Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king magduru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskiden ucuzdu. şimdi hiçbir manası kalmadı. ete zam geldi derken mc donalds ile bir oldular, fiyatlar katlandı.

1.90'dı hamburger. şimdi 4 mü 4.5 mu öyle birşey. öyle zam mı olur emenike...
Mesaj tarihi:
mdüür şöyle düşün
gittin restauranta baktın aşçı 17 yaşında ergen
tek elle bişiler çevirip duruyo
yinmi?
yimen
eee niye ağlanıyon o zaman?
3 kuruş fazla ver, düzgün aşçısı olan bi yerden ye
git esnaf lokantasından ye
en azından onlar daha samimi :)
Mesaj tarihi:
scorch said:

Killer said:

scorch said:

okumadım da burgerking deyince aklıma şu geliyor

bu bir big king bu arada. şikayet ettik, sosyal medyalara afişe ettik. cevap bile vermediler sdfs. o yüzden

/NO!

illa alıcaksam mcdonalds alıyorum, çok param varsa hamburger illa diyorsam da burgerhouse alıyorum memnunum.

malzeme mi eksik başka bieşy mi vard fotoda

malzeme köfte ve 1 dilim turşudan ibaret koyulmuş peyniri vs. yok.

ve 21:30 da geçilen sipariş 23:20'de geldi almadık geri gönderdik tabii zira o arada karnımızı doyurmuştuk ama alıp resimini de çekmiştim böyle bir inkar etmesinler diye.

fulya civarı mı oturuyorsun?
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi şu tarz yerlere gitmeyi bırakalı 3 yıl falan oldu,her semtin kral 1-2 lokantası var 12-13 liraya girip krallar gibi yiyip çıkabildiğiniz,araştırın yiyin

fastfoodun lezzeti başka ama. lokantada ev yemeği yersin en fazla.

bi koko, bi döner, bi hamburger, bi kumru, bi soğan halkası, bi tavuk kanadı, bi pattis kızartması hep farklı şeyler...
Mesaj tarihi:
burger house, olmuyorsa mc, daha olmuyorsa al pınar'ın hamburger köftesini falan git kendin evde yap daha iyi, burger her geçen gün kalitesizlik konusunda sınıf atlıyor mu diyeyim, düşüyor mu diyeyim ne lazımsa. zaten tab gıdanın tüm firmaları TIRT.
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi şu tarz yerlere gitmeyi bırakalı 3 yıl falan oldu,her semtin kral 1-2 lokantası var 12-13 liraya girip krallar gibi yiyip çıkabildiğiniz,araştırın yiyin

Aynen öyle. Canınız hamburger çekiyorsa da adam gibi bir hamburgerciye gidin, gidin atıyorum sikko happy moonsta bile yeseniz bkdan daha güzeldir.
  • Yeni Oluştur...