Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Masakari said: Vakum filan demişler dur elekrik süpürgesine uç yapayım kulağıma uygun. Sonra bi viijjjt bitti gitti al sana tertemiz kulak tabii ya. arada beyin de vakumlanırsa derdin tasan da kalmaz takılırsın mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 benim doktorum "temizletmek iyi değil" dediydi ya. gidip harraslasam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hurafe abi o. temizlet bişey olmaz. doktora sorsan OROYİN çekmek de iyi değil der. ama sor bakalım cankilere bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yalan o işler ya, yılda 1 temizletmek gerekirmiş hede hödö, ayda 1 giderim verdiği keyifle zaten çıkaramazlar kbb den. vallahi sağırmışız. biraz kassam yan binadaki telefon görüşmelerini dinlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 benim babam temizletmişti zamanında. sonra sürekli temizletmesi gerekti. sürekli kulağı tıkanıyor artık. temizletmeden önce bir sorun yoktu kulağında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bi kulak temizletti adam telekulak kesildi lan başımıza ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de 5 sene önce temizletmişim ya la http://forum.paticik.com/read.php?20,3821543 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Benim teyzem temizletti sonra hep temizletmesi gerekti, basa cikamadilar masrafiyla, kocasinin holdingi falan iflas etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cons said: abi benim böyle bişeyden haberim yoktu ama canımı çektirdiniz Benim de canim cekti lan. Carbon clean gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Çok heveslendim alakasız, bende temizleticiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Mal said: 12-13 sene önce temizletmiştim. önce gliserin kullanıp. basınçtan başım dönünce hafif hemşire tansiyonumu ölçmüştü. ölçerken kolumu memesine yaslamıştı. HOHOAOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 şunu chemical'dan başka uyguayacak babayiğit çıkmadı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 iyiki lavman yapıldıktan sonra böyle bir topik açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Vingthor said: iyiki lavman yapıldıktan sonra böyle bir topik açılmadı this! ahahaha "abi geçen bir lavman yaptırdım, neler çıktı koca koca parçalar falan. bir rahatladım sorma." sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 valla sıçmıyomuşum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tiLi said: Mal said: 12-13 sene önce temizletmiştim. önce gliserin kullanıp. basınçtan başım dönünce hafif hemşire tansiyonumu ölçmüştü. ölçerken kolumu memesine yaslamıştı. HOHOAOH bilinci yerinde değil anlamaz dedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lavman nası iyi mi keyifli mi? iyiyse onu da yaptırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi lavman dediniz canım çekti şimfi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Vingthor said: iyiki lavman yapıldıktan sonra böyle bir topik açılmadı canımız onu çekmez ya. çeker mi? yok yok çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Sinüsleri temizletin asıl rahatlama onda temizlendikten sonra oksijen fazlalığından birkaç saat kafa geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 valla kulak tıkanıklığı sinüzit, baş ağrısı, genis akıntısı gibi 30 tane hayat kalitesini düşüren şey yapıyor ben de gideyim yarın nereye gittin ne kadara gittin ssk mı direk temizle desem temizlicekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Dworgian said: topic i okudum, şimdi sanki kulaklarım tıkalıymış gibi hissediyorum. abi sağol cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bende gidiyom lan yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 canım çekti yazarsak şimdi lavmana gidicek hibino olucaz, kulak temizletmeye çekti canımız eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar