sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Kendime hediye almaya karar verdim. Parası neyse verip sağlam bir kulaklık alacağım. 300 e falan çıkarım diye düşünüyorum, sennheiser cx 400 II ye baktım da pek içime sinmedi. Nedir? /Summon GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bu arada şuan cx 200 kullanıyorum baya da memnunum aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Kulaklığa 300 tl verilir mi lan? Yeni kulak alırsın o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 http://www.somermuzik.com/urun/shure-se215-cl/q?urunid=576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 gene patideki oneriler sonrası aşağıdaki ürünü aldım. gayet memnunum. kalmamış amazonda ama en azından resim var, isim de yazıyor tepesinde. aratırsın. http://www.amazon.com/VSONIC-R02-Nostalgia-Isolation-Earphones/dp/images/B00C2LWUYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 300 liraya çıkarım dedim adam tam 300 liralık ürün bulmuş şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 sipeys ben 49 dolara almıştım. ve süper hakkaten. internette de araştır ürünü, gayet iyi review var. bulması biraz dert ama bulunur yani. amazon belki gene getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Güzelmiş ya. Oluru var. Teşekkürler GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 barbu said: sipeys ben 49 dolara almıştım. ve süper hakkaten. internette de araştır ürünü, gayet iyi review var. bulması biraz dert ama bulunur yani. amazon belki gene getirir. bakıcam kardeşim eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 gerge'nin kulaklığı da görmüştüm kendime ararken. ama 300 de fazlaymış şimdi kulakiçi diyince insanda biraz daha ucuz olcak diye önyargı oluşuyor istemsizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Abi ben çok önem veriyorum ya. Günde 2 saat yol gidiyorum, çalışırken de takıyorum bireysel bir işim var. Yurtdışına gidip duruyorum tek başıma. Kulaklık benim her şeyim lan. Ondan veririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ben aldığımda 250 idi o. Dolar ama işte. Yanında bir de bu şart ama: http://www.amazon.com/Shure-EABKF1-10M-Sleeves-Included-Earphones/dp/B0015PN3W6 Hangi boyu sana oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Niye şart telefondayım bakamadım, çıkmıyor mu içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 WaxGuard var üzerinde, kulaklığı koruyor. Ayrıca foam çok daha iyi ses yalıtımı yapar silikon uçlara göre. Kulaklık performansını rahat ikiye katlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ok'dir teşekkür. Son soru, Türkiye'den bulamam sanırım bundan? Bir de kulaklık için verdiğin site güvenilir mi, daha önce alışveriş yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 O siteden alış-veriş yaptım. Düzgün müzik dükkanı zaten, yıllardır iş yapıyor. O dediğimi Amazon'dan alacaksın yol parasına kıyıp. Kulaklığı aldığında Amazon'da gösterdiğimin kalitesiz bir versiyonu gelecek içinde, ondan sana uyan boyu bul. Sonra 3 ayda bir filan değiştirerek kullanırsın. 4 ay oldu ben takalı son, yoğun da kullanıyorum, yeni yeni beni değiştir demeye başladı. 5 tane set çıkıyor içinden bu da yuvarlak hesap 2 yıl filan gider demek bir paket. Şu var bir de, en ünlü köpük uç markası bu ama pek sevmedim ben denediğim iki modellerini, Shure tercih ediyorum: http://www.complyfoam.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 GERGE said: Ok. Çok sağol. Her zamanki gibi ne kadar yardımcı olunabilecekse o kadar oldun :) Teşekkürler GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 GERGE said: Gerge, bunlardan alacağım herhalde, biraz araştırdım ve son bir sorum var. Sennheiser cx 300 ii veya 400ii tercih etmemeliyim değil mi? Bass çok önemli değil, genel olarak soft rock alt rock ve klasik dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/creative-ep630-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd49822&categoryId=60004547&SKU=BD49822-BEYAZ&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd49822%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dcreative%255cu0020ep%26fh_refview%3dsearch xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 cx400ii kullanıyorum şu an önceden cx300 ve 200 falan da kullanmıştım. işin erbabı değilim ama kulaklıklarımı çok sevdim her daim, bana hep mutluluklar verdiler. foam'dan bi arkadaş da çok ısrarla bahsetmişti unutmuşum alayım bari şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Boşver kulak içini sana sıfır UK'dan Harman Kardon CL verim çok can alıcı fiyata nevrin dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sennheiser 400 fena degil, ama Shure alabiliyorsan alma. Arada cok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 stormeagle said: Boşver kulak içini sana sıfır UK'dan Harman Kardon CL verim çok can alıcı fiyata nevrin dönsündetails?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 posta kutun dolu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Simdi yeni foam taktim (4 aydan biraz fazla olmustu). Amfimi, DAC'imi ve sana al dedigim kulakliklari taktim; Petrucciani dinliyorum =) Foam olayini ne kadar cok tavsiye etsem azdir, ama ilk taktiginda bu ne diyip cikarma. Ilk IEM kullanimi gibi bir alisma suresi var bunun da, ama bir kere alisinca bir daha birakamiyorsun. Bir de Shure almak yerine Comply almaya kadar verirsen WaxGuard olmayan bir modelini alma. Kulakligi koruyor onlar. Suna bakabilirsin mesela: http://www.complyfoam.com/isolation-plus-tx-series/ Tum IEM kullanicilari alsin derim ben. Takma yontemi farkli bir de, elinde yuvarlayak burusturuyorsun, sonra kulagina sokuyorsun, o orada senin sicakliginla filan hemen gelisleyip (bir 10 saniye filan kulagin icinde tutman gerek) tam izolasyon sagliyor. Tam ama, disarla iliski neredeyse tamamen kesiliyor. Disarda tehlikeli filan olabilir, araba gelir duymazsin. Kutuphanede calisirken cok iyi oluyor. Saglam tutusu nedeniyle baslar filan da daha iyi oluyor bence. Ilk taktiginda tizler az gelebilir bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar