Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuraya biraz içimi dökeyim (work sux)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

aktüerya dolu ya :/ bi de oranın müdürü eski hazineci adam istatistik veya aktüerya mezunu istiyor yoksa bi risk yönetimine girsem çok kral olurdu onun analizi de eğlenceli

bir de stratejik planlama aslında iyi de amk ben şirkete girdiğimde bi kuruldu bu departman sonra kapandı, ki daha önce de deneyimlemişler yine tutmamış, şimdi tekrar açtılar o taraf sıkıntılı

müdürle zaten hedef belirleme görüşmesi yapacaz orada dile getirecem konuyu resmen dikkatimi topalrayıp iş yapamıyorum

al mesela sabahtan beri iki excel açık önümde hiç bi sik yapmadan oturdum sadece şidmi de yemeğe gidiyorum ehehe

tatil lazım lan bana bir hafta kemiksiz, iki gün malak gibi yatıp 3. gün ayaklanıp gezip tozayım
Sosyal ağlarda paylaş

babacum herşeyimiz aynı ya. hiç tanımadım seni, ama böyle garip bir şekilde sempatim var. ben de sorunluyum (zaten biliyorsun ömlerden fln), ben de finansçıyım, bıkkınım.

işin kötüsü benim pansiyonum var antalyada. benim dediğim annem babamın işte. evlendik diye geldik kodumun yerine ayda 1.800 e 9-22.00 çalışıyorum. sorsalar analiz uzmanıyım. anal kısmından sonrası yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...