Odeon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 abi oyle bir edit cakmissinki benim post havada kalmis :d bu arada bizim forumdan 400$ a satilan bicakta ucuza gitmis bu arada. banka transferiyle real money iyi bir fiyata gidebilirmis. su sekilde bi item satacak olsam direk gider elden alirim parayi. giderleride karsilar heralde bukadar para verecek adam hehe
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 LathspeLL said: Başta farklı bir tondan giriyor aslında, çok klasik Ben Stiller komedisi gibi başlıyor yarısından itibaren farklılaşıyor, olgunlaşıyor adam ve hikaye. EDIT: Satış rakamı olayı fake'miş ama bıçak gerçek. Sahibi 16-20 yaşında İsveç'li biriymiş. http://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/22zp95/stattrak_m9_crimson_fn_for_24000_picture_is_fake/secret life of counter strike?
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sanırım bi sorun var secret life of walter mitty olarak gözüküyo topic güncel başlıklarda :D
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 walter mitty diye geldim, sis atma öç çıktı.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 silver ın bir üstüne geçebildim heh. rütbe kaybı her daim var mı yoksa silver ın üstünde mi başlıyor acep?
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bilmiyorum da belli bir süre oynamayınca rank düştüğü kesin galiba
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 dusmuyor yok oluyor. bi kac oyun yenince yine geri geliyor aynisi
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 düşüyüo abi. ben duble keleşten inmişim 1 ay oynamayınca.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-YVW4b-AMNHk-Bd7zi-G4uDN-CnF8D şu maçta sinirlediğim kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum şu oyunda. 2. yarı tam maçı koparıcaz bizden biri b rush atarken aniden alttünele iner kafamıza hgleri yeriz fln. sonraki el eleman c4 ü kurar a'ya. sonra koşa koşa b'ye fln gider adam c4 ü defuse edince geri gelir fln. 1 hp ile galiba 3 kişi aldım tk yaptım bizim ark bana kızıyor niye takımla gelmiyorsun tek gidiyorsun diye :S halbuki arkasındayım beraber rush atıyoruz.. stres atmak için girdim stres oldum gene. elemanın o c4ü kurup bırakıp gittiği yemin ederim ekran salya sümük oldu bağırmaktan. herif 1.5 senedir oynuyor hala iq 25 seviyesinde. maçın son 6 7 elinde rage attım karşıdaki elemanın tekiyle teke tek oynadık resmen.
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Fenomen devam ediyor. Listemdekilerden Guardian birlerin hepsi dun gece iki oldu. Cift keleshler var. Nova uc ustunde zor duran adamlar bunlar. Noluyor yahu? Bu arada dort gundur bana da daha zayif rakip geliyor karsima. Bir terslik var.
HotLine Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 dun 1ak dim bugun 4yildiza dusmus ameke nasi olduysa ya:) neyse oynicak varmi abi adam gibi takim ariyorum plz.
=)) Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ya arkadaşlar ben rekabetçi modunda hiç maç bulamıyorum nedendir ? ping sorunum olmaz normalde hiçbir oyunda acaba bi aarı falan mı var
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 =)) said: ya arkadaşlar ben rekabetçi modunda hiç maç bulamıyorum nedendir ? ping sorunum olmaz normalde hiçbir oyunda acaba bi aarı falan mı var options, game settings, max acceptable matchmaking ping hedesi ile bi oynamayı deneyebilirsin.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 benim max rank eagle ya, belki çok zorlasan legendary eagle onun ötesi yalan. üst seviye awp cilere karşı katiyyen oynayamıyorum, resmen kuş gibi vuruyorlar. yaz bıtsın awp ugrasıcma abi, olmuyor böyle. Aiko nun yaptığını yapan bir sürü adam var bu arada, low levellarla oynamak için ayrı accountu olan supreme, global dolu. adamlar rütbelerıne aşık yalnız. low level dediğim sherif-eagle da herıf kendı ıd sıyle gırmıyor. hoş girince temız fark yıyoruz ama olsun sdfsdg. edit : bugün hayatımın en kötü 2vs 1 ini yaqptım 14-15 gibi bir durumdayken, fena moralim bozuldu lan. defalarca vurdum o lanet keleş gitmedi üstüne, tick rate midir nedir bilmem de ben halen 1.6 daki keleşmiş gibi davranıyorum bu silaha, olmuyor. gerçekten gereksiz ağır yapmışlar..
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben de sıkıntıdan map yapıcam. de_pati koyarım adını da.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yap belki official olur. sonuçta ali diye map var
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ali de ne lüzumsuz bir maptir ya.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi abv her oyunda illa iq özürlü bir teammate in gelip bıçaklaması fln mı gerekir ya. 2 el attım dün, 2 sinde de böyle saçma sapan oyuncularla karşılaştım. hele ikinci elde 2 kişiymiş bunlar, team collision fln oynatmadılar doğru dürüst. üstüne p90 la 1. sıraya geçince de "ooo hacker wow give its name to meeee" diye millet raporlasın die gaz verdiler fln. ne saçma iş ya
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bana gelirse dosyan aklarim seni merak etme :d
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bu arada o sinirle mi yoksa artık p90 kullanmayı mı öğrendim nedir, 13 - 0 dan 16 - 8 verdik eli ben paso birikmiş parayla p90 almaya başlayınca skjdsakjdsa ne güzel silahmış kendisi yahu
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Hani normal silahlarda (rifle gun vs) tek bas bırak tek bas bırak spray yapma diyorlar ya, p90da da tam tersi olduğunu yeni keşfettim. Saçma sapan hs atıyor alet
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 spray yapacan rifle'larla her silahın spray pattern'i var onun tersi yönde hareket ettirsen crosshair'ı ortaya atıyor hepsini teorik olarak. pro maçları izle herkes sprayliyor.
Öne çıkan mesajlar