Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı. bu maçta bir sürü yıldız kendini yere attı. fenerde atıyor. juventus'ta da vardı. bir sürü profresyonel oyuncu bunu yapıyor. çünkü onların amacı başarılı olmak kariyer yapıp para kazanmak. olay maç içinde ne yaptığın değil sonunda ne yaptığın. burak kötü diyenler 2 senedir gol kralı ve şu anda da gol kralı olmasını nasıl açıklayabilir? bir sezonda 6 gol ne demek avrupada? bu maçta oynamayan oyuncu drogba'ydı. ona kurulu sistem herkesi bitirdi
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Aha bak bu hayrovic icin mancini'ye kufur edebilirim mesela . Ulan sumsuk madem oynatmiycan niye aldirdin bunu bize.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Voys said: burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı. ronaldo değil rivaldo.
madcow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 of burak'ın gol kralı olmasının tek sebebinin turkiye liginin kotulugu oıldugunu anlayamamak hakkaten cok zor.
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ÇİLEK ÇİLEK DEDİN AQ GELEN ADAMLAR BAK HAYRO DİYE ADAM MI OLUR
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 drogba'yı çıkarsa, drogba triplere girse; gs'deki yabancı oyunları sevmeyen türkler öyle bi oynardıki o protestodan sonra, fark atardık
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 grup maçlarındaki, bizden birinin, korner kullanan oyuncuya ayağığıyla topu yolladığı pozisyon mu bu? Biyik said: Voys said: burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı. ronaldo değil rivaldo.
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Selçuk nasıl kötü ya. Hani izlerken kanser oldum. Şeju da beter.
Biyik Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Voys said: grup maçlarındaki, bizden birinin, korner kullanan oyuncuya ayağığıyla topu yolladığı pozisyon mu bu? Biyik said: Voys said: burak yatıyor diyenler de görsün. her oyuncu yapıyor bunu. brezilyalı ronaldo turkiye maçında kornerde yaptı. ronaldo değil rivaldo. evet, hakan ünsal.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Sanki adamlar deplasmanda 4 attılar ya. Hiç bir direnç yok ya. Ulan oldu da 70 de falan bir gol bulsan kalan 20 dk kabus gibi geçecek chelsea için.
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 troll'lük değil ya. gerçekten adam yapması gerekeni yapıyor. futbolda asıl olay takım oyunu oynamak. takımın ya da taktiğin kötüyse sen de oynayamıyorsun. orta sahası iyi olan takımların forvetleri parlar. selçukla sneijder'in görevleri değiştiğinden beri burak top almıyor. ona rağmen gol kralı oldu
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 6-1 lik real macindan bile kotu oynadik resmen. En son fenerbahceyi hatirliyorum bu kadar ruhsuz oynayan.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Muslera disinda topla oynayan yok gsde jgfds
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Tesekkurler turk futbolcusunu yildiz yapan yabanci sinirlamasi.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 o yerlerde yuvarlanan kimdi abi ya hahahahaha
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Tum mac sunu anlayamadik ya. Chelsea savunmasi bize kafa topu aldirmiyor... Hatta sisirilen her topu adamlar takim arkadasina pas diye indiriyo. Cok iyi abi chelsea... Istese 4-5 bitirir kilini kipirdatmiyor suan. Dipnot: Tupcunun ak
Biyik Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 drogba'ya bir selçuk'a iki mancini geldi, saldı herkes bi sneijder'ın şans golü hepimizin gözünü boyadı
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fifa falan aldigimda ilk bir very easy de aciyorum oyunu, karsi takim gelemio very easy olunca, ben de kazma oldugumdan en fazla 2-3 fln atabiliyorum, niyeyse onu hatirlatti bu mac bana
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Fakat çelsi istese harbiden 4 olmuştu maç şu an. Morinyonun sempatisi var gs'ye.
Öne çıkan mesajlar