Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su içerken dişin acıması

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Selam. görünürde çürük yoksa muhtemelen arayüzde oluşan bi çürük sebebi olabilir. üzerine bastığında veya çiğnerken ağrı yoksa muhtemelen kanal tedavisi gerektirmez. Dolgu ile geçer. geçmiş olsun

edit: hassasiyetin tek dişte görülme ihtimali daha düşük eğer dişetinde falan çekilme yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

edit: hassasiyetin tek dişte görülme ihtimali daha düşük eğer dişetinde falan çekilme yoksa.

bende oldu işte bu. en öndeki kazma diş bildiğin yürürken ağzıma hava gelince bile ağrıyordu. oda sıcaklığında su içmek bile öldürüyodu. doktora gittim hiçbişey bulamadılar. röntgenler çekildi falan. sonra sensodin kullana kullana geçti.

hala bazen olur soğuk bişi içince. ilk temasla bi acır böyle sonuna kadar öldürücek gibi acır ve bi anda kesilir alışır sonra. saçma biliyorum ama böyle fasdf

20likler bastırıyor 2 yandan sanırım ondan olabilirmiş bu arada. ama ilk başladığında yoktu 20lik fln çıkmadı röntgende.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

sdeceokuyangenç said:

bende oldu işte bu. en öndeki kazma diş bildiğin yürürken ağzıma hava gelince bile ağrıyordu. oda sıcaklığında su içmek bile öldürüyodu. doktora gittim hiçbişey bulamadılar. röntgenler çekildi falan. sonra sensodin kullana kullana geçti.

hala bazen olur soğuk bişi içince. ilk temasla bi acır böyle sonuna kadar öldürücek gibi acır ve bi anda kesilir alışır sonra. saçma biliyorum ama böyle fasdf

20likler bastırıyor 2 yandan sanırım ondan olabilirmiş bu arada. ama ilk başladığında yoktu 20lik fln çıkmadı röntgende.

O bölgeye daha önce darbe geldi mi ?

Dediğim gibi tek dişte görülme olasılığı daha düşük hassasiyetin sende olmuş. Film ve klinik değerlendirme olmadan genel yargılar üzerinden yorum yapıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

Selam. görünürde çürük yoksa muhtemelen arayüzde oluşan bi çürük sebebi olabilir. üzerine bastığında veya çiğnerken ağrı yoksa muhtemelen kanal tedavisi gerektirmez. Dolgu ile geçer. geçmiş olsun

çürük yok görünüşte ya baya sağlam dişler. şu yaşıma kadar da hiç olmadı. de dediğim gibi hayvan gibi kola içiyorum, kahvaltıda bile. ondan sanırsam diş minesini mi şey ettik noldu. bi doktora görünmem gerek mi acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...