paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 İlk defa başıma geldi beyler. Su gömüyordum bir acı gibi girdi böyle dişe evde çığlık attım. Acayip acıdı. Önceden olmazdı hiç nedendir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 diş kanseri olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 soğukmuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Soğuktu da hiç böyle olmadıydı lan. Hani normal acı değil baya sinire gitti o su galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 disine kramp girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 arkada mı hissettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 büyük ihtimalle bir dişin sinire kadar çürümüş ve soğuk o açılan siniri tetiklemiş olabilir. Bir baktır dişçiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://www.hekimim.com/merak_ettikleriniz/dis_hassasiyeti/dis_hassasiyeti.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 çok kola gömüyorum ondan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 dolgun düşmüştür dolgun kırılmıştır mine çatlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 gömücülüğün yan etkisi de olabilir bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kanal tedavisine hoş geldin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 slot arızalıdır, boş yerse varsa oraya tak dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 adam içmiyor gömüyor arkadaş çürümüştür ne olacak. ya da hassasiyet vardır. benim ünide bi anda başladı hassasiyet. nefes alırken ağrımaya falan başladı. sonra sensodin falan kullandım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 kanala gider o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://www.botanikecza.com/icerik_resimleri/3720110702145241.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Selam. görünürde çürük yoksa muhtemelen arayüzde oluşan bi çürük sebebi olabilir. üzerine bastığında veya çiğnerken ağrı yoksa muhtemelen kanal tedavisi gerektirmez. Dolgu ile geçer. geçmiş olsun edit: hassasiyetin tek dişte görülme ihtimali daha düşük eğer dişetinde falan çekilme yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sensodyne espiris ben yapcaktım diye geldim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Yok ben ciddi ciddi kullanıyorum, hassasiyeti azalttı ondan şeettiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sdeceokuyangenç said: edit: hassasiyetin tek dişte görülme ihtimali daha düşük eğer dişetinde falan çekilme yoksa. bende oldu işte bu. en öndeki kazma diş bildiğin yürürken ağzıma hava gelince bile ağrıyordu. oda sıcaklığında su içmek bile öldürüyodu. doktora gittim hiçbişey bulamadılar. röntgenler çekildi falan. sonra sensodin kullana kullana geçti. hala bazen olur soğuk bişi içince. ilk temasla bi acır böyle sonuna kadar öldürücek gibi acır ve bi anda kesilir alışır sonra. saçma biliyorum ama böyle fasdf 20likler bastırıyor 2 yandan sanırım ondan olabilirmiş bu arada. ama ilk başladığında yoktu 20lik fln çıkmadı röntgende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Black-ice said: sdeceokuyangenç said: edit: hassasiyetin tek dişte görülme ihtimali daha düşük eğer dişetinde falan çekilme yoksa. bende oldu işte bu. en öndeki kazma diş bildiğin yürürken ağzıma hava gelince bile ağrıyordu. oda sıcaklığında su içmek bile öldürüyodu. doktora gittim hiçbişey bulamadılar. röntgenler çekildi falan. sonra sensodin kullana kullana geçti. hala bazen olur soğuk bişi içince. ilk temasla bi acır böyle sonuna kadar öldürücek gibi acır ve bi anda kesilir alışır sonra. saçma biliyorum ama böyle fasdf 20likler bastırıyor 2 yandan sanırım ondan olabilirmiş bu arada. ama ilk başladığında yoktu 20lik fln çıkmadı röntgende. O bölgeye daha önce darbe geldi mi ? Dediğim gibi tek dişte görülme olasılığı daha düşük hassasiyetin sende olmuş. Film ve klinik değerlendirme olmadan genel yargılar üzerinden yorum yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 abi bu olay 2008de oldu işte. yaptılar herbişeyi hiçbişey bulamadılar. öyle kaldı fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 pisikolocik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 sdeceokuyangenç said: Selam. görünürde çürük yoksa muhtemelen arayüzde oluşan bi çürük sebebi olabilir. üzerine bastığında veya çiğnerken ağrı yoksa muhtemelen kanal tedavisi gerektirmez. Dolgu ile geçer. geçmiş olsun edit: hassasiyetin tek dişte görülme ihtimali daha düşük eğer dişetinde falan çekilme yoksa. çürük yok görünüşte ya baya sağlam dişler. şu yaşıma kadar da hiç olmadı. de dediğim gibi hayvan gibi kola içiyorum, kahvaltıda bile. ondan sanırsam diş minesini mi şey ettik noldu. bi doktora görünmem gerek mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar