Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 benim için çok değişik bir karar. artık forumun güncel başlıklar bölümünü kullanmamaya karar verdim. hatta garbage'ı bile kullanmayabilirim. çünkü çok deli zaman öldürüyor. ilgimi çekmeyen konuları bile girip okuyorum. örneğin eve online tecrübem 10 dakika ama ne biliyim sıfır noktası maden plex satma falan nedir biliyorum. evet garbage komik falan ama bazen pic thread'e girmiyorum uzun diye. onun yerinde 300 tane anlamsız post okuyorum. sonra futbol var. eskiden wot yazardım, şimdi ise türkiyede futbol tartışmanın saçmalığını anladım. buna rağmen yine de ne yazıyorlar lan acaba diye tıklayıp okuyorum. oy verme yükümlülüğüm olmasa, sorumlu olmasam siyasal konuları da tartışmayacağım ama ona mecburum. çok uzatmayayım bu postu neden yazdığımı da bilmiyorum, aslında biliyorum garbage ne yazdığınızı bilmediğiniz zamanlar için var ama bağzen çok garbage oluyor be abi. ve o junk time'ı geri döndüremiyorsun. gitti mi gidiyor. (aptal resimler ile slayt sevmediğim için böyle muyaptan veriyorum. 3.55te başlıyor şarkı muyap yetememiş) http://www.youtube.com/watch?v=hvLNColGiGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 o değil de bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 sizle bi ilgisi yok bi kız var çok fazla paticik okuyor, başını kaldırsın da hadron çarpıştırıcısına sevişmeye gidelim diye yaptım. özel mesajını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Özel mesajla bize ne diyecek çıkar mı acaba /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hep bunlar gündeme gelme çabaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kusura bakma ya biraz fistanlık yapayım dedim ama çok zevksizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 biraz zevkli lan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Black-ice said: kusura bakma ya biraz fistanlık yapayım dedim ama çok zevksizmiş. beceremedin zaten. ayrica dotada benden de kötüsün. belirteyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 dotama laf ettirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Black-ice said: kusura bakma ya biraz fistanlık yapayım dedim ama çok zevksizmiş. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar