DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Selam panpalar deneyimli/deneyimsiz,çalışma saatleri esnek(esnek derken sizi geç saatlere kadar fln çalıştırmak yok asla,en geç 7-8 gibi bitiyor iş oda EN GEÇ,şu şu şu günler müsaitim diceksiniz kimse sizi darlamaz),prim usulü çalışcak öğrenciye gence uygun bir iş 17-35 yaş arası arıyoruz,eğer sürekli bu işi yapmak istiyorsanız kadro imkanıda mevcut,ama önce gelip işin size uygun olup olmadığını görmenizi öneririm,biraz sosyal bir insan olmanızı gerektiriyor fln şu aralar messela pizza anketi fln yapılıyor insanlara pizza yediriyorsunuz,geçen ice tea içiriyorlardı,ondan önce bira anketi vardı o keyifliydi mesela baya çalışma ortamı rahat,insanlar iyi,sizi sıkacak stres yaşacak işten kaynaklı hiçbir öğe yok,varsa bana söylüyorsunuz ben kulak çekiyorum ki gerek olmucak öyle şeylere firmanın adı makro araştırma , arayıp ilanla ilgili aramıştım diceksiniz zaten yarın öbürgün görüşmeye çağırırlar ,ilgilenen varsa kutuma yönlendiriyorum. pazartesinden itibaren çalışmaya başlıyabilirsiniz şayet isterseniz. öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bi iş/güç/kariyer bölümü olsa direk oraya yazardın, şimdi başlıktan adam aradığın bile zor belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Gizli müşteri işi varsa pazarları müsaitim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bak o işi ben de yaparım, tekstil sektörü tercihim olur ama lüks restoranlar da olabilir ayda 2 kere max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 xaty said: bi iş/güç/kariyer bölümü olsa direk oraya yazardın, şimdi başlıktan adam aradığın bile zor belli oluyor haklısın , düşündüm nereye açayım diye , eğitime açayım öğrenciye uygun bir iş diye düşündüm,sonra dedim la kimse görmücek olmaz diye fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 hiç küçümsenecek bir meslek değil bu , çok yararlı bir yetenek kazandırıyor insanlara hiç tanımadığınız insanlara gidip size 10 dakkalarını ayırmalarına ikna etme yeteneği bu yetiyi başka sosyal senaryolara uyarladığınızda çok çok ekmeğini yiyeceğinizi görebilirsiniz, hele sosyalleşmekte zorlanan neckbeard flnsanız :p ben yapamam edemem lik bir durum yok , eğitimini alacaksınız,yardım edilecek ilk günler size,YAPACAKSINIZ,çok koaly aslında zaten bizim anketler öyle kuru kuru soru sorma üzerine değil genelde,bişi yedirip içiriyoruz fln,yarın mesela sigara anketi başlıyor,sigara içirceksiniz millete,bütün "1dal versene ağbi" ler kapınızda bu işle aile geçindirenler var lan , sosyal yeteneklerinize güveniyorsanız,eliniz yüzünüz konuşmanız azcık düzgünse çok güzel paranızı kazanırsınız hadi öm atın lan bana görüm sizi aslanlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bira içme pizza yeme anketi felan yapılcak test subjesi gerekiyosa adayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 DoGMeaT said: ben yapamam edemem lik bir durum yok , eğitimini alacaksınız,yardım edilecek ilk günler size,YAPACAKSINIZ,çok koaly aslında görüm sizi aslanlarım Senin çalışanın olmamak lazım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 here we go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 greenpeaceciler falan böyle yapışıyolar peşinden geliyolar öyle olmadıktan sonra 10 dakikasını ayırmak için nası ikna edicek adam. pardon bakarmısınız - işim var'dan ileri gitmez o. gerçi millet beleşi seviyo sucuk pizza falan yiyceklerse dururlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 İnsana zorla bir şey denettirmek, satmak, tanıtmak bitmeli artık. Şu çok doğru o bakımdan; http://theoatmeal.com/comics/sell_generation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 neutrino said: DoGMeaT said: ben yapamam edemem lik bir durum yok , eğitimini alacaksınız,yardım edilecek ilk günler size,YAPACAKSINIZ,çok koaly aslında görüm sizi aslanlarım Senin çalışanın olmamak lazım lan. şair burda öpe öpe değil de seve seve yapıcaksınız demek istemiş bence hani alışcaksınız,yapacaksınız,sorun yok babs manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 monoscope said: greenpeaceciler falan böyle yapışıyolar peşinden geliyolar öyle olmadıktan sonra 10 dakikasını ayırmak için nası ikna edicek adam. pardon bakarmısınız - işim var'dan ileri gitmez o. gerçi millet beleşi seviyo sucuk pizza falan yiyceklerse dururlar tabi. bu işi yapan yüzlerce insan var yahu ,yeni başlıyan bir iş değil,ikna ediyor anketör arkadaşlar biz bide greanpeaceiler gibi bağış yaptırtmıyoruz,katılan kimse 10 dakka dışında birşey kaybetmiyor,üstüne bide birkaç birşey atıştırmış fln oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 BonePART said: bira içme pizza yeme anketi felan yapılcak test subjesi gerekiyosa adayım aslında gerektiği oluyor yazdın seni kenera adresine adam yollarım bak ağzına tıkarlar pizzayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Aktör diye okudum yaz beni panpa diyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dildo testleri içinde consu yazabilirsin lazım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 O pozisyonu xunn kapmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Ne butthurt yaratmış lan adam, banleneli 6 ay falan oldu herhalde hala Xunn Xunn (Zın! Zın! Kunteper?) çığlıkları yükseliyor forumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ahahaha şu özenti yetoyu tek savunma aracınız da "butthurt" ya ona gülüyorum ben. adam zamanında g.tünün yanaklarını elleriyle ikiye ayırmadı mı sequo için lan? yancı mısın nesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar