Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asıl sorun şu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 incisi bizde olsa o tsunami adamlar kalp koyarlar mı?
2 ncisi bu kalp japonlara nası gidecek?
3 üncüsü Türkçe herşey.Yazılar türkçe japonlar nası anlasın hadi gitti?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
sallamazlar bile fantaziye dwm ederler.
Ya zaten amac o diil kendimize hala beraber hakeret edebildigimizi gostrerebilmek[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
msndeki muabbet..olen uzakdogulular icin herkes isminin başına kalp koyuyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
İnsan kalbi herşeye kalp
Kalbim
kalbin
Kalbi
Kalbimiz
Kalbiniz
Kalpleri

bak onlarda degişti.Onlar anlar işte P harfi B olmadı.Ordan anlarlar.[signature][hline]öttürürüm
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 31 Aralık 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
neden diyin açıkliyim

zorla post kastırırsın adama :) neden?

bende koydumda görüntü pek hoşuma gitmedi kaldırdım[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Mesaj tarihi:
neden neden neden?3 kez açıkla baham[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------

Mesaj tarihi:
Cunki burda isimlerininzin yanına koydugunuz kalb ordakilerin hic bir işine yaramıyor sadece sızın vıcdanınızı oldukca boş ve işlevsiz vede gereksiz bir şekilde dindiriyor.

Ha ben birşey yapıyormuyum, ne yazıkkı hayır[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
hayır onların kesinlikle iplerinde olmazdı burda tusunami.
Bi de çok duyarlısınız sanki her zaman.
Daha kendi vatandaşını düşünmeyen arkadaşlarımız tsunamide ölen asyalıları düşünüyorlar.
Hakkaten çok incesiniz YAfs[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 31 Aralık 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
Cunki burda isimlerininzin yanına koydugunuz kalb ordakilerin hic bir işine yaramıyor sadece sızın vıcdanınızı oldukca boş ve işlevsiz vede gereksiz bir şekilde dindiriyor.

Ha ben birşey yapıyormuyum, ne yazıkkı hayır

hah

lan yardım yollamak istiyen gider bağış yapar be[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Rüya
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
kalp koymak bağış yapmaktan daha kolay.Bağış yapmış kadar oluyorsun kalp koyunca.Türkiye bile 1 milyon dolar bağışlamış.Vaaayyy beeee 1 milyon...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
  • Yeni Oluştur...