Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Beyler Riva'da arazi aldım haftaya inşaatına başlanacak olan bir parti evi yapicam :) Çelik ev denilen olaydan yapmaya karar verdim. Tam olarak seçtiğim model; http://www.kolaydekor.com/galeri/k_amerikan_evi_fiyatlar_1.jpg Ev biter bitmez ilk partiyi vericem herkes gelebilir ama damsız girilmez:) Noyzura ve muhteşem güzel kankalarıda bizle birlikte olacak. Şimdiden herkese duyurulur :) Damsız gelenleri kapıdan kovmayacaz ama onlar için hazırladığımız GAY odasında takılabilirler asdasdad Bu arada bensiz kaldığınız 1 ay boyunca çok fakir hissetmişsinizdir neyseki geldim ve ortalama zenginlik çıtasını tekrardan yükselttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 nerdesin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Cons said: nerdesin lan sen Kanka iş güç çok yoğun skype bile açamıyorum o derece. Level atlayıp atlayıp duruyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 off başım ağrıyo yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 çelik eve dikkat edin ama ateş almasın :D http://galeri3.uludagsozluk.com/167/%C3%A7elik-in-ate%C5%9Fteyim-klibinde-giydi%C4%9Fi-kazak_200209.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 para kokusu aldım geldim. doğru almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VfzsT1rHNGw Çatlayacaz patlayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Parti iyidir. Spor arabası olmayanlar da gay odasında takılsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Arabaya gerek yok şöför gönderip belirli yerlerden minibüsle toplayacaz gelecekleri. VIP bir parti olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 alabildiğince altın yarışması olcaksa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dam buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sadece elit beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 riva nerde onu bile bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Cons said: çelik eve dikkat edin ama ateş almasın :D http://galeri3.uludagsozluk.com/167/%C3%A7elik-in-ate%C5%9Fteyim-klibinde-giydi%C4%9Fi-kazak_200209.jpg buna gülünsün arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 angaraya gelin partinin gralını yapayım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Cons said: alabildiğince altın yarışması olcaksa gelirim Çok daha değişik ve fantezik yarışmalar olabilir nihahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 o ev parti evi değil emekli ups çalışanı mr. peterson evi. sorsaydın keşke fikir verseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 imamizer said: o ev parti evi değil emekli ups çalışanı mr. peterson evi. sorsaydın keşke fikir verseydik. Dışarıdan bakınca öyle duracak içeri girince olayın rengi değişcek işte. Dışardan fazla ilgi çekmemek lazım :) Çok da güzel ses yalıtımı ve havalandırma olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 seks salıncağı yaptırmalık duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 noyan geliyosa gerçi salıncakla gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Sequo said: VIP bir parti olacak :) O zaman partiye katılım için önkoşul listesi hazırlayın da, ona göre bilelim gelip gelemeyeceğimizi. Ya da Partiye Katılım Sınavı olsun, en başarılı 20 kişi hak kazansın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 peyzajı onemli. yüksek duvarlar, güzel yeşillendirme ile dışardan ayırırsan bahçede havuz sevişenler, emekleyerek muz yiyenler, alabildiğince altın için kıyasıya yarışanlar rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar