Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şuraya biraz içimi dökeyim (work sux)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eveeet geldik o malum döneme, mevcut yaptığım işimle iligli ilerleme alanımın daraldığı ve her şeyin rut,inleşmeye başladığını iyicie hissettiğim hatta ne kadar polyannacılık oyanrsam oynayayım bir türlü kendimi kandıramadığım dönemeee

ekibimden çok memnunum, zaten onalr da olmasa yarra yemiştim ama iyi ki gülen kahkaha atan kısmen eğlenceli bir ekibim var

ama work sux.. hem de çok sux.. öğrenecek pek bir şey kalmadı, kalanlar da çok sıkıcı, üretkelik gerektiren bir iş değil yaratıcılı kgerektirmiyor daha doğrusu çok sınırlı bir yaratıcılık lazım (muhasebeci kafasıyla ne kadar yaratıcı olaiblirsen)

bir strüktür tasarlayamıyorum, kafamda bir şeyler oluştuamıyoru ve bu beni köreltiyor, yavaş yavaş solduğumu hissediyorum, rengim griye dönüyor renklerimi kaybediyorum tektipleşiyorum artık yavaşça.

modern hayatın sisyphusu oldum, hergün aynı iş ve artık o kadar sıkıldım ki elim işe itmiyor, sadece ekrana bakıyorum boş bş bir türlü o engeli aşamıyorum

bir yadnan da mayış lazım, iyi kötü. askerlik olmadığından iş değiştirmek çok zor aramıyorum bile, hem bulduğum işten askerliğim var diye ayrılmam gerekeceğiden (aralık 2016 sonrası yaylalar yaylalar) daha bir şeyler oturmamış olacak yine ve geri geldiğimde yeniden başlamış oalcğaım

yurtdılı pozisyonlara bakayım diyorum lan arap yarımadasında bile en az 3 yıl deneyim istiyotrlar.. yurtdışı fırsatları için ilk planım IFRS sertifikası neyin almak öğrenmek ve eylülde dolacak olan 3 yılı beklemek..

ben hep eylülü bekliyorum zaten..

boşanırken de eylül bekledim

işi değiştireceğim zaman için de eylül

work mü yoksaa eylül mü daja sux bilemedim

oh döktüm içimi rahatladım kafam cillop oldu sizi seviyorum ^^

işe döneyim dosya mosya inceleyeyim diğer departmanları kontrol edeyim ne bilim..
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

...bile en az 3 yıl deneyim istiyotrlar..

Buraya kadar yıllarca çalışmış, rutine bindiğinden isyan eden bir emekçisin sanıyordum.
Eğer erken gitme şansın varsa ayrıl askere git ya da askere gidene kadar(2 yıl mı?) işlere gir çık. Beğenmediğin yere atar yap. Sonunda seni tatmin edecek riskler al.
Askerlik sonrası iyice elin mahkum olur, kolay kolay değişiklik yapamazsın.

Eğer uzun süredir tatil yapmadıysan ondan da olabilir bu yabancılaşma. Eğer öyleyse 1 hafta 10 gün kafanı dinle. Çalışmayı özle.
Mesaj tarihi:
müteşebbis var kapital yok, iş fikri yok

valla aslında bi reklam ajansından metin yazarlığı gibi bir iş gelse yarın istifa ederim.. yani finans benim full time yapmak isteyeceğim bir iş dğeilmiş, danışmanlık kafasıyla haftada 2-3 gün çekilir de..

hoş 2 aydır çok mesai yaptım yoruldum belki de ondandır, her gün düzgün 5 de çıkıp eve gidebilsem başka şeylerle uğraşabilsem kafamı dağıtabilsem bu kadar olmaz diye düşünüyorum.. dün azıcık gitar çaldım o bile ne kadar mutlu etti beni
Mesaj tarihi:
finanas işi çoooooook sıkıcı lan... hareket yok, rakamlar var alıp onu oraya yerleştiriyorsun.. kafa çalıştıracak bir nokta bulamıyorum oturup "lan unu nasıl yapsam" diye çözüm üretecek bir durum da yok.. proje falan olsa en azından sorun çözmekle eğlenirim ama fabrikada sürekli somun cıvata sıkan maviş yakalı gibi hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş heo ayn iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş hep aynı iş
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ya ben ilkokulda bile kıçımı kırıp bir sayfa düz çizgi çizemeyen çocuktum, tasarlamalı düşünmeli problem çözmeli iş lazım bana.. en azından departman mı değiştirsem n'apsam

bende çizemiyodum lan düz çizgi
o yüzden bi yazdığım harf öbürküne benzemyio kürt yazısı gibi
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

işe döneyim dosya mosya inceleyeyim diğer departmanları kontrol edeyim ne bilim..

ildeniz lan beraber taksi plakası mı kiralasak
ben gündüz çıkarım sen gece
bence çok mutsuzum işte
olmadı cihangirde van kavaltıcısı açalım
çamlıcada nargileci açalım
Mesaj tarihi:
Rutin işlerden tiksiniyorum abi. Proje bazlı falan çalışmam lazım.
Satıştan tiksiniyorum. Direkt son kullanıcı ile muhattap olmaktan hoşlanmıyorum.
Mal mal insanlarla çalışmaktan hoşlanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Cons said:

BabacumMostors said:

ya ben ilkokulda bile kıçımı kırıp bir sayfa düz çizgi çizemeyen çocuktum, tasarlamalı düşünmeli problem çözmeli iş lazım bana.. en azından departman mı değiştirsem n'apsam

hewal hewal

berkay lan.. iyi fikir gibi hoş ben rıdvanın dükkana yakın izmirde tekel iddaa bayii açmayı planlıyordum am aistanbulda taksicik tam bir macera dostum

taksiye binenlerin kafasınıda sikeriz kötü hikayelerle
Mesaj tarihi:
yaratıcılık gerektirmiyor ne lan sanatçı mısın ahaha :D bir de reklam ajansına metin yazarı olayım falan polisliğin bitti bu çıktı...

yine finans üzerinden kafanı meşgul edecek birşeyler bul. iş değiştirmeden onu nasıl yaparsın bilmiyorum tabii, sen biliyorsundur onu zaten. şimdiden bir sonraki işine hazırla kendini.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Cons said:

BabacumMostors said:

hewal hewal

berkay lan.. iyi fikir gibi hoş ben rıdvanın dükkana yakın izmirde tekel iddaa bayii açmayı planlıyordum am aistanbulda taksicik tam bir macera dostum

taksiye binenlerin kafasınıda sikeriz kötü hikayelerle

olm izmirde tekel aççaksak dükkanda var
yengen izmirli yarın taşınalım desem bavulu akşamdan toplar euauheahu
Mesaj tarihi:
bir diğer fikrim de ozalitçilerin bol olduğu bir yere 3d model basım dükkanı açmak.. 3 tane orta kalite bir tane de üst kalide 3d yazıcı koydukmu oldu bu iş.. 3d çizim yapacak çalışan bulmak lazım bir de DAS kapital :/

para yok amk para olsa esnaflığa kafadan dalacam..
Mesaj tarihi:
cuma akşamları dükkanın önünde partili martili konseptli tekel mesela.. bu beşiktaşdaki gibi

yani esnaflık her türlü yaptığım işten daha sosyal olacaktır kasada bekjleyeceksem de kendi işim için bekliyor olacam.. elalemin parasının bekçiliğini yapmaktansa..
Mesaj tarihi:
gidelim ^^

en azıdnan tatile gidelim.. geçen gece rüyamda ,izmire

gidiyordum gecenin bir körü theridone ı arıyorum "abi izmirdeyim" diyorum bir de bi beta-vhs kiralama dükkanına girmişim her yer kırmızı ışık kesin içeride seks dönüyordu

bi de bordo-kırmızı gibi bir vosvos vardı ponlan geliyordum izmire
  • Yeni Oluştur...