suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Arkadaşlar merhaba; Benim değişik bir durumum var , aslında değişik olup olmadığını da bilmiyorum açıkcası ;yani belkide çok genel birşeydir fakat beni çok rahatsız etmeye başladı bu durum. Buraya yazma sebebimde , belki yaşayan vardır filan yardımcı olabilir veya ne biliyim aldığı eğitim filan işime yarayabilir diye düşünüyorum.. Trolle açık olmakla beraber , işime yarayacak birşeyler de yazarsanız sevinirim. Efendiler; benim sorunum şu , aslında nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama basit bir örnekle açıklayayım. Mesela evde arka odada otururken su içmek için mutfağa gitmem gerekiyor , ama mutfağa gitmeden önce mutfağa giderken yapmam gereken şeyleri düşünüyorum , mesela diyorum ki; "odadan çıkarken şu tabağı alıyım, tabağı gider çamaşır mak. üzerine koyarım , orda bi ihtiyacımı gideriyim , sonra yatak odasında telefonumu şarja takayım ama bu sırada tabağı elime almıyım altı pis olabilir yatak odasında biyere koyarsam orası lekelenir , sonra gideyim suyu içeyim,ama bu sırada antrede bulunan sigara paketimi de alayım,dönerken sigara içerim mutfak balkonunda , 1 bardak da su koyarım içeri girerken ama öncesuyu içip bardağı damacanın yanına koyayım ki geri giderken unutmayayım" gibi.. bu anlattıklarımda hiç abartı yok arkadaşlar , bütün olayları, hayatı bu şekilde yaşıyorum. Ama işin garip kısmı , hiç plan yapmam hayatıma dair, yani hep bu tip şeylere plan yapıyorum ve bu beni çok yoruyor.. sizce profesyonel yardım almayı gerektiricek bir durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kız arkadaşın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 uyku sorunu da varsa istemeden erken uyanma veya yorgun kalkma gibi direkt git bence psikatr a falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hayatı böyle yaşadığına ve "acaba bu bi sorun mu" diye düşünüp buraya gelip topic açtığına göre baya canın sıkılıyor abi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Seninki obsesyona dönmüş, profesyonel yardım al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 akıllı başın cezasını baş çekiyormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yardıma gerek yok bi sorunun da yok aynısını ben de yapıyorum çünkü daha fazla rahat geçireceğin zaman > all düşündüğün şeyler aslında hayatını kolaylaştırıyor beni yoruyor demen gereksiz olmuş aksi şekilde bam güm düşünmeden aptal gibi hareket edersen emin ol öyle daha çok yorulacaksın normalsin yani boş ve rahat zaman için kendini kolluyorsun bu iyi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Esh said: kız arkadaşın yok adam evli. veritabanım öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 http://www.nsu.com.tr/urunler/alora_kutu_renkli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Theridone said: veritabanım öyle diyor http://www.ulusalkanal.com.tr/images/haberler/afyon_kocatepe_universitesinde_skandal_fisleme_h14645.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bende sey yapiyorum. kettle a su koyuyorum kahve icin o arada gidip isiyorum. Geldigimde su hazir oluyor beklemiyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sen sadece otonom yaptığın işleri fark etmeye başlamışsın. normal durum yani. pratik insansın demek ki. iyi bişey bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 koyduğum resim açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Nekro said: Bende sey yapiyorum. kettle a su koyuyorum kahve icin o arada gidip isiyorum. Geldigimde su hazir oluyor beklemiyorum :)-D jamie nin 15 dakikalık tarifleri yüzünden bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 haha tembellik diyoruz biz ona hazır kalkmışken halledeyim herşeyi tekrar kalkmıyım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Abi evliyim ve evlendiğim kişiyle 10 sene ilişkim oldu.. öylebunalım sorunlarım filan olmadı hiç benim.. dediklerini doğru olabilir fakat bu işleri düşünmek bunları beynim de yaşamak ciddi sıkıntıya sokuyor beni.. baya baya kendimi yiyiorum sadece böyle basit şeylerde değil bu.. Pratik düşünceye sahip olmak olarak açıklanabilir belki ama herşeyin fazlası zarar veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 seninki obsesyona dönüşmüş kardeş, ciddi ciddi bu kadar detayı düşünmek kafayı yoruyorsa. profesyonel yardım olabilir ama kendin de halledersin mesela benim gibi kafanda task manager gibi bişey kullan. yapman gerekli olan işler ve ekstra işler dahil her işlemi direkt sonlandırıyorsun, kafa boş mal mal geziyorsun süper hem fistan iyi bişey diyorsa kesin bi b*kluk vardır o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gidecen psikaytra yazcak sana bi ssri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jacabo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bak isi bilen ssr diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Çok mu strateji oyunu oynuyorsun :) ben çok turn based oynayınca, ayağa kalkmak için 2 ap, mutfağa gitmek için 4 ap falan diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JestersTear Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 olm aynen böyleyim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 herkes öyle benim mesela dolse kabbana siyah boxerimdir o böyle alttan uzun çatal görünmez rahat ama sıkı durur fln hmps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… incdarkness Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu bendede var benimki sonraki 12 saat icin gecerli oluyo uyandiktan sonrasini da planliyorum yarisini yapmiyorum tabi o ayri gun icin spontan hafta sonlari ayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
pontipati Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 seninki obsesyona dönüşmüş kardeş, ciddi ciddi bu kadar detayı düşünmek kafayı yoruyorsa. profesyonel yardım olabilir ama kendin de halledersin mesela benim gibi kafanda task manager gibi bişey kullan. yapman gerekli olan işler ve ekstra işler dahil her işlemi direkt sonlandırıyorsun, kafa boş mal mal geziyorsun süper hem fistan iyi bişey diyorsa kesin bi b*kluk vardır o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gidecen psikaytra yazcak sana bi ssri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bak isi bilen ssr diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Çok mu strateji oyunu oynuyorsun :) ben çok turn based oynayınca, ayağa kalkmak için 2 ap, mutfağa gitmek için 4 ap falan diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 olm aynen böyleyim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 herkes öyle benim mesela dolse kabbana siyah boxerimdir o böyle alttan uzun çatal görünmez rahat ama sıkı durur fln hmps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bu bendede var benimki sonraki 12 saat icin gecerli oluyo uyandiktan sonrasini da planliyorum yarisini yapmiyorum tabi o ayri gun icin spontan hafta sonlari ayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar