Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meb okullarının kapanış tarihi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
29 ocakmışş pıfff[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
ow my god :-O[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
vay be anasını, ben daha 2004'e alışamamıştım, 2005 geldi..[signature][hline]olm nedankoyu tanımıyo musun sen? beni anla ! vız gelir tırıs gider, nedanko istemedi ben bıraktım.. bu kadar.. daldan dala daldan dala.. duydum değil gördüm, duydum kikikikiiiiiiii.. aşık olduğun zaman ben sana soylerim
AAL'05
Mesaj tarihi:
ya nasil insanlarsiniz siz ya?

yuakrida adam essek gibi takvim vermis acip bakmiyorsunuz ustune 14 ocak yok 10 ocak dingil dingil salliyorsunuz?

nasil insanlarsiniz yada insanmisiniz ? insan dedigin bilgilenir ogrenir dogrusunu duzeltir adam orda dev gibi meb nin ilanini vermis hatta soran ada mcevai bulup yazmis, ama sizler inatla ve azimle farkli tarihler soyluyorsunuz?

evet insan misiniz diye soruyorum cunku insan ogrenir, yoksa benim evdeki kopek veya muhabbet kusundan ne farkiniz var?

yada tamamen bosverdim niye mesaj atip kafa karistiyorsunuz?
banlayin abi sunlari artik dayanilmaz olmaya basladi burasi.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
:lol: hatta :loooooooooooool: diyorum üstümdeki mesaja kim yazmış bakmadım heh

evet kocaman takvim var ama okuldaki hangi hocaya sorsam 14 gibi bişi dedi arkadaşlarıma da öyle denmiş hep
[edit: onlyreal ne kadar gereksiz bi mesaj attıının farkında mısın acaba?][signature][hline]^Dallas Mavericks^

[Bu mesaj shapshal tarafından 30 Aralık 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 30 Aralık 2004 16:04 tarihinde demiş ki:
vay be anasını, ben daha 2004'e alışamamıştım, 2005 geldi..

al bende de o kadar ya...[signature][hline]böyle hayatın...
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 30 Aralık 2004 16:29 tarihinde demiş ki:
ya nasil insanlarsiniz siz ya?

yuakrida adam essek gibi takvim vermis acip bakmiyorsunuz ustune 14 ocak yok 10 ocak dingil dingil salliyorsunuz?

nasil insanlarsiniz yada insanmisiniz ? insan dedigin bilgilenir ogrenir dogrusunu duzeltir adam orda dev gibi meb nin ilanini vermis hatta soran ada mcevai bulup yazmis, ama sizler inatla ve azimle farkli tarihler soyluyorsunuz?

evet insan misiniz diye soruyorum cunku insan ogrenir, yoksa benim evdeki kopek veya muhabbet kusundan ne farkiniz var?

yada tamamen bosverdim niye mesaj atip kafa karistiyorsunuz?
banlayin abi sunlari artik dayanilmaz olmaya basladi burasi.

iyide güzel arkadaşım yanlışlık bende KKTC ninmiş verdiğim link.
Google dan bulunca direk yazdım. :hmm:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

deviantART
Mesaj tarihi:
e o zaman yazdigim cumleleri aldim sana verdim:)

neyse bizimki erken bitiyormus allahtan 29 duyunca tepem atti kizdim ozur dilerim.

amma velakin yanlis link vermeyin cildirtmayin beni:)

special topics in network dersindende anliyorsaniz haber verin bana nolur.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
kusura bakma ama armutluğun lüzumu yok[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!

deviantART
Mesaj tarihi:
42.
Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında yarı yıl tatili
24 Ocak 2005 Pazartesi günü başlar,06 Şubat 2005 Pazar günü sona erer.
Burada

Fakaaat :D Kurban bayramı tatili de 23 ünde bittiğinden dolayı ikisi birleşip bir tatil gibi görünüyor...
Bkz.

39.
Kurban Bayramı
19 Ocak 2005 Çarşamba günü saat 13.00'te başlar, 23 Ocak 2005 Pazar günü akşamı sona erer.

Yeterince açık ?
[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 30 Aralık 2004 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Onlyreal...

Kimsin? Nesin?...
Burda milleti hiç'likle suçlamaya ne hakkın war?..
Millete laf sölemişsin ama gördüğüm kadarıyla sen araştırıp yazmamışsın bile...

bu kadar ağır ithamlarda bulunduğuna göre her yanlış söylenen tarih sana batıyo...

İnsanmısın sen??[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
19 OCakta kapanıoda only real gerçekten aip etmissin ...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
  • Yeni Oluştur...