khazadum Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bu da benden size gelsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 beyler websense i ben yönetiyorum. nereye girmek istiyorsunuz, söyleyin açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 -Deno- said: bu bilgi düzeyin cs'de de olsa şimdi bütün maçları alıyorduk dıvo oynatmıosunuz ki hiç :( hem ben kendimi geliştirdim karşıma herkır geliosa ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kozalak said: beyler websense i ben yönetiyorum. nereye girmek istiyorsunuz, söyleyin açayım. "amcam valve da çalışıyor" un beyaz yaka versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 haha yok lan, websense'de çalışmıyorum (keşke çalışsam sdf). websense adminim. o engelleyen adam benim yani imgur u vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://i.imgur.com/A3Q5EC3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://i.hizliresim.com/KnZ5Yg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 biri çıkıp penisine ildeniz yazana kadar bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 kozalak said: haha yok lan, websense'de çalışmıyorum (keşke çalışsam sdf). websense adminim. o engelleyen adam benim yani imgur u vs. hangi firmadasın reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ben de ankarada çalışıyorum çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Hepiniz 3-5 sakal atında ada filan alalım bak bu kaçıncı deyişim hala iplemiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 iyi direk sana gelmio benim websense dileklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 forgiver said: ben de ankarada çalışıyorum çok saçma Geldiğin köyden iyidir ya şimdi hadd. Ben çalışmıyorum artık hazır para yiyorum alıştım sayılır arada bir lan bugün bişi yapacak mıydım ben diyorum sonra geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 iyi de arada 12312 kat fark yok yani daha büyük ölçeklisi sadece boşuna daha fazla para harcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 wastyrx said: Ben çalışmıyorum artık hazır para yiyorum alıştım sayılır arada bir lan bugün bişi yapacak mıydım ben diyorum sonra geçiyor. küfür mü edelim illa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 forgiver said: ben de ankarada çalışıyorum çok saçma duygularını anlıyorum dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuya yeni bir boyut kazandırıyorum, sitemiz http://www.vocaroo.com Bu da bu konuyla ilgili yorumum: http://vocaroo.com/i/s0UNGzwBXYy5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Sesin iğrençmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 İşte her civ oynadığımızda 5 saat bu işkenceye maruz kalıyoruz düşün. Bide susmuyor adam Q_Q_Q_Q_Q sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 bi de zaaa iksdee diyisi yokmu. aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bi güncelleyeyim şunu ahah antalyada şirket etkinliği dönüşü yazılı uyarı aldım, yazılı savunma verdim, ablamın avukat arkadaş grubu sağolsun güzel bir yazılı savunma hazırladılar, ben yavaştan kendimi tamzinatsız kovulup askerliğe gitmeye hazırlıyorken (keza sosyal medyadan şirkete bildiğin "aldığın İK ödülü ile külahımı başbaşa bırakıyorum şimdi siktir git" yazdım) yukarıda beni kollayan birileri var ki sadece uyarı aldım, tabii aynı şeyi tekrarlamamak lazım şimdi 5 dedin mi çıkıyorum, kafam daha rahat haziran sonu güzel de bir izin kullanacam, beni bana bıraktılar biraz daha gemleri gevşettiler (corporate köpek olmak sux) güzel de giden bir ilişkim var, arada izmire (<3 Theridone) ve adanaya gittim. iş bulur bulmaz bu iki şehirden birine yerleşmeyi planlıyorum ama önce şu borç harç işini bi bitireyim kafam rahatlasın hayat şimdilik güzel bi de kemiksiz bir haftalık tatilimi yapayım böyle.. bana karşı son derece carebear bir tutum takınan ve destek veren herkese teşekkürler tekrardan.. amk çok seviyorum lan sizi <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 gz bro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ekmek yediginiz yere ihanet etmeyin degerini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 olm ne guzel capsli topik nolmussa bir anda susmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar