yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Güneş enerjisi işine gir hacım. Su falan kalmayacak ilerde, gelecek güneşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Selam, Meydanlardan birinde ufak bir büfeye ortak ol, köfteci arabası aç... gıda işinde her türlü para var. Ben imalat yapıyorum, aldığım risk falan filan değmiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Çiğ köfteci açıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 en iyisi öğretmenlik ya yarım gün çalışıp 3 ay tatil yapıyorlar ya da uni de takılcan onlar da hfatada 1 gün çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 senko said: kim ne danışcak sana? inşaat?ya bi uzman kadro kurarız ya da ihtiyaca göre artık uzman/danışman temini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Senko la, yazdiklarini okudum, sonra uzun uzun burda rencide edici oldugunu farkettigim cumleler yazdim, ve sildim.. amma guzel yazmissin la :D internet le oynamalar, 10 gunde is bulmalar falan.. :D baya bi ego grindlemisin sen gormeyeli, yada benim baktigim yerden oyle gorundu topic geneli itibariyle :D neyse, hayirlisi bakalim.. iyisin dimi conem? topakin konusuna donecek olursak valla, istifa zor bi hikaye, heleki is bulmadiktan sonra, birinin yaninda calisilacaksa, bu durumda ben hep, "ben" oldugum icin beni isteyen insanlari tercih ediyorum ki avantajli olayim biraz naza cekeyim, gerci 1700 kisilik sirkette bile naz olayini halledebiliyoruz ;) ama bakkal kafasi patron zihniyeti gercekten zor.. Allah kolaylik versin o sekilde ugrasan insanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 senko sana askerden sonra cvmi atayım da sizin oralarda iknın dosyasında bulunsun frontendci her işyerine lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 luniz om'den gonderseydin keske ne yazdiysan senin fikirlerin, yonlendirmelerin cok onemli benim icin abimizsin, ustamizsin sonucta :) iyilik saglik diyelim, kosturmacaya devam alu'da simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 monoscope, gonder panpa benim calistigim sirket olmazsa baska sirkete yonlendiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 LuNiZ said: Senko la, yazdiklarini okudum, sonra uzun uzun burda rencide edici oldugunu farkettigim cumleler yazdim, ve sildim.. amma guzel yazmissin la :D internet le oynamalar, 10 gunde is bulmalar falan.. :D baya bi ego grindlemisin sen gormeyeli, yada benim baktigim yerden oyle gorundu topic geneli itibariyle :D neyse, hayirlisi bakalim.. iyisin dimi conem? topakin konusuna donecek olursak valla, istifa zor bi hikaye, heleki is bulmadiktan sonra, birinin yaninda calisilacaksa, bu durumda ben hep, "ben" oldugum icin beni isteyen insanlari tercih ediyorum ki avantajli olayim biraz naza cekeyim, gerci 1700 kisilik sirkette bile naz olayini halledebiliyoruz ;) ama bakkal kafasi patron zihniyeti gercekten zor.. Allah kolaylik versin o sekilde ugrasan insanlara.. adam aldığı maaşı gerçekten çok sanıp havalara giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Selam, Verebiliyorsanız matematik/fizik veya ingilizce dersleri falan verin. Esnek çalışma saatleri, yüksek saat ücreti, iş yükünü kendin belirleyebilme şansı, yüksek müşteri potansiyeli, kapatılacak olan dersaneler :P Hafif ticari araç arkasına köfte tezgahı yapıp akşamları köfte satmaya başlayan birini biliyorum. İşten ayrılıp bu işi denemeye karar vermiş. Adam günde 12kg kıymayla köfte yapıyor(tabi ekmek de içine ekleniyor), ayranıydı kolasıydı derken köfteyi bitirip evine dönüyor. Gayet sağlam bir para kazanıyor :D O bir yerde mavi yakaydı, kaç tane beyaz yaka bunu cesaret eder bilemem ama kazancı iyi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 valla benim de aklımda tavuklu nohutlu pilav var. şu an bulunduğum yerde bunu satan bir yer bulman imkansız ama işte cesaret edemiyorum. alıcan iznini 3-5 tane seyyar tezgahın , yollucan onları okul önlerine işlek caddelere falan. eminim deli gibi para kazanırım ama işte bi cesaret gelmedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mayıs ayında bir senem doluyor, bende istifa ediyorum. Bankacılık gibi bir mesleğe çok yanlış bir pozisyondan başladığım için pişmanım, yaratıcılığımı öldürüp bitirdi. Elbette avantajları vardı, paralı milfler kaldırmak, pahalı hediyeler, bedava otel konaklamaları vs. ama hepsi gelip geçiyor, insan birşeyler bırakmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bankacılığın hangi alanında yapılıyo la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 senko said: luniz om'den gonderseydin keske ne yazdiysan senin fikirlerin, yonlendirmelerin cok onemli benim icin abimizsin, ustamizsin sonucta :) iyilik saglik diyelim, kosturmacaya devam alu'da simdilik. yok olm direk yardirdim, oyle fikirli mikirli seyler degil eheh.. kolay gelsin kardesim... Argos bankacilik bence zor is abi ve direk grind isi yani, katma deger gormuyorum ben eger genel merkezde falan degilsen. Benim esimin butun ailesi bankaci. Kendisi degil kurtarmis kendini. Sen kurumsal pazarlamada falanmiydin? oyle pozisyonlarin avantajlari oluyor ama, ? @kozalak: abi kimi iyi kazanir kimi az kazanir, Senko nunki maasla alakali degil, o tamamen genc insanin genc yasta yakaladigi basarinin, bunyede yarattigi etki.. bende o yuzden bir karisayim, kardesime bir goruneyim, istedim. zaten normalde hayatta yazmam boyle seyler. :D beni taniyanlar bilir.. neyse, is hayati zor dostlar, yol ayrimina gelen herkese Allah Utandirmasin diyorum.. Baku den selamlar.. cheers ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bankacılıkda yartıcılık kısmı neresinde devreye giriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 http://www.businews.eu/wp-content/uploads/2011/11/bank.jpg şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 @paramecium, abi sen de köfteci, midyeci tavsiyesi falan veriyorsun bizim için zor işler onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 aklımda iş fikri var ama belediyeyle bir noktası bulunduğu için yine trilyon dolarlık fikrimi gerçeğe dönüştüremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 kendi işini kurmak zor iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Lord_Argos said: Mayıs ayında bir senem doluyor, bende istifa ediyorum. Bankacılık gibi bir mesleğe çok yanlış bir pozisyondan başladığım için pişmanım, yaratıcılığımı öldürüp bitirdi. Elbette avantajları vardı, paralı milfler kaldırmak, pahalı hediyeler, bedava otel konaklamaları vs. ama hepsi gelip geçiyor, insan birşeyler bırakmak istiyor.hangi pozisyon bu mufettis falan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Lord_Argos said: Elbette avantajları vardı, paralı milfler kaldırmak, pahalı hediyeler, bedava otel konaklamaları vs. ama hepsi gelip geçiyor, insan birşeyler bırakmak istiyor. Sen daha detaylı anlatsana şunları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Öğretmende mi olamıyorsunuz la yaz tatil kış tatil bayram tatil seyran tatil. Arada öğrenciden bıçak yersiniz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 "roket adam" said: ginaly said: "roket adam" said: di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. iş kuran adam iş bilen adam olmadığından oluyor bunlar hep. iş bilen adam da "oku, diplomanı al, büyük şirkette maaşlı işe gir" ile yetiştiriliyor. bir neslin bu çarkı kırması lazım. neden biz olmayak? Ne yapak? Bu çarkı kırmaya aday neslin bir mensubu olarak bi fikir versene. Valla yolumu kaybettim. fikir veririm ama 100 liranı alırım. bilmem anlatabildim mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 DoruK said: Lord_Argos said: Mayıs ayında bir senem doluyor, bende istifa ediyorum. Bankacılık gibi bir mesleğe çok yanlış bir pozisyondan başladığım için pişmanım, yaratıcılığımı öldürüp bitirdi. Elbette avantajları vardı, paralı milfler kaldırmak, pahalı hediyeler, bedava otel konaklamaları vs. ama hepsi gelip geçiyor, insan birşeyler bırakmak istiyor.hangi pozisyon bu mufettis falan mi paralı milf bedava otel konaklaması bilmemne mesajından sonra bence misyonerden başka pozisyon değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar