Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Sparkcaster said: şorme ne zekasız bir adammışsın lan.ASŞDKLASFPKDFSAOKDASOFDASLS ÖAÇSDFG; ŞOIRME NE YA HDSK chrome kendi halinde takılan bi adam lan niye sevmiyonuz. benim girmediğim bölümlerde yazıları falan varsa alakasız bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ee chrome protesto nasıl yapılmalıdır onu anlatıyodun? aydınlat bizi bütün dünya yanlış yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 çok sulu olmasından ishal biri tarafından yapıldığını düşünüyorum ancak ishal olup da nasıl bütünlüğünü o kadar koruyan bir kakayı yapmış hayret ettim.gerçek bir masterpiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bu arada kilidi millet chrome'a hakaret etmeden yüklenebilsin de yediği bokun büyüklüğünü farketsin diye açtım. Sonra yönetim şeffaf değil demeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 chrome yoğun ve yorucu bir iş gününün sonunda eve gitmek istemiş ama gidememiş o yüzden de sinirlenmiş gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Troll değil, ciddi ciddi yazıyorum. Bu ülke vatandaşının sokağa çıkmak dışında bir dert anlatma çözümünün kaldığını düşünmüyorum. Demokrasi var diyoruz, muhalefet partisinin yaptığı açıklama dandik kanallarda 1 dakika yayınlanırken akp'liler çıkıyor tüm kanallar senkronize yayına giriyor, bir saat kesintisiz gömüyorlar. Tartışma programı diyorsun adamlar zaten önceden ayarlı. TV medyası böyle kafayı yemiş derecede sansürlü, e basılı medyaya geliyorsun o daha da beter, onlarca gazete aynı manşetle çıkıyor. E internet sansürlü, zaten internetten ciddi bi oluşum çıkartacak eğitim düzeyi bizde yok (ülkenin %68'i lise mezunu bile değil), ne yapsın bu adamlar, mektup mu yazsın kaale alınmak için? Lan televizyonda bu, radyoda bu, orada bu, burada bu, sokakta bilbordda bu, gazete reklamında bu, internet reklamında bu, twitterda botlarıyla bu, haberlerde trolleriyle bu, arkadaş iki hafta önce cumartesi zaten bunalmışım, evde televizyonu açtırmadım herkese konuşma yasağı getirdim dedim bu kapıdan malum kişinin adı girmeyecek, odamın kapısını penceresini kapatmışım perdeler sonuna kadar kapalı hesapta kafa dinleyecem, seçim aracı geçti beyefendinin canlı sesi, yine beni azarlıyor. Bunu hak edecek ne yaptım lan, yeter anasını satayım. Artık öfkeye 'maruz kalıyorum', boşu boşuna azar yiyorum amk, ne olm bu? Kim bu insanlar yani nasıl bir topluluk ki koca bir milleti terbiye etmeye kalkışıyor zırt pırt? Azıcık vicdanı olan insanın çıkıp 10 dakikada durdurabileceği olaylar bunlar, Berkin olayı da, Gezi olayları da, hepsi öyle. 'Evet kardeşim, halk istemiyor olabilir, biz halktan geldik halkın sesini dinleyeceğiz, ilk önce halka soracağız' dese Gezi olmazdı, topçu kışlası da çoktan yapılmıştı. 'Yeşil alanlar konusundaki hassasiyetinize katılıyoruz, şu şu projeleri tartışmaya açtık, buyrun' dense yine olmazdı, ha olsa bile mesele bakın bunların derdi ağaç değil'e gelirdi, 3-5 kişiyle kalırdı. Berkin için 'evet polis de bir allah kuludur, insandır, hata yapmıştır ve daha da yapabilir de, allah rahmet eylesin, umarız ki tekrar bu olaylar yaşanmasın' dense samimi bi biçimde hiç böyle olmazdı. O samimiyet artık yok. AOÇ'deki konut için bile 'Güçleri yetiyorsa yıksınlar. Yürütmeyi durdurdular, bu binayı durduramayacaklar. Açılışını da yapacağım, içine de girip oturacağım' diyecek bi inat var, altı üstü dandik bir bina. 'Polisim kahramanca savaştı destan yazdı' diyecek bi hırs var, bi öfke var, e bu öfkenin karşısına da böyle bir gücün çıkmaması olanaksız. Özet olarak allah, tanrı, göktanrı, her ne ise yardımcımız olsun, bu boktan dönemde milletimizi en acısız ağrısız bi şekilde eski huzurlu günlerine geri çevirsin. Tren son hızla raylardan çıktı, uçuruma doğru ilerliyor, son durakta inenler şerefinin kalan son kısmını kurtardı, hala trenden atlamayan varsa post akp döneminde iyi şanslar dileyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Gündem'e falan wotlasaydın keşke, burada güme gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Gündemdeki şırom topiği kapalı ya o yüzden şeytmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 niye sevilmiyo link mink atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arkadaşlar anaya bacıya girmeyin, delikanlılığın kitabında ilk sayfada büyük harflerle yazar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bence chrome haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 biri özet geçsin şu olayın aslını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 öldüyse öldü eve gidemiyoruz iş yerinden silkerim eyleminizi tepkisi geldi şormeden vs. özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 insan değilmiş bunu dediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 şorm bunu dediyse üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 O degil de bok simidinin gozleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 WaNTeD said: öldüyse öldü eve gidemiyoruz iş yerinden silkerim eyleminizi tepkisi geldi şormeden vs. özet Ortalığı velveleye vermenin alemi yok, böyle demedi. Çocuk aylardır hastanede bir bok yapmadınız, şimdi ölünce mi aklınıza geldi sokağa çıkmak. Gerizekalı insanlar hala sokağa çıkılarak bir şey başarılabileceğini sanıyor dedi. Kendince haklı olduğunu düşündü, neden haklı olmadığını roket adam açıkladı. Ortamı kızıştırmak için yazdığını düşünmüyorum, ama o tarz bir mesaj atmanın bu tarz bir tepkiyle karşılaşacağını öngörememek imkansız gibi de geliyor birazcık, rus kız arkadaşım var topiğiyle de birleşince kafamda soru işaretleri oluştu açıkçası. Adamın anasına bacısını fişfiklemeyi düşünmenin bir alemi yok, chrome'un ne amaçla topiği açtığı belli değil ama bu topiği açan arkadaşın amacı belli diye onu zaten direk uçurduk. Şorme'nin de böyle hassas zamanlarda böyle hassas konulara nasıl yaklaşması gerektiğini biraz farketmesi için kısa süreli bir uzaklaştırmayı uygun gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Tabi bir de gencecik çocuğu öldürmüşler bir yanda, ofisten çıkamıyorum sokaklar kapalı gerizekalı insanlar yüzünden diyen şorme bir yanda olunca olaylar gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 adam farklı yönden bakmış. her farklı bakanı höylöylöy leyeceksek işimiz zor. ha bence de toplumsal hassasiyetin tavan yaptığı günde denmemesi gereken şeyler. ama demiş. sonra da yanlış yaptığını düşünüp silmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 İzmirlinin sığırı kötü olur, İzmirlinin sığırından kaçacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 chromea katıldığım nokta var. artık bu eylemler bi işe yaramıyor. ama bunu yanlış zamanda yanlış üslupla söylersen taşlanırsın, gezici şerefsizler! diyen tiple aynı kefeye konursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar