DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben anlamıyorum paranız yoksa , iş canınızı sıkıyorsa çalışmayın babişkodan istiyorum veriyor bana para , siz de sıkıntıya girdiğinizde benim yaptığım gibi yapıp inmeyin ortaköye bebeğe,oturun residansta,açın viskinizi arayın ablaları film izliycez berkcanlarla siz de gelin diye,paranız cebinizde kalır yoksa her gün lucca valesine domalsam ben de fakir olurum heralde yazın mesela her gün kanaryalara yahut zuma beach e çıkılmaz,arada bonfileleri antrikotları fln alıp mangal olayına giriyoruz ablaların cidden hoşuna gidiyor hiç olmadı tekneyle çıkıyoruz 3 4 gün mavi tur ayagına o sırada baya tasarruf hem marinaya para da vermiyorsun bi de güzel tip : tekneye USA bayrağı çekersen vergi de kolaylık oluyor öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kozalak said: askerden dönünce işine devam edebiliyosun. ücretsiz izin diye bir şey var (kısa dönem askeri olursan). askere gidersem dönüşte başka yerde işe girerim gibime geliyor :P yada işe dönüş alırım emeklilğime kadar çalışırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 paranız yoksa, tekne, marina bzzt bzzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bi de zengin olup vergi kaçıranlar var, vergi kaçırıp zengin olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yanlış anlamayın size hak vermiyor değilim çalışmak cidden sıkıntı hele başkasının yanında şimdi mesela vergisel durumlar yüzünden bizim holding 5 e bölünmüş durumda kuzinle benim üstüme olan firmanın sadece ofisi var , icraatı, üretimi fln sıfır ama şirket benim üstüme oldugu için çok iyi orda calısma şartları pinpon masamız var bilardo var ps4 var hiç olmadı projeksyondan film izliyoruz dizi fln zaman geçiyor 4 saatlik mesai nasıl bitiyor anlamıyorum ofisten cıkamıyorum ama babamların cok sıkıcı ofisi var asıl HQ diyebileceğimiz,270 çalıuşan fln var bilmiyorum i dont care yani orda ki ofiste inanın patlayacak gibi oluyorum stajyerler bi de sekreterler fln olmasa gün geçmiyecek sürekli onlara fln iş oluyorum sıkıntıdan hele babam yoksa ofiste , sürekli gelip darlayan birileri oluyor yiğit bey şu iş ne oldu bu iş ne oldu diye , lan CEO yuz tamam da her işi biz mi yapacaz amelelikten bi farkı olsun yani ne anladım ? kısacası başkasının yanında calısmak cidden cok sıkıcı babanız olsa bile hiç önermem kendi ofisinizi açın cok daha eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 burjuva problemleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tekneyi satsam 5 sene onla geçinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Abi kacin yurt disina. Turkiye'de benden beklenen isin 10'da biri bekleniyor ve -yasam kalitesi olarak baktiginda- Istanbul'da aldigimin iki kati para veriliyor (kurla hesaplayinca cok kati). Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Neyse diyecegim o ki kacin memleketten. Disarda dolar/euro/pound olarak kazanin, sonra gidip Turkiye'de yeyin bi guzel. Tatilin kralini yaparsiniz, stres mtres kalmaz. Pamuk gibi olursunuz her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 oldun said: senko said: 1 ayda nasi bulunmaz yaf 1 ayda 10 farkli is bulurum benbu ne abi sektor ne salı pazarı mı ajdflşasdljfakşfsgd sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 iş sözleşmesi yapmak istiyorum yeni işe başlıycam amacım kısa sürede beni kovarlarsa tazminat falan bişi alabilmek nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 2 ay deneme süresi zaten, 2 ay dan önce dilediği zaman kovar. 