Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Biliyorum çok gizlendik, ama artık ortaya çıkma vakti. 30 martta bu millet darbecilere gününü göstericek. Pusuladaki CHP kısmını yırtıp sandığa bile girmemelerini sağlayabiliriz arkadaşlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Esma mı yazıyorduk napıyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Ben ampulü patlatıp öyla atıcam oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 pusulaya DAİMA AKP yazıp atıyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 pusulada chp kısmına kakamı sürüp atıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 op yemezler oglum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 AK PARTİLİ KARDEŞLERİM. ÜLKEYİ AYDINLIĞA GÖTÜRMEK İÇİN SİZE VERİLEN OY PUSULASINI ÇAKMAĞINIZ VASITASI İLE ATEŞE VERİP SANDIĞIN İÇİNE ATINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 paticikte AKPKK lı yok mu ...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Var da ortaya çıkmaya yüzleri yok. Beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 toggie said: Var da ortaya çıkmaya yüzleri yok. Beter olsunlar. ne yaptınız len adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben oyumu recep tayyip erdoğana vereceğim çünkü izmir istanbul 3.5 saate inecek cehape gibi vandallara artık oy yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben de oyumu rte ye verip ıssız adaya düşeceğim hüloooğ marti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 siz böyle konuşmaya devam edin 30 Marttan sonra göreceğiz kim kimle dalga geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 bu forumda ne arar CEHAPE zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 aha hüloğ vurun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 3.5 saat izmir istanbul arası olucak da fiyat ne olucak konya ankara arası gibi olmasın ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 şuradaki haklılık beni korkutuyo yalnız. cicibeybe said: siz böyle konuşmaya devam edin 30 Marttan sonra göreceğiz kim kimle dalga geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 korkma, titre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 dalga gecen kım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ESMA Yazıyoruz değil mi beyler ! yoksa RABIA mı yazayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 "30 Marttan sonra göreceğiz" çok deniyor. 30 Marttan sonra göreceklerimizi ben size sıralayım 1)IQ Seviyesi 2)Haysiyet Seviyesi 3)Hırsızlığa Bakış Açısı 4)Yalancılığa Tölerans Oranı 5)Arsızlık Derecesi 6)Vicdan Duyarlılığı 7)Allah Korkusu 8)Haram Sevdası 9)Yalakalık ve Yandaşlık bu maddeleri hakaret etmek için sıralamadım, bir yanlışım olduğunu düşünenlerle, argümanları ile birlikte tartışabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben lafa bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 hayat her zamanki gibi devam edicek çok bişey beklemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 10 senedir hayat devam ediyo da, "her zamanki" burada edat mı bağlaç mı onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 edat ve bağlaçın ne olduğunu hatırlamak için googlea bakmak durumunda kaldım öyle düşün :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar