Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 al boyle bişi geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ya da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ff-motors%2Ctan-2011-model-audi-a5-quattro-ic-dis-s-line-bayi-154720204/detay bunu bende görmüştüm abi. aklımda bu bunu bookmarkladım. ben alana kadar kaçmazsa kesin gelip bakıcam buna istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 moriarty said: @navyamps abi o kadar para verip jetta almak saçma değil mi? deel sırf 2 litre motor war die 130 liraya satılan arabaların 70 lirası vergi highline passat al 1.6 litre illa benzinli diyorsan mercedesin e serisi bişiyi wardı .6 litre onu al ama 100 liralık arabada 60 lira vergi verme e180 miş şu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dünyanın en çirkin arabası. bağdat caddesinde kapıcı mercedesi diyolar bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 popom bir üstteki mercedes'ten daha güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Selam, Ben ihtimal vermiyorum ama yine de popoyu görebilirsek fena olmaz... fikir oluşması açısından :P A5'in arka diz mesafesi acil durumlarda hayat kurtaracak düzeyde. Ben otomatik quattro yerine düz quattro tercih ederdim. Gerçi multitronik şanzıman da çok keyifli ve konforlu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kapıcılar ne zaman C180 den E180 e terfi etti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 haklısın c180e biniyodu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 paramecium said: Selam, Ben ihtimal vermiyorum ama yine de popoyu görebilirsek fena olmaz... fikir oluşması açısından :P A5'in arka diz mesafesi acil durumlarda hayat kurtaracak düzeyde. Ben otomatik quattro yerine düz quattro tercih ederdim. Gerçi multitronik şanzıman da çok keyifli ve konforlu. Saygılar. abi 5.5 senedir otomatik kullanıyorum. artık düz vites çekemem sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 e250 olacaksa coupe olacak onlar çogiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Esh said: bağdat caddesinde kapıcı mercedesi diyolar bunlara. doğrudur abi de eelemanın parası o kadar 100-140 lira arsı paramn war diyo 1m dolarım war dedi de bunamı bin dedik ha sıfırını alamayacağı 300-350 liralık arabaların 2. elini alıp caka satmaksa amaç asıl o "kapıcılık" oluyo. anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 abi öyle bi konuşuyosun ki arabanın sıfırını alıp götüne sokasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kusura bakma paramecium, senin bölüme denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 150k nasıl kastın ya bir iki tiyo versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 leon cupra dicem de z4ün yanında ezik kalıyo çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 adasdfasd yok lan sana bişi demedim tavsiye dedin veriyoz alla alla zevk meselesi ben sınıfın alabileceğin en dolu arabasını alırım bazıları üst sınıf olsun boş olsun der kimisi bu şekil giyinir, kimisi o şekil geyinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 navyamphs said: ben sınıfın alabileceğin en dolu arabasını alırım bazıları üst sınıf olsun boş olsun der Şu mantığa katılıyorum. Boş olup üst sınıf olacağına, dolu olsun benim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 İyi de adam Z4 veya A5 isterken Jetta Passat tavsiyesi o dediğiniz şeye uymuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Selam, O zaman konfor daha ön plandaysa multitronik olan modellere bak. 1.8T falan öyle sanırım. Ama quattro olsun dersen multitronik yalan, s-tronic(DSG) kalıyor sana. Açıkçası çok sportif sürüş falan yapmayacaksan, extreme hareketlerde bulunup limitleri zorlamayacaksan quattro gereksiz; kayıplardan ve ek ağırlıktan ötürü fazla tüketim demek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bu thread i okurken kor oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Selam, moriarty said: kusura bakma paramecium, senin bölüme denk geldi. Sen söylersen sorun yok, bir de SeaGle'ın küfür etme hakkı var ama daha kullanmadı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Selam, KHaRoN said: bu thread i okurken kor oldum. Biz çok burjuva takıldık tabi, senin gözler dayanamadı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 moriarty said: z4 almayı çok istiyodum a5 coupe bakıyorum onun dışında ne gibi alternatifler düşünebilirim? adam bunların dışında tavsiye istemiş abi z4 dediği arabanın en boşu 205k tl a5 dediği arabanın en boşu 220k tl bütçem 100-145 arası didi bende 90 liralık, 100 liralık arabalar önerdim ben mi yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 e92 3.35 bakabilirsin. Bence hala güzel kasa. Aradıgın fıyat bandında da temizi denk gelir gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar