Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sikeyim öyle işi. onuncu tur 6.mvp almışım. takımı taşıyorum resmen herif taktı bişeye noob noob bağırıyor. sonra öldürmeye başladı. arkadaşı kikletmedi. sonra ben banlandım. süper
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

sikeyim öyle işi. onuncu tur 6.mvp almışım. takımı taşıyorum resmen herif taktı bişeye noob noob bağırıyor. sonra öldürmeye başladı. arkadaşı kikletmedi. sonra ben banlandım. süper

nası ban yiyosun ya? dünya üzerinde tek reportlarına bakılmayan oyunda ban yiyebilen ilk insan sensin heralde
Mesaj tarihi:
abi o bu diilde harbi böyle sistemin allah belasını versin yani. steam patladı oyun içinde düşürdü beni oyundan giremedim. steam geldi oyuna bağlanmaya calısıyorum baglanamıyorum bi türlü lobiye baglanmıyor hatası verdi sürekli 1 gün ban verdi bana. abi şaka gibi allah belanı versin valve ya
Mesaj tarihi:
Ben yine 7 gün ban yedim , bu banların sırası nasıl?

Yani 2 saat - 1 gün - 7 gün - 7 gün - 7........ diye devam mı ediyor? Yoksa bir yerden sonra geri düşüyor mu?
Mesaj tarihi:
lan ne lamer bi forumuz ha :) adamlarin hepsi 7 gun ban yemis zuhahaha olm napiosunuz ak harrasa mi giriosunuz oyuna? hadi 7gun icin mazeret var da ondan onceki banlar icin mazeretiniz ne?
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Çok noob sorusu sormak istiyorum.. video nasıl yapıyoruz bu oyunda?

obs diye bi program var forumdan bi arkadaş açıklamıştı önceki konuda güzel bir şekilde. çok kullanışlı.
Mesaj tarihi:
sadece ekmek değilsiniz bir de bayatsınız olm, midem bulandı valla. size yeni bi pwepew vidyası izletmem lazım çok stokladım yalan ama üşeniyom yapmaya şimdilik eski episode tekrarı yapayım bi tane

http://www.youtube.com/watch?v=5HVhsQudOeg&list=UUzWVkft3yX7Tq8gECxVVYHA
Mesaj tarihi:
abi NSA-TEAM diye köylü bi türk klanı geldi cache, adamlar ensiey ajanı. neyse adamlar t iken 13-2 aldı ki ct mapi cache biliyosunuz, fakat 15-15 yaptım. yenemediler çok mutlu oldum ya yarıda baya saçmalamışlardı micden. böyle köylü türklerden nefret ediom valla ya, yenebilirdik bile ama artık anca bu kadar 1v5. sonda küfür çığırmaları eksik olmadı tabii merak etmeyin asdf
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...