Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bilenler bilir özellikle sostizm bilir burda bana laf söyleyen arkadaşlarda bilir 1 sene önce kadar daha askerlik yapmadığım zaman yurtdışına gidicektim dil eğitimi için falan,fakat o zamanlar olmadı askere gittim geldim.Askerden gelince dil kursuna gidicek olmama rağmen okul ısrarla turist vizesi aldırmaya çalıştı ve sonuç çok net olarak red'di.Kaplan'la yapılan görüşmeler sonucu haklı bulundum ve 2.görüşmemi öğrenci vizesi olarak ayarladım ve vizeyi aldım.Neyse sonuç olarak cidden bu ara türkiye yaşanıcak bi yer değil her anlamda bu kadar yoğun gündemin olduğu başka bi yer varmıdır bilmiyorum.Bu arada gideceğim yer San Diego,California oldu.Ne için gidiceksin diyenlere dil okulu ve yaşamak diyebilirim.(dönüşüm ocak 2015) Daha önce bu taraflarda yaşayanlar varsa tecrübelerinden faydalanabilirim. İnanmayanlara şu fotoda gelsin, http://i.hizliresim.com/e2b4jd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ben inanmadım. kesin photoşopla kendin yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Red yediğin halde hakkını arayıp sonuç alman iyi olmuş, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 who cares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 imamizer said: ben inanmadım. kesin photoşopla kendin yaptın. kanka yanlışlıkla pnr nosunu unutuyodum fotoda,burdaki adamlar gitmeden check-in'i yapardı muhtemel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Abim nesine inanmıycaz sanki Nasada iş buldum dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 I DONT GIVE A FUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Nigger_of_the_sand said: Red yediğin halde hakkını arayıp sonuç alman iyi olmuş, hayırlı olsun. red yiyenler bilir 2.görüşmemi 2 hafta sonra yaptım hemen ve vize müdürüyle farklı bi odada yaptım.Ve cidden 40 dakika falan sürdü yani vizeyi onlar vermedi ben aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi yanlis anlama da sen kimdin? kim niye sallasin senin amerikaya gitmeni, niye inandirma cabasindasin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 aquila said: abi yanlis anlama da sen kimdin? kim niye sallasin senin amerikaya gitmeni, niye inandirma cabasindasin asdf. ben 2-3 kez gidicem diye yazmıştım foruma ve hep olmamıştıkendim öyle bi kafa yaşayıp koydum o fotoyu da yani sie artık b.kunu çıkardın yazabilenler olur önceden belki diye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ben inandım beyler %100 çalışıyo tıkla beqen qeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 adam bilenler bilir demis sen hala kimdin diosun dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 olay burdan çıkmış sdf. Raistllin said: San diego'ya daha önce gitmiş olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim patiler Raistllin said: synthesizer said: olum yuh tamam küfür etme reiz,askerden önce gidicektim yurtdışına gidemedim şimdi askerlik biticek 16 günüm kaldı,araştırıyorum napim dslkfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 @moriarty valla ben üşendim sen bulmuşsun diğer konuları da bulsaydın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 abi buldum da üşendim sdf 3 ayda bir amerika başlığı açmışsın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 neyse sonunda olmuş inşallah istediğin gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 moriarty said: neyse sonunda olmuş inşallah istediğin gibi olur. eyw bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 cok build up yapma, deliverlamiyo sonra. amerika da sikik sokuk sikintilari olan bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yunan dönercisi aç, zengin olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bilenler bilir, Türkiye şu ara yaşanacak yer değil. 2015'de her şey çok güzel olucak, bekleriz. Bilenler biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bu ne abi sanki adam newyorka vali atanmış gibi davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 san diego baya pahali bir yer ona gore git ama guzel, hos ve eglencesi bol(mus). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar