Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güncel başlıklar

Ren

Öne çıkan mesajlar

benim için çok değişik bir karar. artık forumun güncel başlıklar bölümünü kullanmamaya karar verdim. hatta garbage'ı bile kullanmayabilirim.

çünkü çok deli zaman öldürüyor. ilgimi çekmeyen konuları bile girip okuyorum. örneğin eve online tecrübem 10 dakika ama ne biliyim sıfır noktası maden plex satma falan nedir biliyorum.

evet garbage komik falan ama bazen pic thread'e girmiyorum uzun diye. onun yerinde 300 tane anlamsız post okuyorum.

sonra futbol var. eskiden wot yazardım, şimdi ise türkiyede futbol tartışmanın saçmalığını anladım. buna rağmen yine de ne yazıyorlar lan acaba diye tıklayıp okuyorum. oy verme yükümlülüğüm olmasa, sorumlu olmasam siyasal konuları da tartışmayacağım ama ona mecburum.

çok uzatmayayım bu postu neden yazdığımı da bilmiyorum, aslında biliyorum garbage ne yazdığınızı bilmediğiniz zamanlar için var ama bağzen çok garbage oluyor be abi. ve o junk time'ı geri döndüremiyorsun. gitti mi gidiyor.

(aptal resimler ile slayt sevmediğim için böyle muyaptan veriyorum. 3.55te başlıyor şarkı muyap yetememiş)
http://www.youtube.com/watch?v=hvLNColGiGg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...