2 ay dan sonra senin bir kusurun olursa kovabilir. işe geç gidersen yada gitmezsen hakkında tutanak tutar ve sana ihbar çektirir noter kanalı ile ve sonrada kovar seni. bunlar dışında ki hallerde kovarsa, sözleşmeye gerek yok. şikayet ederek hakkını alabilirsin. bu tarz iş sözleşmelerinin mahkeme önünde sanıldığı kadar geçerliliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Amele ol mutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 aynen abi şu anki işim tam bir bela para orta ama yaptığım işe göre az..(muhasebe pazarlama her halt var) patronlar şeytan gibi bütün gün siyaset tartışırlar halk dan öyle kopuklarki..daha sabah rahmetli berkin için "ya hergün insanlar ölüyor ne için yürüyorlar gezicilerin hepsi gomunüst alevi" diye höyküren adamlar. artık bu ülkenin herşeyinden (kendi akrabalarım dahil) nefret eder oldum artık gitmek en iyisi bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Ben de hiç hoş olmayan konuşmalar yaptım şirketle. Bu sıralar herkesde bi kaşıntı var. Bakınıyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben de bu moddayım, http://www.youtube.com/watch?v=V2bjly7ciYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 "roket adam" said: di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. iş kuran adam iş bilen adam olmadığından oluyor bunlar hep. iş bilen adam da "oku, diplomanı al, büyük şirkette maaşlı işe gir" ile yetiştiriliyor. bir neslin bu çarkı kırması lazım. neden biz olmayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Selam, Eşim de sanırım şu anda müdürüyle görüşüyor; tamam mı, devam mı noktasındalar. Tazminatımı verin çıkayım diyor, karşılıklı fes edelim sözleşmeyi şeklinde. Çünkü performans notu yüksek, bir sebep olmadan çıkartamıyorlar :P Herkese huzurlu ve mutlu olacağı biş diliyorum. Kendim için marangozluk düşünüyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 2 ay test etme olayı hiç hoşuma gitmedi ya neyse başlıycam yine vardır bir hayır her ne kadar huylanmış olsamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ginaly said: "roket adam" said: di said: Turkiye'de patron dedigin adam bildigin bakkal dukkani sahibi, sen de mal ceken hamal. Ek olarak ozellikle IT gibi sektorlerde her isten anlaman her ise kosman bekleniyor. Yurt disinda is ararken en cok zorlandigim konu bu oldu resmen, her ise kosmaya alismissin ama adamlar bir ya da iki konuda uzman kisi ariyor. 3 tane 4 tane sey bildigini soyleyince killaniyolar, uzman lazim bize diyolar. Daha geçen haftaki toplantıda 'DİKEY UZMANLIK PAALI ARGADAŞLAR, ŞEYEDEMİYOZ, HERKES HER İŞİ YAPABİLECEK HEDEFİMİZ BU. AĞ GÜVENLİĞİNE BAKAN ADAM KULAKLIK DA SATACAK, KULAKLIK ÜRÜN YÖNETİCİSİ SİPARİŞ DE GEÇECEK, BU KADAR BASİT' dedi bizim genel müdür. Dİkey uzmanlık pahalı. Şu ülke kadar 'bilginin' değersiz olduğu tek bi yer daha yok ya. Şaka gibi. iş kuran adam iş bilen adam olmadığından oluyor bunlar hep. iş bilen adam da "oku, diplomanı al, büyük şirkette maaşlı işe gir" ile yetiştiriliyor. bir neslin bu çarkı kırması lazım. neden biz olmayak? Ne yapak? Bu çarkı kırmaya aday neslin bir mensubu olarak bi fikir versene. Valla yolumu kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Selam, Tazminat veremeyecekleri için çıkaramıyorlar : 'İş yükünü hafifletelim, devam et' demek zorunda kaldılar. Bakalım nereye kadar devam edecek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Valla o iş yükü hiç hafiflemez bence para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bi fikir bulun iş kurayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Selam, En büyük sıkıntı mesai baskısıydı. Mesai talebinden vaz geçtiklerini belirttiler. Yedekledikten sonra çıkartmaya karar verirlerse de sorun değil; tazminatı verdikleri sürece sorun yok :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar