BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sorayım hemen. Makina tam nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Galaxy note 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 halen restricted diyor. Açılmadı değil mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben akşam 8 den sonra fln gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 miyaw33 said: Galaxy note 2 sordum da onun machine den hata dediler update leri yapılımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Benim makinede olması imkansız abi, clienti şimdi gene çektim, oyuna giriş ekranı geliyor şifre kullanıcı adını giriyorum. Sonra Sizin Client 1.05, oysa yeni Client 1.06 diyip başlangıç ekranına dönüyor. Benim telefonla alakası yok yani. Mümkünse onlardan linki alirmisin gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Server daha açılmadı onu biliyorsun değil mi ? Karakter yaratma ekranına gelebiliyor musun ? http://testing.albiononline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Karakter yarattım, oyuna girişe basınca Client eski dedi. Dün falan hiç girilmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 key kalmış olma şansı varmı birinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bu gece 02.00'da değil mi? Hatta 03.00?* *You will be able to access the game as of 25th March at 02AM CET (24th March at 8PM EST) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 key bekliyoruz mod sırayla verir herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 changelog http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/1437-What-s-new-for-this-test-Have-a-look/?postID=12574#post12574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bizimkilerden biri topluo mail atıyor keyler için konuyu takip edin mail isterler yine işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben oyundayım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 karakter yarattım ama oyuna sokmuyor restricted diyor herhalde karakter yaratabildiğimize göre hesaplar bir önceki phase ile aynı şekilde açık demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 aynen hesaplar acık sanırım, benim de key'e ihtiyacım olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 hesaplar açık farklı zamanlarda giriyorsunuz. ben guildi kurdum yerleri almak için para kasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ilginçmiş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Changelog videosunu izledim yalnız acaip damga vurmuşuz oyuna :D Guild arayabiliyorsunuz ve guild ararken kullanılan filrelerden biri dil seçeneği. Oraya ingilizce fransızcanın yanına türkçede koymuşlar :) Daha önce herhangi bir oyunda rastlamadığım için hoşuma gitti eheh. Evinize teleport eden orb gelmiş, buff veren orblar gelmiş. Ev için yer satın alıp etrafına çit çekebiliyorsunuz. Elimizdeki bir kaynağı farklı kaynaklara ya da aynı kaynağın üst tierına çevirebileceğimiz bir vendor koymuşlar. Evleri upgrade edebiliyoruz. Haritanın kaynaklara yakın yerlerinde boş sandıklar bulunuyor. Bunun sebebi daha çok strateji, ben kaynak toplayıp amelelik yaparken guildden birileri gelip o sandığa koyduğum kaynakları alıp götürebiliyorlar. Özel mesaj atma sistemi de gelmiş. Guildmasterlar taxleri % olarak ayarlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 evleri yerleştirirken ne kadar alan kapladığını görünüyor artık. çok iyi olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben eski hesapla giremedim key lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ben girdim karakter bile açtım ama oyuna sokmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 aynen bende de öyle oldu, şimdi baktım mail gelmiş accniz aktif tekrar keye ihtiyacınız yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ya ne zaman girebileceğiz biz ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 gece 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar