Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benle alakalı değil ama , iş arama kafası ne iğrenç la

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Glatheros said:

ilk tanışmadaki oltalı, ne kadar beklentiniz var sorusuna atlayan insanların,.

çok iş görüşmesine katılmadım meraktan soruyorum, böyle bir şey sorulduğunda cevap vermiyor muyuz yoksa "para önemsiz" geyiğine mi giriyoruz madem?

adam sormuş ne kadar bekliosun diye. demeyelim mi bişey.

anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

çok yanlış yerden bakıyorsun glatheros.

tamam görüşmeye gidip sorulmadan maaş tan bahsetmek saçma ama...

bi kere son aşamada bildiğin uygun dille pazarlık yapılır. eğer ik iyi analiz yapmışsa gerek kalmaz, o ayrı.

yurtdışındad ve burada bazı büyük firmaların ilanlarında zaten fiyat aralıkları oluyor. insanlar neyden bahsettiklerini biliyorlar.

türkiye de (eğer dünya çapında firmalarla görüşmüyorsan) hiç bilemeyebiliyorsun pozisyona ne teklif edeceklerini.

sorulunca da gayet söylenebilir ne beklediğin; ki boşuna birbirinizin zamanını harcamayın. bu şekilde işe de girdim. ik yla da arkadaş olduk, prosesi filan konuştuk. hiç olta filan değil o. bildiğin beklentini söylemen lazım. (ha işin komiği bana beklentimin üstünde vermişlerdi :P )
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

-Deno- said:

beklentiniz ne kadar sorusunu soran bir yere gittiysem oraya girmem zaten ben lol

eşim turkcell e görüşmeye çağırıldı. ilk görüşme 3. soru bu geldi ama onu ne yapıcas?

abi girmesin turkcell'e işte sfd.

ya görüşmeyi yapan kişinin ameliliği de olabilir. ik'cı ile mi görüştü ?
Sosyal ağlarda paylaş

bi yere gitmiştim ben görüşmeye, konuştuk tanıştık vs bilgi düzeyi için sorular sordu sözel, sonra 2. ye çağırdı test + yazılı sınav yaptı, 3. ye çağırdı gittim sonuç çok olumlu uygunsa 1.3k + asgari üzerinden sigorta yapıyoruz dedi, 2 gun içinde dönersem sevineceklerdi bi de sdf. tabi ki cevap bile vermedim ama para mutlaka konuşulmalı en başta.

şuan çalıştığım yerde ilk görüşmede daha kağıt verdiler beklenti için, sormadılar sözlü, 2.5 3 yazmıştım, biraz beklettiler o arada canım sıkıldı 2.75 3.25 e çektim silip. 3te anlaştık. iki taraf için de çoğu zaman en önemli şey para
Sosyal ağlarda paylaş

abi hiç maaş konuşmayın demiyorum, olayı yanlış anlamayın. ama acil eleman arayışı olmadığı sürece, bir firma'nın görüşme aşaması hiç olmazsa 2 - 3 adımdan falan oluşur minimum. ilk görüşmeden sormak, bana göre saçma. ben sorarım diyorsanız o sizin bileceğiniz iş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...