Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #3

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Kadıköy civarlarında da dvdsini çoğaltıp bana verebilecek varsa bir özelden mesaj atsın lütfen. Windowsa yükleyip daha hızlı performans alıp alamayacağımı merak ediyorum tekrardan 30 küsür gb indirmem zor hem de kotamı bitirir. Dvd maliyetini karşılarım ayrıca neredeyseniz gelip alırım elden sizden.
Sosyal ağlarda paylaş

saka maka..

oyun zor ben eq1 e benzetiyorum bu yonunu, comminitysi iyi gibi herkes yardimlasiyor , ister istemez zaten oyun seni grupla ilerlemeye zorluyor, pvp si zaten cok iyi cyrodiil kendi basina bambaska oyun gibi, questler vs klasik zaten, max level 50 gibi gorunsede aslinda level 150 gibi dusunmekte fayda var 50 ye geldikten sonra iki ellilik daha content aciliyor.. breh breh.

herkese gore olmayan bir oyun her an eah be diyip uninstall ettirecek ya da 1 saat sonra geri donup serveri kapali bulunca uzecek bir yapisi var.

cok degisken ama oldukca fazla goze gorunmeyen cok guzel detaylar mevcut oyunda.

konsol vari yapisi olmasa cok daha guzel olurdu ama. onuda addonlarla vs cozebilirsiniz ama tabii orjinali gibi olmaz..

lore vs gani zaten kac senelik serinin her bir seyini katmislar oyuna.

animasyonlar gunumuze gore geri goze batiyor alismak gerekiyor, combat cok agirmis gibi gorunsede durmadan hareket halinde olmaniz gerekiyor.

bu arada oyuna level 20 hatta 30 lardan sonra basliyormussunuz gibi dusunun disinizi sikin az.

grafikler sesler muzikler yerli yerinde o konuda sikinti yok ancak haritalari insani delirtiyor.. at ile kosarken onunuze cikan kutugu gormeyip takili kalmak gibi acaip seyler var.. baya can sikiyor en azindan ben daraliyorum bunlar olunca.

guild ve gruba cok bagli bir oyun tek cekilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda party attığım kimse reddetmedi, insanları yardım severliğe item bir yapısı var oyunun, başlarda ki yalnızlık hissi geride kaldı diyebilirim. ben akşamları 2-3 saat oynuyorum ama biraz daha fazla oynasam sıkılırım, yani tüm gün başında durulacak bir oyun değil.

lvl atlamak zor daha hiç grind e girişmedim ama görevler çok dolaştırıyor, 2 tane öküz boynuzu getir tarzı olmasından iyidir. Birde bazen npc lerle insanlar karışıyor giysiler hep aynı kötü mü derseniz aslında değil daha gerçekçi olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

eglence soloda 4-5, duo ve/veya public kisilerle (ayni anda questleri yapabiliyorsun grup olmasanda) 8/10

pvp yi ben sevmem ama bunda cok begendim.. 9-10 veririm. ama pvp deneyimim cok yok.

atmosfer : acikcasi ben elder scrolls dunyasini sadece daggerfall oyununda gordum ve cok oynadim ama ilk giriste bana cok mat ve puslu havasiyla ic karartici geldi. meger dunya boyleymis falan. alisinca 8/10

agir bir atmosferi var her yonuyle.

mega server olayida oldukca basarili etraf cok kalabalik tabii yeni surum oyun.

1-2 ay icersinde dusen oyuncu kitlesiyle hic cekilmez bir hale gelebilir yeni baslayanlar icin. ha tabii ben dragonknight oynuyorum solom yavas oldukca.

diger classlar daha bir seriler..

solo oynanmaz diyorum ama bunu dikkate almasaniz da olur. bu oyuncuya gore degisir ve class a gore. sonucta bende solo levelledim :D ama grup ve public kisilerle cok daha cekici hale geliyor oyun.

not : oyunun hantal bir yapisi var ama. bu bariz bir sekilde can sikiyor. teker teker bakildiginda hersey guzel olsada bu hantallik oyunu cekilmez yapiyor ara ara.

300 tane skill koyup bunun sadece 5 tanesini seri olarak kullanabilmek de ayri sorgulanmasi gereken bir sikinti. tamam weapon switchle bunu halledebilirsinde pratikte pek basarili bir yontem degil.

onca skillden 3-4 tanesiyle dovusuyorsun :)

hani istedigin karakteri yarat olayinda skilleri guzel becermissinizde onlarin icinden 5 tanesini sectirerek de sicmissiniz abicim.

bunun sebebide oyunun konsollarada cikacak olmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni en çok ama eeen çok burkan şey inventory oldu. Kardeşim bir sürü craft var, zilyon tane item düşüyor. Her bir yerde sandık, çekmece, çuval lootluyoruz mecburen. Haliyle inventory yetersiz ama öyle böyle değil.

Bag merchantlar var tamam ama iki upgradeden sonra servet istiyor. Banka da aynı şekilde, genişliyor ama eşek yüküyle para. Ana karakterin yanına 3 depo karakteri açtım, 70'erden 280 slot eder 4 karakter, hadi ana karakterde atı da inventory için upgrade edebiliyosunuz onu da katalım olsun 300. Bankanın kendisini de koy 370-380 slot YETMİYOR arkadaş yetmiyor...

Zaten ana karakterin inventory 3 quest yapacak kadar dolaşırsan doluyor, haydi hoop bankaya. O da bayıyor çünkü tabanvayla gitsen zaman kaybı, teleport olsan iki adımlık yoldan 100g a yakın para istiyor "kadir abi".

Bir de mesela enchantment mesleği için 3 farklı türde rune düşüyor. Birinci türden 50 tane bulabilmişim, ikinciden 30, üçüncüden 5! Ulan banka rahatlasın biraz şunları eriteyim desen o üçüncüden daha fazla düşürene kadar öbürleri yer işgal etmek zorunda. Harcayamıyosun, aynı şey diğer craftlarda da var.

Gidip satın alayım desen Auction House türevi bir şey yok! NPC satar mı hayır o da satmıyor. Misal Alchemy için su lazım bildiğin su ama yok hiçbir yerde satılmıyor. Kıyı kenar lootlaya lootlaya gezeceksin ancak, o da ne düşerse atmayacaksın çünkü çer çöp bile bi craftın bi yerine giriyor...

Neyse işte dün biraz inventoryi rahatlatayım dedim, inventory beni "rahatlattı", benim en büyük derdim şimdilik bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bende aşağıdaki siteden aldım 1saate gönderdiler kodu sorunsuz.

muhtemelen casual oynayacağımdan, grind bayacak ve bırakacağım ama gene de dayanamadım.

Mosquito said:

aşağıdaki kupon kodu ile %5 indirim daha aliosunuz. 40$'a gelio, alsam mı diye düşünmeye başladım bende ya

kupon kodu

cdkeyprices

Karag8z said:

code4game tamam ismi biraz lame ama adamlar 42.5 usd ye oyunu veriyorlar. 85 tl 90 tl civarı eder.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Beni en çok ama eeen çok burkan şey inventory oldu.

50 olana kadar sıkıntı çekiliyor evet ondan sonra rahatlayacaksın çanta dolmuyor 50den sonra.

arkadaşlarına mail at direk return etsinler yer kalmadıysa hatta bunun için auto return mail bot diye addon ve esohead da onuda indirebilirsin ben denemedim ama epey indiren varmış.

başka bir soruya cevap:
Oyun daoc ın rvr sisteminin kopyasının büyük hali diyebiliriz onun haricinde yakın geçmişten warhammera benziyor
Sosyal ağlarda paylaş

He valla açım, böyle her oyunda aynı hastalık bırakmıyo peşimi. Biriktir biriktir sanki bir gün gelecek aga sende vardır diyecekler de "meh meh" diyerek alın alıııın çocuklarım diyip dağıtacakmışım gibi :(

Şeytan çok dedi toplama şunları crafttan kimin yüzü gülmüş salla gitsin diye ama, sene 2014 oldu hala dinlemiyorum adamı...

Ayrıca,

sardius said:

herhangi bir oyundaki hiç bir bag veya banka kapasitesinin blackrose a yetecegini düşünmüyorum...

Pis
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Auction house yok demissin rose, trader guildlere gir..

Cer cop toplama bilider :)

Ac adam!

Ya onu okudum da nasıl ki? Aynı anda başka guilde de giriliyodu değil mi vardı öyle bişeler. Geçende guildde olmama rağmen adamın birinden guild invite geldi reddettim ama kabletsem nolcaktı bilemedim pek.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı anda 5 tane guild'te bulunabiliyorsun.
oyunu dün akşam aldım daha oyuna girmedim hiç :), forumlarını okuyorum bende işte fırsat buldukça.

BlackRose said:

Kanuni said:

Auction house yok demissin rose, trader guildlere gir..

Cer cop toplama bilider :)

Ac adam!

Ya onu okudum da nasıl ki? Aynı anda başka guilde de giriliyodu değil mi vardı öyle bişeler. Geçende guildde olmama rağmen adamın birinden guild invite geldi reddettim ama kabletsem nolcaktı bilemedim pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...