Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2023 lağım faresi, na böyle 1m kuyruğuylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Foruma yeni gelip 10 senelik topik uplamak Bunlar eğitimli mi, sahibini kemirri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 aktiftablet, 23.08.2023 15:35 tarihinde dedi ki: Foruma yeni gelip 10 senelik topik uplamak Bunlar eğitimli mi, sahibini kemirri mi? gece kafesini kapatmadan uyursan kulaklar nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2023 üfleye üfleye yer burnunu valla sabaha kadar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 abi üfleye üfleye neden yiyor ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 (düzenlendi) üflemesinin sebebi, nefesiyle uyuşturması bölgeyi. yani sabaha kadar burunu kulağı neresi yumuşaksa götürüyor asdf Alıntı Onun da sebebi, farelerin tükürüklerinde bulunan uyuşturucu maddenin etkisi. Fare ısırması ya da fare kemirmesi gibi durumlarda, salgılanan tükürük benzeri bir sıvı ile ısırılan bölgeyi uyuştururlar. https://onedio.com/haber/caktirmadan-bi-bakin-siz-bu-basligi-okurken-kulak-memenizi-bir-fare-kemiriyor-olabilir-751456 Ağustos 28, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2023 iyi ki kedi özel harekat var o zaman ne diyeyim, yani bir sebep vermeden, bir motifi olmadan benim kulağımı yemesin başka bir canlı. Hiç denk gelmedim hayatımda bir arkadaşım çıkıp abi dün kulağımı fare yedi demedi ama yine de bir korktum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar