Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi kulaklık

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Adeta bir tıpa gibi kapamalı kulağını, olayı o :D
Yolda yürürken müziğin azaldığı noktalarda attığın adımları kulağında duyabiliyo musun? acayip bi his o :D

güle güle kullan
cx400ii'm bozulduktan sonra ben de shure alacağım yazdım aklıma. birkaç yıl almak zorunda kalmam tabi umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sipeyskeyk said:

E niye alayım o zaman eskir diye mi :)

Aynen abi, 3-4 ayda bir değiştirmen gerekir günde 1-2 saatlik kullanımla. Eskiyor, bozulmaya başlıyor. Eskimeyen bir meret olsaydı zaten her kulaklık yanında gelirdi.

Hala medium dene bir diyorum ama dediğim gibi, yuvarlayıp küçülterek tak kulağına.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bu plastikleri kulağıma ilk taktığım anda duyduğum kalitenin (özellikle bas) bir süre dinleme sonrasında biraz azalması gibi bi sanrı var

kulak alışkanlığıyla mı ilgili yoksa plastiklerin ısıdan ötürü ilk izolasyon/iletim özelliklerini yitirmesiyle mi ilgili acaba, foam'ın özelliği de aslen bunu ortadan yok etmesi mi?

yani bu plastiklerle ilgili benim hissettiğim şey bana özel mi yoksa herkesin yaşadığı bişey mi?

anladınız mı dediğimi? :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de hazır bi şey sorayım, GERGE'nin önerisiyle bundan 2 yıl önce falan tjays two aldım baya da memnunum açıkcası ve hala bıkmadan usanmadan kullanıyorum ama dandik çakma kulaklıklar (SQNY ne bileyim ggde satılan sennheiserlar falan) benimkinden daha fazla ses çıkarıyormuş gibime geliyor. Niye böyle bi şey hissediyorum, onlar daha mı kaliteli? (yüksek sesle müzik dinleyen birisi değilim ama bunu fark edince, niye ki acaba demişliğim oldu.)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Fark edecek. Ama dediğim gibi, kötü bir on board olmadığı sürece kalite uçusu olmayacak ama ses karakteri çok daha hoş olacak, farklı olacak. Ama elektronik müzik ile çok mükemmel gitmiyor, zaten aşırı analog karakterli demiştim. 60'ların caz albümlerini takınca mesela tüplü amfi ve plak tadını veriyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Brainwavz m5 istedim yolda geliyor.

Ya bu amfi şeyleri çok farkettiriyor mu acaba? Yani illa ediyordur da kulaklığa da bağlı o biraz. Mesela bu kulaklıkla ne kadar farkeder?

Bir de bende note 3 var ondan dinliyorum çoğunlukla. Ses çipi wolfson bunların galiba kaliteleri kötü değil diye biliyorum ama illa bi cihaz gerekmez herhalde tam verim için?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Telefona takıp Spotify ya da Deezer dinlemek için en iyilerden biri bence. Prog metal. rock filan dinliyorum ben de en çok, güzel gidiyor.

Daha iyisi vardır ama başkasına göre, tercih işi bu. Aurvana In-Ear mesela epey iyi örneğin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...