BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 eveeet geldik o malum döneme, mevcut yaptığım işimle iligli ilerleme alanımın daraldığı ve her şeyin rut,inleşmeye başladığını iyicie hissettiğim hatta ne kadar polyannacılık oyanrsam oynayayım bir türlü kendimi kandıramadığım dönemeee ekibimden çok memnunum, zaten onalr da olmasa yarra yemiştim ama iyi ki gülen kahkaha atan kısmen eğlenceli bir ekibim var ama work sux.. hem de çok sux.. öğrenecek pek bir şey kalmadı, kalanlar da çok sıkıcı, üretkelik gerektiren bir iş değil yaratıcılı kgerektirmiyor daha doğrusu çok sınırlı bir yaratıcılık lazım (muhasebeci kafasıyla ne kadar yaratıcı olaiblirsen) bir strüktür tasarlayamıyorum, kafamda bir şeyler oluştuamıyoru ve bu beni köreltiyor, yavaş yavaş solduğumu hissediyorum, rengim griye dönüyor renklerimi kaybediyorum tektipleşiyorum artık yavaşça. modern hayatın sisyphusu oldum, hergün aynı iş ve artık o kadar sıkıldım ki elim işe itmiyor, sadece ekrana bakıyorum boş bş bir türlü o engeli aşamıyorum bir yadnan da mayış lazım, iyi kötü. askerlik olmadığından iş değiştirmek çok zor aramıyorum bile, hem bulduğum işten askerliğim var diye ayrılmam gerekeceğiden (aralık 2016 sonrası yaylalar yaylalar) daha bir şeyler oturmamış olacak yine ve geri geldiğimde yeniden başlamış oalcğaım yurtdılı pozisyonlara bakayım diyorum lan arap yarımadasında bile en az 3 yıl deneyim istiyotrlar.. yurtdışı fırsatları için ilk planım IFRS sertifikası neyin almak öğrenmek ve eylülde dolacak olan 3 yılı beklemek.. ben hep eylülü bekliyorum zaten.. boşanırken de eylül bekledim işi değiştireceğim zaman için de eylül work mü yoksaa eylül mü daja sux bilemedim oh döktüm içimi rahatladım kafam cillop oldu sizi seviyorum ^^ işe döneyim dosya mosya inceleyeyim diğer departmanları kontrol edeyim ne bilim..
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Şu sıralar amma memnuniyetsizlik yaptı paticik ya. İşten ayrılmayı düşünen insanlar olarak toplanıp bir şirket falan mı kursak, bunu fırsata mı çevirsek bilmiyorum ki.
boztu Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BabacumMostors said: ...bile en az 3 yıl deneyim istiyotrlar.. Buraya kadar yıllarca çalışmış, rutine bindiğinden isyan eden bir emekçisin sanıyordum. Eğer erken gitme şansın varsa ayrıl askere git ya da askere gidene kadar(2 yıl mı?) işlere gir çık. Beğenmediğin yere atar yap. Sonunda seni tatmin edecek riskler al. Askerlik sonrası iyice elin mahkum olur, kolay kolay değişiklik yapamazsın. Eğer uzun süredir tatil yapmadıysan ondan da olabilir bu yabancılaşma. Eğer öyleyse 1 hafta 10 gün kafanı dinle. Çalışmayı özle.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 müteşebbis var kapital yok, iş fikri yok valla aslında bi reklam ajansından metin yazarlığı gibi bir iş gelse yarın istifa ederim.. yani finans benim full time yapmak isteyeceğim bir iş dğeilmiş, danışmanlık kafasıyla haftada 2-3 gün çekilir de.. hoş 2 aydır çok mesai yaptım yoruldum belki de ondandır, her gün düzgün 5 de çıkıp eve gidebilsem başka şeylerle uğraşabilsem kafamı dağıtabilsem bu kadar olmaz diye düşünüyorum.. dün azıcık gitar çaldım o bile ne kadar mutlu etti beni
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 30 Mart'tan sonra zirve yapicak heralde o memnuniyetsiz. Herseyi gectim de 2016'da askere gitmek :-( , suan onun stress'ini yasamak :-(
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 embrace yourself askere git comments are coming
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 finanas işi çoooooook sıkıcı lan... hareket yok, rakamlar var alıp onu oraya yerleştiriyorsun.. kafa çalıştıracak bir nokta bulamıyorum oturup "lan unu nasıl yapsam" diye çözüm üretecek bir durum da yok.. proje falan olsa en azından sorun çözmekle eğlenirim ama fabrikada sürekli somun cıvata sıkan maviş yakalı gibi hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş heo ayn iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ya ben ilkokulda bile kıçımı kırıp bir sayfa düz çizgi çizemeyen çocuktum, tasarlamalı düşünmeli problem çözmeli iş lazım bana.. en azından departman mı değiştirsem n'apsam
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 komtanımbanabölehergünateşetadamvurolmuyorbölepazıllıbişileryokmuyaböleproblemçözmelikomtanımya
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BabacumMostors said: ya ben ilkokulda bile kıçımı kırıp bir sayfa düz çizgi çizemeyen çocuktum, tasarlamalı düşünmeli problem çözmeli iş lazım bana.. en azından departman mı değiştirsem n'apsam bende çizemiyodum lan düz çizgi o yüzden bi yazdığım harf öbürküne benzemyio kürt yazısı gibi
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 iş iyi bişey olsaydı üste para vermezlerdi heralde sux
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BabacumMostors said: işe döneyim dosya mosya inceleyeyim diğer departmanları kontrol edeyim ne bilim.. ildeniz lan beraber taksi plakası mı kiralasak ben gündüz çıkarım sen gece bence çok mutsuzum işte olmadı cihangirde van kavaltıcısı açalım çamlıcada nargileci açalım
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Rutin işlerden tiksiniyorum abi. Proje bazlı falan çalışmam lazım. Satıştan tiksiniyorum. Direkt son kullanıcı ile muhattap olmaktan hoşlanmıyorum. Mal mal insanlarla çalışmaktan hoşlanmıyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Cons said: BabacumMostors said: ya ben ilkokulda bile kıçımı kırıp bir sayfa düz çizgi çizemeyen çocuktum, tasarlamalı düşünmeli problem çözmeli iş lazım bana.. en azından departman mı değiştirsem n'apsam bende çizemiyodum lan düz çizgi o yüzden bi yazdığım harf öbürküne benzemyio kürt yazısı gibi hewal hewal berkay lan.. iyi fikir gibi hoş ben rıdvanın dükkana yakın izmirde tekel iddaa bayii açmayı planlıyordum am aistanbulda taksicik tam bir macera dostum taksiye binenlerin kafasınıda sikeriz kötü hikayelerle
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Cons said: http://i.imgur.com/ubrNoz9.jpg <3 ^^
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yaratıcılık gerektirmiyor ne lan sanatçı mısın ahaha :D bir de reklam ajansına metin yazarı olayım falan polisliğin bitti bu çıktı... yine finans üzerinden kafanı meşgul edecek birşeyler bul. iş değiştirmeden onu nasıl yaparsın bilmiyorum tabii, sen biliyorsundur onu zaten. şimdiden bir sonraki işine hazırla kendini.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BabacumMostors said: Cons said: BabacumMostors said: ya ben ilkokulda bile kıçımı kırıp bir sayfa düz çizgi çizemeyen çocuktum, tasarlamalı düşünmeli problem çözmeli iş lazım bana.. en azından departman mı değiştirsem n'apsam bende çizemiyodum lan düz çizgi o yüzden bi yazdığım harf öbürküne benzemyio kürt yazısı gibi hewal hewal berkay lan.. iyi fikir gibi hoş ben rıdvanın dükkana yakın izmirde tekel iddaa bayii açmayı planlıyordum am aistanbulda taksicik tam bir macera dostum taksiye binenlerin kafasınıda sikeriz kötü hikayelerle olm izmirde tekel aççaksak dükkanda var yengen izmirli yarın taşınalım desem bavulu akşamdan toplar euauheahu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bir diğer fikrim de ozalitçilerin bol olduğu bir yere 3d model basım dükkanı açmak.. 3 tane orta kalite bir tane de üst kalide 3d yazıcı koydukmu oldu bu iş.. 3d çizim yapacak çalışan bulmak lazım bir de DAS kapital :/ para yok amk para olsa esnaflığa kafadan dalacam..
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bende 30 tl falan kaldı beraber girelim?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 cuma akşamları dükkanın önünde partili martili konseptli tekel mesela.. bu beşiktaşdaki gibi yani esnaflık her türlü yaptığım işten daha sosyal olacaktır kasada bekjleyeceksem de kendi işim için bekliyor olacam.. elalemin parasının bekçiliğini yapmaktansa..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 gidelim ^^ en azıdnan tatile gidelim.. geçen gece rüyamda ,izmire gidiyordum gecenin bir körü theridone ı arıyorum "abi izmirdeyim" diyorum bir de bi beta-vhs kiralama dükkanına girmişim her yer kırmızı ışık kesin içeride seks dönüyordu bi de bordo-kırmızı gibi bir vosvos vardı ponlan geliyordum izmire
Öne çıkan mesajlar