KidLazer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 perşembe almanyaya gideceğim. çevremdeki bazı arkadaşlar havaalanlarına belli bir süre önceden sandık konulduğunu ve seçimlerde yurtdışında olanların buradan oy kullanabileceğini söyledi. doğru mudur? kaç gün önceden konur? bilgilendirirseniz sevinirim her duyarlı vatandaş gibi benim için de çok önemli bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 tam gününü bilmiyorum ama açılıyor o kesin tahmini 5-10 gün arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Genel seçimlerde oluyor, hatta çok önceden başlıyordu. Yerel seçimlerde olmuyor sanırım. Olsa şimdiye kadar başlamış olması gerekir, belki başlamıştır ama duyardık diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 nerenin belediye baskanını sececeksin havaalanında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 sabiha gokcen belediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, 09.05.2012 tarihinde kabul edilen 6304 sayılı Kanun gereği, Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne kayıtlı olmaları halinde, Yüksek Seçim Kurulunca belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde, 09.05.2013 tarihinden sonra yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi, Halkoylaması ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yurt dışı temsilciliklerimizde kurulacak sandıklarda oy kullanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yerel seçimlerde olmamasının mantığı nedir? sonuçta hala türk vatandaşıyım ve yurtdışında geçici süreliğine bulunacağım. havaalanında türkiye büyükşehir belediyesini oylayacaığm ne de olsa belediyecilikle yönetilen hükümetimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yurt dışı seçmen kütüğüne mi kayıtlısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 umarım önemli bir işin vardır. yoksa bu kadar kritik bir seçimde keyif için yurtdışına gidip oy kullanmamak neredeyse akp'ye oy vermek demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 @Ren bu açıklamayı okudum ancak bu yurtdışı temsilcilkleriyle ilgili. yani konsolosluğa gitmem gerek ki bu bulunduğum konum itibariyle bana çok pahalıya patlayacak :S @fistan seçmen kütüğüne kaydolmak için konsolosluğa gidip kaydolmam gerekiyormuş. böyle birşey yapmadım. ancak oturum iznim var öğrenciliğimden ötürü. @biyik benim için çok önemli dememin asıl sebebi bu zaten. 1 nisanda okul açılacak ve 26 martta mutlaka girmem gereken bir dil sınavı var. o yüzden sordum acaba çıkışta kullanabilir miyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 genel secimde o, yerel secimdi havaalaninda ne oyu kullanican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ne oyu kullanıcan derken? yahu başka ülkeden vatandaşlığım yok ki okumaya gittik diye memleketi mi terk ettik :) 2 yıl sonra master bitecek geri döneceğim ki bu arada defalarca gidip geleceğim dolayısıyla vatandaş olarak ikamet ettiğim yeri oylamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 genel seçimde türkiye için, yerelde de şehir, ilçe, mahalle için kullanıyorsun. yurtdışından oy kullanmak her türlü saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ya arkadaşım bizde diyoruz ki, yerel/mahalli seçim bu, havaalanında hangi lokasyon için kullanacaksın? hayır neresini anlamadın şunun çok merak ediyorum. ayrıca arkadaşların dediği gibi ülkenin geleceği söz konusu bu arada, senin içinde bu kadar önemli olsa sanmıyorum böyle bir ikilemde kalacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 KidLazer said: ne oyu kullanıcan derken? yahu başka ülkeden vatandaşlığım yok ki okumaya gittik diye memleketi mi terk ettik :) 2 yıl sonra master bitecek geri döneceğim ki bu arada defalarca gidip geleceğim dolayısıyla vatandaş olarak ikamet ettiğim yeri oylamak istiyorum senin dediğin mantıkla ikamet ettiği yere havaalanından oy kullanabilseydi kişi, akpnin almadığı tek bir belediye kalmazdı. /soclever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 bi salonu kapatıp ilçe ilçe, mahalle mahalle, ayrı ayrı sandık doldurcak değiller yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ben de tam olarak aynı durumdayım. 27 Mart Perşembe Almanya'ya gideceğim. 30 Mart'ta döneceğim. Ancak dönüş saatim 23:00. O saatte oy kullanma ihtimalim var mı? Yoksa bir oyu daha mı yitirmiş olacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Lectre said: ya arkadaşım bizde diyoruz ki, yerel/mahalli seçim bu, havaalanında hangi lokasyon için kullanacaksın? ikametin neredeyse yerel için, genel için, herhangi bir seçim için zaten orada oy kullanıyorsun. 2 aylığına zorunlu olarak yurtdışında kalması gereken kişi ama kendi şehrini 5 yıl yönetecek aday için oy kullanamıyor. saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ülkenin bu hali kafayı yedirtecek bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kapanmaya gerek yok abi, hatta orada insan olmasına bile gerek yok öyle bir durumda, çok elverişli çünkü :) ve evet bir salonu kapatıp, bir uçak firmasıyla anlaşıp bileti 1 tl yaparlar 2m seçmenide kullanırlar bu kadar basit. bu adamlar *korkudan post editliyorum yazdıktan sonra artık nasıl bir ülke bu ya* hiç bir şey olmuyor şimdi mi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 gece 23te tekel bayiinde kullanırsın oyunu merak etme 24e kadar alkol satışı yok bu yüzden sandık koyacaklar geç kalanlar için tekel bayilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Biyik said: Lectre said: ya arkadaşım bizde diyoruz ki, yerel/mahalli seçim bu, havaalanında hangi lokasyon için kullanacaksın? ikametin neredeyse yerel için, genel için, herhangi bir seçim için zaten orada oy kullanıyorsun. 2 aylığına zorunlu olarak yurtdışında kalması gereken kişi ama kendi şehrini 5 yıl yönetecek aday için oy kullanamıyor. saçma. define zorunluluk? ben bunun doğru olduğunu söylemiyorum, saçma olduğunu söylüyorum. 200 lira fedakarlıkta bulunup 5 yıl yaşayacağın yer için ileriye dönük yatırım yapabilirsin. herşeyi geçtim, bundan sonra benimle muhattap olma lütfen, 4. söyleyişim, bir dahaki hoş olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Fistan said: gece 23te tekel bayiinde kullanırsın oyunu merak etme 24e kadar alkol satışı yok bu yüzden sandık koyacaklar geç kalanlar için tekel bayilere gelmiyormuş işte gidiyormuş. gelse sıkıntı yok zaten ^^ uçak kaçta ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Lectre said: herşeyi geçtim, bundan sonra benimle muhattap olma lütfen, 4. söyleyişim, bir dahaki hoş olmayacak. vote-kick biyik diye topic açan sen misin diye kontrol ettim, senmişsin :) ben de niye bu kadar asabi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar