Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Chelsea - Galatasaray 18/03/2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı. bu maçta bir sürü yıldız kendini yere attı. fenerde atıyor. juventus'ta da vardı. bir sürü profresyonel oyuncu bunu yapıyor. çünkü onların amacı başarılı olmak kariyer yapıp para kazanmak. olay maç içinde ne yaptığın değil sonunda ne yaptığın. burak kötü diyenler 2 senedir gol kralı ve şu anda da gol kralı olmasını nasıl açıklayabilir? bir sezonda 6 gol ne demek avrupada? bu maçta oynamayan oyuncu drogba'ydı. ona kurulu sistem herkesi bitirdi
Mesaj tarihi:
drogba'yı çıkarsa, drogba triplere girse; gs'deki yabancı oyunları sevmeyen türkler öyle bi oynardıki o protestodan sonra, fark atardık
Mesaj tarihi:

grup maçlarındaki, bizden birinin, korner kullanan oyuncuya ayağığıyla topu yolladığı pozisyon mu bu?

Biyik said:

Voys said:

burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı.

ronaldo değil rivaldo.

Mesaj tarihi:
Voys said:

grup maçlarındaki, bizden birinin, korner kullanan oyuncuya ayağığıyla topu yolladığı pozisyon mu bu?

Biyik said:

Voys said:

burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı.

ronaldo değil rivaldo.

evet, hakan ünsal.
Mesaj tarihi:
troll'lük değil ya. gerçekten adam yapması gerekeni yapıyor. futbolda asıl olay takım oyunu oynamak. takımın ya da taktiğin kötüyse sen de oynayamıyorsun. orta sahası iyi olan takımların forvetleri parlar. selçukla sneijder'in görevleri değiştiğinden beri burak top almıyor. ona rağmen gol kralı oldu
Mesaj tarihi:
Tum mac sunu anlayamadik ya. Chelsea savunmasi bize kafa topu aldirmiyor... Hatta sisirilen her topu adamlar takim arkadasina pas diye indiriyo.

Cok iyi abi chelsea... Istese 4-5 bitirir kilini kipirdatmiyor suan.

Dipnot: Tupcunun ak
Mesaj tarihi:
Fifa falan aldigimda ilk bir very easy de aciyorum oyunu, karsi takim gelemio very easy olunca, ben de kazma oldugumdan en fazla 2-3 fln atabiliyorum, niyeyse onu hatirlatti bu mac bana
  • Yeni Oluştur...