RRa Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 İÇERDEYİM.. NDA gibi bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 stream yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hadi ya. oki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BeIlow said: 6 key kaldı. key viirsene qenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Oyundayız biz. Harita büyümüş falan güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BeIlow said: 6 key kaldı. bana da atar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 fökhan cım 1 hafta boyunca sağlam oynayı feedback vermen gerekecek ki şanımız yürüsün, yapabilcen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Guildi kurdum ben ve iki tane bölge satın aldım. Birisi pvp alanında diğeri newbie alanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 tamam salla beni bellow inanılmaz yoğun işim, sürekli mesaideyim o yüzden beni geçin bu phase de ileride rahatlayınca katılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BeIlow said: Guildi kurdum ben ve iki tane bölge satın aldım. Birisi pvp alanında diğeri newbie alanında. key atar mısın modcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 2 key kaldı elimde arkadaşlar. 4 tane bölge aldım. 3 tanesi pvp alanında yan yana. t2 lerin çoğunu kurdum. 1000 gold kastim filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 http://youtu.be/VBXJPfLNC9s video olarak koymayı beceremedim nese :D . Yeni yapılan şeylerden görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 stream, video falan yasak, kaldır bence, ya da danış elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Yok kendisi koymuş zaten normal yere. Oradan aldım koydum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 server mı cortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Aynen bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 bu flaxi nerden bulcaz aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 değişiklikler baya güzel gibi gösterin annen'in şanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 baya tatlı olmuş ya yenilikler şu world design konusunda bir gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Key var mı arkadaşlar ? Ben de gelmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 clienti nerden yüklüyoduk lan, şirkete yükleyem. yükledim ama ya serverlar kapalı ya da şirkette bloklu. bi baksanıza la kapalı mı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 açık ben oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Xenocide said: clienti nerden yüklüyoduk lan, şirkete yükleyem. yükledim ama ya serverlar kapalı ya da şirkette bloklu. bi baksanıza la kapalı mı server vpn kullanman lazım eğer varsa sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 client hatası veriyor bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar