu haberi yapmalarının sebebi gelebilecek bir görüntü olabilir aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Şimdi Emine düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 inyormaynd said: Bu haberi yapmalarının sebebi gelebilecek bir görüntü olabilir aslında... http://www.youtube.com/watch?v=mYRjeKka7RI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben dizi izlemeyi bıraktım. zaten dizimag kapalı. haberleri izliyorum akşamları. corc ar ar martin halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 inyormaynd said: Bu haberi yapmalarının sebebi gelebilecek bir görüntü olabilir aslında...selam baran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Lan yorumları okumadan geldim yazdım benden önce davranmışsınız asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 abi haber7 kesmez. videolar dustukten sonra tayyip'in cıkıp, nasıl ses kayıtlarına montaj dediyse, buna da silikon maske demesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 çükü büyükse demeyebilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ali kırcadan çok şey öğrenmiştim. bundanda ders çıkarmayı iyi biliriz. http://galeri8.uludagsozluk.com/440/ali-kirca-tarzi-sevismek_545591.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar