hunty Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Babamla ilk araba surusu deneyimimizde 30 saniye de bir elfrenine asilalarak beni delirtmesi bu adamin lakaga lugalarinin yaninda sifir kalir. Panik atak geciriyordu garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 herife o kadar sovmus millet ama cidden alakasi yok herifin oyle kizini doven fln bi babayla, zaten inanilmaz kibar konusmaya calisiyo sakin sakin, tehlike aninda sovuyo istemsiz o da kiz birine carpip hayati kararmasin diye, salak kiz cocuklarin uzerine uzerine suruyo. ahahah cok guldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 taşların üstünden niye geçiyon? SEBEBİ NEYDİ Kİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 lan benim baba da böyle olaydı, ne eğlenirdik birlikte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 abi şöför adamın en büyük terörü sağ koltukta acemi biri araba kullanırken oturmak zaten sağda oturduğundan sürekli sağdaki arabalara kaldırıma vurucaksın gibi geliyo normalden 1 metre yakın olduğundan bide yandaki tehlikeli kullanınca daha da büyük sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 evlat böyle yetiştirilmez diye toplandımı bütün ezikler ondan haber verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 baba haklı kıza ehliyet veren kursun allah belasını versin 2-3 küfürlü konuştu diye kro yaptınız adamı ha benim hatunda ehliyet aldıktan 2 gün sonra ben pratik yapcam dediydi ağzına kürekle vurdum çok mesuduz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 açıp açıp gülüyorum 1.58 sağ yap lan sağ yaaaap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 kızın bacısı çok şeytan, insan bir destek olur bu arda çorumlu falan olabilir mi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Loex said: lanet olsun niye daşların üzerinden gidiyosun... sebebi neydi ki ?? şurası çok güldürüyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 anafikri orası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 asffsafsafsafsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 seker gibi adam lan, bu herif hayatta da elini kaldirmamistir kizlarina. Babasindan dayak yemis bir cocuk zaten silksen babasiyla bu sekilde muhabbet yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 +1 Adam artik isyan etmis kizin salakligindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 dayı falan öğretcekyoksa da dersalıcak vercek parayı. baba abi işi değil hatun kısmına araba öğretmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar