yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 OOooo bütün işi ben yapıyorum, ben olmasam ski tutarlar psikolojisine çoktan girilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yok ben olmasam da götürürler eheh belirli bir düzen var en nihayetinde ama bulunduğum fonksiyon organizasyon içinde olmasa siki tutarlar diyelim o daha doğru yoksa A gider B gelir iş yürür, hademelik diyorum ya, 3 haneli IQ yetiyor bu işi yapmaya hatta iki hanelinin sonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 iş o kadar tekdüze ve basit ki zeka geriliği hissediyorum yakında arka sokaklar fln izleyip zevk almaya başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 slakdasjkldas benzeri his bende de var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Stresin olmaz işte ya tek düze işte o da bi tarz. Askere gider gelirsin araba alırsın evlenirsin çocuk yaparsın ölürsün başka napcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 IS THIS LIFE? ARE YoU PLAYER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Panpa o işin sıkması normal, dikey geçiş bile bi yere kadar. Daha teknik bi pozisyon yok mu aktüerya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 aktüerya dolu ya :/ bi de oranın müdürü eski hazineci adam istatistik veya aktüerya mezunu istiyor yoksa bi risk yönetimine girsem çok kral olurdu onun analizi de eğlenceli bir de stratejik planlama aslında iyi de amk ben şirkete girdiğimde bi kuruldu bu departman sonra kapandı, ki daha önce de deneyimlemişler yine tutmamış, şimdi tekrar açtılar o taraf sıkıntılı müdürle zaten hedef belirleme görüşmesi yapacaz orada dile getirecem konuyu resmen dikkatimi topalrayıp iş yapamıyorum al mesela sabahtan beri iki excel açık önümde hiç bi sik yapmadan oturdum sadece şidmi de yemeğe gidiyorum ehehe tatil lazım lan bana bir hafta kemiksiz, iki gün malak gibi yatıp 3. gün ayaklanıp gezip tozayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bensiz is kurarsan atlarim sana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ben de hala istifa edemedim. istifa etmekte kolay degilmis kabul etmediler etsem de bi bok yapiycam gerci ama olsun icimde kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Çalışmak istemeyen Survivor'a katılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 babacum herşeyimiz aynı ya. hiç tanımadım seni, ama böyle garip bir şekilde sempatim var. ben de sorunluyum (zaten biliyorsun ömlerden fln), ben de finansçıyım, bıkkınım. işin kötüsü benim pansiyonum var antalyada. benim dediğim annem babamın işte. evlendik diye geldik kodumun yerine ayda 1.800 e 9-22.00 çalışıyorum. sorsalar analiz uzmanıyım. anal kısmından sonrası yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 9-22:00 = 1800 lira'mı ? Bizlere hoş bir şaka yapıyorsun heralde. Şehir neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://i.imgur.com/9Jcby33.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 resim yükleyebilsem ben de özendim öyle yazmaya ama websense abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://i.hizliresim.com/wbWElY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Artık böyle mesaj atın da, yazınızdan kişilik analizi yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 AHAHHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://pics.campl.us/f/2/29372.9c026529a886e92ca48ea74f9b1df2af.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 sübliminal mesaj mi o arkadaki ildenize .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ahahahahahahahahah şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://i.hizliresim.com/xGl43Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 başkası için çalışmak kadar dandik birşey yok dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://i.imgur.com/Rcrd0Lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar