Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Willian 2 kisilik oynadigi icin 3-6-2 oynadilar
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Lig kalitesi de harbi önemli. Sen burada aylarca Konya, Rize, Antep, Erciyes gibi takımların savunmalarına karşı oynamaya alışıyorsun sonra karşına böyle bir takım çıkınca betona çarpmış oluyorsun. Adamlar premier lig de her hafta CL kalitesinde maç oynuyorlar.
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Su gs x puan aldı napolinin hakkı yendi diyeleri gordukce yanlıslıkla falan berabere kalıp tur atlasaydık ozaman da "abi 2 beraberlikle tur mu olur yeaa deplasman golu kuralı ne sacma" diyecek cok adam var bu forumda diye dusunuyorum. Dun kotu oynadık baya kotu oynadık evet kotu oynamamızda chelseanin payı vardı cok onde bastılar kaliteli takım olarak fiziksel ustunlugunu bukadar istekli sahaya yansıtınca bizimkiler iyice buzuldu ama zaten iyi takım olmak da buradan geciyor kendi oyununu hersartta sahaya yansıtabilmek. O yuzden dun izlerken cok sıkıldım cok sinirlendim. Fm de olsa kafamda gonderilecekler listesini yaptım bile asdf. Neyse ligde 2. ligi garantileyecek puan farkını yaratmamız lazım seneye yine direk gidelim cl ye. Cl de iyi oynuyoruz. izlemek keyif veriyo takımı cogu macta. Bir de besiktaslı olup avrupa arenasında yorum yapanlar cok hosuma gidiyor. once cıkın oynayın belki sizin takımı da chelsealere 2. turda yenilirken konusuruz.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Willian çok underrated değil mi ya? Kıymetini biliyorlar di mi şu adamın?
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 iki kere gören herkes farkına varıyor sdf. onun yerinde olsam türkiye kamuoyu desteğiyle maaşımda artış isterdim. #willianazam
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sadece o pozisyonda değil tüm duran toplarda sıçtı bizimkiler ya.hatta bi topta drogba baya sinirlendi.
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 drogba duran topta bi ıska geci 3 metreden aklım şaştı ya. 2-1 olurdu çok rahat
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 3 metre mi :P bildiğin stadın dışına vurdu topu
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 benim dediğim pozisyonda topa vuramadı. boyle 10 santimle kaçırdı
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 souldarkorn said: çelsi gören masum köylüler olmuş bu
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ha orada gol olsa iyiydi ya son dk lar zevkli geçerdi en azından
Theridone Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Esh said: benim dediğim pozisyonda topa vuramadı. boyle 10 santimle kaçırdı son dakikalarda olan pozisyonu diyosun sen. iman gücüyle vurup ayağından kaydı top
legali Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 fizban said: ya bu arada son 2 yılda avrupanın en iyi takımlarını say dediğimde galatasarayı sayan fransız/alman/ingiliz varsa ağzını tokatlarım onun lan, bu kadar salak olunur mu? son 2 yıldır cl de son 16 ya kalan bi takım
Aiko Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 yeni geldim maçtan. çok iğrenç bi taraftar vardı.ben alt tribündeydim. etrafımdakilerin çoğu ya bayan yada orta yaş üzeri adamlardı. önümdeki tipler maçı 90 dk telefonuyla kaydetti. arkamdaki adam bana rica ediyodu oturda bizde görelim kardeş fln diye tam bi çekirdekçi tayfa. yani maça gelen 3000 kişi varsa bağıranlar bunların yarısıydı. tabi üst tarafta bağıranlar daha fazlaydı ama alt taraf leşti. sadece chelsea'liler bağırındığında onlara karşılık verdiğimizde bütün tribün bağırdı oda 5 dk fln sürmedi yani.
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Wishmaster said: Willian çok underrated değil mi ya? Kıymetini biliyorlar di mi şu adamın?henuz buyuk turnuvada sukse yapmadigi icin oyle geliyo, ama adama hem anji hem chelsea 30 milyon euro ustu bonservis odedi boru degil. dunya kupasinda da goruruz herhalde bolca.
Öne çıkan mesajlar