Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0ne said:

olm bu ne lan, hadi prolara yapılan donationlar tamam da, böyle mallara bu kadar parayı niye verirler anlamıs değilim. 1000 dolar geldi lan gözümün önünde, kız 5 dakka kendine gelemedi.

O alttaki sayılar üstteki bayraklar hangi ülkeden ne kadar para geldiği mi? Abazalıkta liderliği kimselere kaptırmamışız öyleyse sdf.
Mesaj tarihi:
abi proların neyine donate ediyolar yada oyununu izledigin adamın nesine donate ediyosun "AOOOW NASI PİÇEKLEDİ BENİ AGAM 9 DOLAR İŞLER BENDEN" geyiğimi? ne salak adamlar var ya
Mesaj tarihi:
dvd almak gibi bişi işte, sen film izlersin, başkaları oyun stream i, adamın izlediği şey iyi vakit geçirtiyorsa gönlünden de koparsa veriyor işte donate
Mesaj tarihi:
0ne said:

olm bu ne lan, hadi prolara yapılan donationlar tamam da, böyle mallara bu kadar parayı niye verirler anlamıs değilim. 1000 dolar geldi lan gözümün önünde, kız 5 dakka kendine gelemedi.

0ne, gaming stream izlerken bile kızları buluyorsun, ne adamsın ya :)
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi proların neyine donate ediyolar yada oyununu izledigin adamın nesine donate ediyosun "AOOOW NASI PİÇEKLEDİ BENİ AGAM 9 DOLAR İŞLER BENDEN" geyiğimi? ne salak adamlar var ya

hacı sen ben gibi değil herkes. bazı insanların ciddi anlamda çok parası var ve bunu saçacak yer arıyorlar. bunu beleş verme olarak düşünme, orada o elemanın isminin gözükmesi bile bazen 1000$ nin kendisinden daha önemli bir durum onun için.

prolara verme olayı da bahşiş gibi olabilir belki ya. "iyi vurdun la keraneci 5$ eder o" filan belki fsdkjhgs.

ha bu arada ben 100 kutu açıcam desem, bana da gelir mi donation?
Mesaj tarihi:
Catze said:

0ne said:

0ne, gaming stream izlerken bile kızları buluyorsun, ne adamsın ya :)

olm her oyunda cok var lan, sc2-cs:go-dota2-wow-heartstone bu oyunlar benim takip ettiklerim
Mesaj tarihi:
AtlaraFisildayan said:

Fransuxa said:

hacı sen ben gibi değil herkes. bazı insanların ciddi anlamda çok parası var ve bunu saçacak yer arıyorlar. bunu beleş verme olarak düşünme, orada o elemanın isminin gözükmesi bile bazen 1000$ nin kendisinden daha önemli bir durum onun için.

abi random stream ekranında Dendifan93 - 500 $ yazması nasıl kendisinden daha önemli bir durum olabilir ki biri için sdf
Mesaj tarihi:

biliyorum cs go dan uzaklasiyor konu ama gostermeden edemedim. su kiz wow ve hs oynar kanalinda. ss ye koydugum o iki adam en yuksek 2 donation bugune kadar.

kendisi kanalinda strateji vs de anlatiyor falan degil. tek yaptigi rouge sprint atinca "wohooooo, thats a sprint!" falan demek. arada sigara falan tutturur, yanda "cok seksi sigara iciyorsun" yazilari falan.

anlamsiz bir dunya.

sayfasinda listeledigi 100 dolarin uzerindeki donationlari toplamda 75 bin dolarin uzerinde. kucuk bagislari da toplarsan herhalde 100-150bin dolari gecmistir su anda.

dolayisi ile cs go da eli yuzu az biraz duzgun bir kizin kanalina 1000 dolar gorunce sasirmayin.

siz daha dirsek curutun masa basi islerde uc kurus paraya :P uzun boylu, zayif, sarisin ve hatun dogsaydiniz mouse tutmayi bilseniz yeterdi.

Mesaj tarihi:
Namessar said:

biliyorum cs go dan uzaklasiyor konu ama gostermeden edemedim. su kiz wow ve hs oynar kanalinda. ss ye koydugum o iki adam en yuksek 2 donation bugune kadar.

kendisi kanalinda strateji vs de anlatiyor falan degil. tek yaptigi rouge sprint atinca "wohooooo, thats a sprint!" falan demek. arada sigara falan tutturur, yanda "cok seksi sigara iciyorsun" yazilari falan.

anlamsiz bir dunya.

sayfasinda listeledigi 100 dolarin uzerindeki donationlari toplamda 75 bin dolarin uzerinde. kucuk bagislari da toplarsan herhalde 100-150bin dolari gecmistir su anda.

dolayisi ile cs go da eli yuzu az biraz duzgun bir kizin kanalina 1000 dolar gorunce sasirmayin.

siz daha dirsek curutun masa basi islerde uc kurus paraya :P uzun boylu, zayif, sarisin ve hatun dogsaydiniz mouse tutmayi bilseniz yeterdi.

gideri var yanliz
Mesaj tarihi:
cs:go ya bağlanamıyorum ya, hiç bir sunucuyu görmüyor, topluluk sunucuları dahil. sıra aldığımda da sizin için maç bulduk ama zamanında kabul etmediniz yazıyor, accept tuşu çıkmıyor bile.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

share li olanlarda sadece ana hesap oynuyabiliyor online competitive. share edilen sadece community server ve casual oynayabiliyor.

ana account seninkisi mi?

hesap sahibi benim zaten, çözdüm sorunu ya, dosyaların arasında 106 kb lık download sıkışmış, verify yapınca corruptların yerine yenilerini indirdi, halloldu sorun
Mesaj tarihi:
650 lik armor un headshot protectionu var sanıyorlar ve bunun sebebini de "herkes alıyor" olarak gösteriyorlar. 2 round hiç bir armor almıyorlar filan.

distunguished master guardian - AK47 NOOBLARI a.k.a. kullanmayı bilmeyip de sadece, ısrarla onu alanlar.

adzytking denen elemanın ak47 sini bir izleyin ya. 2. round ak alışından ak47 noobu olduğunu çözmüştüm. kaç round hediye etti. bütün oyun rage gittim, en son rage quitten sonra açıp geldim zannetti adamlar. en az 8-9 smoke kill oldu dgfs. b basıyoruz, 8000 param var. p90 dağıtıyorum takıma, geri yere atıyor. ne armor var ne birşey. yine ufak farkla o round gidiyor. başka bir round da b de 1vs1 de yine arkadaşın nasıl bir pro ak47 si olduğunu görebilirsiniz.

kapıdan çıkanın arkasından (1 metre) ak47 ile vuramayışını da izleyebilirsiniz yine, o da pro olduğuna bir kanıt.

ulan haddini bilecek insan ya. eren in arkadaşı var sagat.myth adam ak ile vuramıyor, bu benım işim değil diyip kullanabildiğini alıyor. o yönden kendisini takdir ediyorum.

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-DsGZw-ta4rZ-qhqzJ-SH2JP-cHLHA
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...