Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir durumum var

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba;

Benim değişik bir durumum var , aslında değişik olup olmadığını da bilmiyorum açıkcası ;yani belkide çok genel birşeydir fakat beni çok rahatsız etmeye başladı bu durum. Buraya yazma sebebimde , belki yaşayan vardır filan yardımcı olabilir veya ne biliyim aldığı eğitim filan işime yarayabilir diye düşünüyorum.. Trolle açık olmakla beraber , işime yarayacak birşeyler de yazarsanız sevinirim.

Efendiler; benim sorunum şu , aslında nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama basit bir örnekle açıklayayım. Mesela evde arka odada otururken su içmek için mutfağa gitmem gerekiyor , ama mutfağa gitmeden önce mutfağa giderken yapmam gereken şeyleri düşünüyorum , mesela diyorum ki; "odadan çıkarken şu tabağı alıyım, tabağı gider çamaşır mak. üzerine koyarım , orda bi ihtiyacımı gideriyim , sonra yatak odasında telefonumu şarja takayım ama bu sırada tabağı elime almıyım altı pis olabilir yatak odasında biyere koyarsam orası lekelenir , sonra gideyim suyu içeyim,ama bu sırada antrede bulunan sigara paketimi de alayım,dönerken sigara içerim mutfak balkonunda , 1 bardak da su koyarım içeri girerken ama öncesuyu içip bardağı damacanın yanına koyayım ki geri giderken unutmayayım" gibi.. bu anlattıklarımda hiç abartı yok arkadaşlar , bütün olayları, hayatı bu şekilde yaşıyorum. Ama işin garip kısmı , hiç plan yapmam hayatıma dair, yani hep bu tip şeylere plan yapıyorum ve bu beni çok yoruyor..

sizce profesyonel yardım almayı gerektiricek bir durum var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

yardıma gerek yok
bi sorunun da yok
aynısını ben de yapıyorum
çünkü daha fazla rahat geçireceğin zaman > all

düşündüğün şeyler aslında hayatını kolaylaştırıyor
beni yoruyor demen gereksiz olmuş
aksi şekilde bam güm düşünmeden aptal gibi hareket edersen emin ol öyle daha çok yorulacaksın
normalsin yani
boş ve rahat zaman için kendini kolluyorsun
bu iyi bişey
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evliyim ve evlendiğim kişiyle 10 sene ilişkim oldu.. öylebunalım sorunlarım filan olmadı hiç benim.. dediklerini doğru olabilir fakat bu işleri düşünmek bunları beynim de yaşamak ciddi sıkıntıya sokuyor beni.. baya baya kendimi yiyiorum sadece böyle basit şeylerde değil bu.. Pratik düşünceye sahip olmak olarak açıklanabilir belki ama herşeyin fazlası zarar veriyor..
Sosyal ağlarda paylaş

seninki obsesyona dönüşmüş kardeş, ciddi ciddi bu kadar detayı düşünmek kafayı yoruyorsa.
profesyonel yardım olabilir ama kendin de halledersin mesela benim gibi kafanda task manager gibi bişey kullan. yapman gerekli olan işler ve ekstra işler dahil her işlemi direkt sonlandırıyorsun, kafa boş mal mal geziyorsun süper
hem fistan iyi bişey diyorsa kesin bi b*kluk vardır o işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...