df Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 1080p olsun aa açık olsun. aa kritik olan benim için. nvidia naneleri olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 rahat olur.. 2k da oldugum icin genelde kapiyorum AA yi bu gibi oyunlarda. zaten suratli ve karanlik. arti yuksek cozunurluk kendinden AA li gibi oluyor. 1080p de gtx980 ile cok rahat oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 10eur a g2a'dan aldım ya. bundan aşağısını beklemek sürer baya heralde. nvidia code aldım. skin pack vs de var 3 tane. edit: origins'ten sonra ara veririm diyordum da sardı baya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 1.7gb'lik patch geldi şimdi. baya bug çözülmüş release notes'a göre. henüz başlardayım ama hikaye sunumu, gameplay, new gadgets, bat mobile vs her şey muhteşem yapılmış. serinin açık ara en iyisi. tabi port olayının gölgesinde kaldı. keşke kendileri yapsalarmış adam gibi de bu rezilliği yaşamasalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu oyunu alanlara veya nvidia koduyla aktif edenlere batmanin diğer bütün oyunlarını skinlerini falan hediye etmişler,bi ara bakın hesabınıza beleş oyun var fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 hepsi vardı zaten. olmayan bi oyun denk gelseydi iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Oyun amd kartlarda ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ps4'de oynamaya basladım 2 gun once, 1 yıldır niye ps4 almadım da konsolda bunu oynamadım diye kendimi sorgulamaya basladım. sırf batmobile gameplay bile efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ps4'te bitirdim. seri güzel bitti. phantom pain ile takaslamak isterim. varsa aranızda hala konsolda oynamamış oynamak isteyen ulaşsın dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Sources: WB Montreal Cancels Unannounced Suicide Squad Game, Shifts To Batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 damien :( LoA agirlikli bisiler yapsalar da sokakta random maskeli mob yerine ninja falan dovelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hala pc de buglı mı oyun bi oynayamadık amk sıctı sıvadı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ps4'de baya iyi imkanınız varsa orada oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Jaegerjaquez said: hala pc de buglı mı oyun bi oynayamadık amk sıctı sıvadı herifler bug yoktu optimizasyon sorunu vardı o da vram ağırlıklıydı. 4gb ve üzerinde sıkıntı yoktu hala da aynıdır durum. sorunu düzeltmek yerine sınırsız iade hakkı verdiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 yüklediydim pc ye saçmalamıştı oyun oynayamamıştım, pc aynı olduğuna göre bi daa yüklemenin anlamı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Gtx 670 8 gb ram amd vasat islemci ile orta ayarda min stutter ile oynanabir duzeyde oynadim ve bitirdim...Bilgi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 o degilde, full season pass kinguinde 4 euro / 13 tl filan su an, satici global games. ben aldim ve hersey geldi simdi yukleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bu oyunda riddler'ın tamamını yapan manyaklar var mı aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 geçen oyunda yaptıydım internette vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 onceki oyunlarda hepsini yaptimdi ben, burda biraz daha az galiba sayi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Ben de %100'le bitirdim, hepsini buldum 100 saat GT var. Gayet keyifle oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 yagmuru nasil kapatiyoruz yaw goz gozu gormuyor bazen, set Engine.RainMapComponent bHidden 1 soyle bir kod var ama nereye yaziyoruz tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar