Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne diyon abi drogba'ya ne ayagi yapicaz lol... Selcuk defans ti forvet mi yaptilar haberimiz yok ? Top kapmayi mi unuttu, press yapmayi mi ? Yoksa pas atmayi mi ? Sneijder etkisiz evet ama cikaramazsin cunku her an birsey yapabilir ve yanlis yerde oynatiliyor kanat yok takimda cunku.
Mesaj tarihi:
Red said:

işte bi frikik attı şişirdik adamı
ben burda selcuk topçu değil diyordum ilk geldiği zaman da. burak da aynen. ne anamız kaldı ne bacımız sdfds
selcuk tam bir süperlig topçusu. koy koşsun oynasın hırslı efendi adam. ama yetenek falan yok yani. hüseyin cimcir'in firikik atanı

olm sen filmden anlamıyon ama futboldan da anlamıyomuşsun ahah

Selçuk-Melo ikilisi 2 sene şampiyon yaptı bu takımı, Şınayder gelince adamın yeri kaydı taktik kaydı, oyundaki önemi azaldı, defansif yükü arttı, o 2 kanattaki Engin-Emre ikilisi ve öndeki Elmander-Necati ikilisi ortaya çok destek veriyorlardı, şimdi herşey değişti taktiklen beraber.

Herşey olumsuza dönünce Selçukta küstü işte kankisiylen beraber. Selçukun Nuriden Emreden eksiği yok fazlası vardır teknik anlamda.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Offside'ina bakmak lazim ona pas atilip atilmadigini ogrenmek icin.

madcow a alıntı basacaktım yanlış oldu

Geçen haftadaki maçta ilk yarı 5 yabancı ile sahadaydık. CL öncesi bir oynatsaydı bari
Mesaj tarihi:
Gs yense keske dediydimde ilk basta
su rezil futboldan sonra her celsinin golunde bagirarak sevinicem. evde tura falan cikicam ya.
Ne kadar berbat futboldur. sivasspor gitse bu kadar olmazdi
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Masticore said:

Offside'ina bakmak lazim ona pas atilip atilmadigini ogrenmek icin.

Geçen haftadaki maçta ilk yarı 5 yabancı ile sahadaydık. CL öncesi bir oynatsaydı bari

Burak icin yazdim ben onu

Ayrica , Selcuk kustu filan demeyin abi komik geliyor. Allahtan fatih terim varken gorduk hepsini bu sene yoksa mancini'ye yikicaklardi herseyi.
Mesaj tarihi:
Red said:

neyse rahat olun beyler

72 sneijder

84 drogba

2-2 eleriz

Fenerliyim ama yikarim ortaligi sdfsfd tabi ruyalar.swf yi unutmadan mesajin su kosesine birakayim
  • Yeni Oluştur...