BeIlow Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Şimdi ayın 19 unda olacak özel test için 10 kişiye beta key verilecek. Bu kişiler herkeste önce girip oyunu test edecek kişiler olacak arkadaşlar. Hem guild için yararlı bir iş, hemde oyunu daha hızlı öğrenmek için.Aktif olacak arkadaşlar bana özel mesajla ulaşsın ve albion online sitesinin forumlarında ki kullanıcı adını göndersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beatifulmind Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 test saat kaçta başlayak ne kadar sürecek? bi de albion forum unda üyelik almak şart mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Evet şart bu test için. 19 unda başlayacak saat belli değil daha. Forumda üyelikte şart olmasının sebebi ; özel bir forum alanına alacaklar 19 unda olan test için. Bu arada bu test 3 gün kadar sürecek ve sonrasında wipe olacak. Ama büyük guildler katılıyor daha önce katılan, o yüzden bizde gözükürsek iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 adam gibi oynayacak ve 2 kelime ingilizce feedback yazacak adamlar girsin lütfen oyunu açıp bu ne len diye kapatacak veya 7/24 oynayıp 1 kelime forumda paylaşım yapmayacak adamlar almasın lütfen keyleri community tarafında devler biraz annen inc katılımı görsün, sadece oyunu oynamakla, stream videolarında "innin" diye anılmakla olmaz bu iş benim vaktim olsa geçen alpha phase gibi katılır yazardım herşeyi ama bütün hafta çekimlerdeyim vs. hiç girme şansım olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 yapimcilari senin kadar ciddiye almiyordur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ok kizma haklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kızmadım abi, neden kızayım. her haksız olduğunda kızsam sinir hastası olurdum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kizmisin iste. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben key alabilirsem her türlü feedback falan yaparım hakkını veririm betanın merak ediyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Pass benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Evet arkadaşlar. Below da bana katılacaktır. İçinizden en delikanlıları yanımda görmek istiyorum. Şöyle 1vs3 adamları haşamat edebilen cinsten olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 ben diğer betayı bekliyorum. malum iş güç var diye hafta içi akşam falan oynayabilirim şimdilik gayet işsiz adam lazım oraya anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Ben imamın olmadığı betaya girmem, öyle iki saat köye giden yolu arayıp bulup köye gelince derdini anlatamadan kesilmenin keyfini anlayamazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi o sendin di mi ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Bugün geri dönücem adamlara 2 kişi özel mesaj attı sadece. Yok mu başka key isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ben istiyorum ama 7 24 kasamam :/ OSMANCAN PAVIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 accountım vardı bu arada yine de lazım mı bize key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yazılanları okuyun bi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 2 sayfa topiç okudum zaten bilgi yok, diğeri 500 sayfa hukuk okurum 4 sene daha iyi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Sayfa başında 19 unda yapılacak test ile ilgili bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 özel test kısmını atlamışım, gerek yok öyleyse genel teste gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 senden ses çıkmayınca dün bana attı key leri bellow, mail ini ver sana atayım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Ben bugün atacağım dediydim ona. Nese hayırlısı :D [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 6 key kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar