Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ethernal feather in kıyafet satışı bitirdi beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Chaika'nın 7.bölümü iyi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ping pong 7 eğitim bölümüydü, güzeldi. finalin nasıl olacağıyla ilgili bir şeyler şekillendimrye başladılar kafada. peko da ufaktan sevdirmeye başladı kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bokura wa minna kawaiuso 8.bölüm mayumi keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Sidonia - 7 kunato'nun yaptığı nasıl bir puştluktur ya. underwater'ın anti-planet roketi exterminatus olarak adlandırması. (Thanks based Underwater) ayı kadın baya no context gözüküyor ama ona da açıklama gelicekmiş. sanırım bütün vücudunu kaybettiği için ayıyı protez olarak kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Mahouka said: This show appeals to me because I, too, was once under-appreciated in high school despite being brilliant, fit, good at all sports, a martial arts master, lord of unintentional seduction, unparalleled electronic engineer, world-famous weaponsmith, cutting-edge scientific researcher, and a secret agent. AABİ AHAHAHA bölümün yarısı kasıntı magic zırvalarıyla, yarısı mc'i pohpohlamakla geçiyor halen. biri o bahsedilen genius engineer'dır demişti, o da öyle çıktı. tatsuya'nın havada süzüldüğü kısımda gülmekten kendimi kaybettim artık. seyirciye anlamazsınız zaten diyerek veriliyor. nasıl imkansız öyle böyle değil ama tatsuya akşam eve gidince hallediyor onun için iki dakikalık iş. NGNL'deki writing'e bak bide şuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Yetmedi Haikyuu bu bölüm. Az geldi. 1 hafta bekle işin yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mahouka'da tensailiğin bokunu çıkardı MC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 qisqanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Haikyuu! Sezonun bombalarından karakterler, müzikler, temposu falan aşırı iyi. 8 bölümü art arda izledim. "Cat vs Raven: Battle at the Garbage Dump" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Fly said: qisqanmayin Uçuyorum çünkü anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi mahouka'nin yazarinin cinsel organi herhalde 2 cm falan... adamda nasil bir maffolmus bilinc alti var ise yaratttigi karaktere bak ki daha da abariyor arkadaslar sadfsdf ben kitaplarini okurken bu chapterda biraktim. Cunku burda bilgisayar dunyasindaki np harda problemlere gonderme var aslinda. O problemlerin imkansizliginida bilince iyice sacmaladi bu seri diyip biraktim okumayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Her bölüm yeni bişeyler ekleniyo yalnız, sezon sonunda eleman tanrı ya da ne biliyim en azından bi chosen one, mesih falan filan çıkarsa şaşırmamak lazım ahahahah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 mangaka-san harikaydı bu hafta ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.animenewsnetwork.com/interest/2014-05-30/top-10-spring-anime-ranked-among-men-and-women/.75026 mahouka ahaha abv nippon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bayağı patatesmiş futabada bir numara sidonia satışlarda bir numara lovelive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yuh, bu kadar mi wish fullfillmenta ihtiyaci var adamlarin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Asıl bomba seri Kawai Komplex. Ama hala çok kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mahouka, Black Bullet, Brynhildr filan tartışmasız en kötüler ya, nasıl bi liste bu? NGNL araya girmese listeye sondan mı başlamışlar derdim. Isshukan Friends e haksızlık olurdu gerçi, o da güzel İlk 5 in 3 ü sezonun en kötüleri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 1) Knights of Sidonia 2) Ping Pong the Animation 3) No game No Life 4) Haikyuu!! 5) Mekakucity Actors sequel'leri katmadan böyle benim ilk 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 http://i.imgur.com/gU9uke1.jpg mahouka'yı sırf /a/ için izliyorum ya asdasgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 mahoka ciddi izleyen varsa diye spoyler herif profesor cikti bir de hay fgkmdghj buyuyunce de giyer diye alinan ceket, okulun rektoru olmadigi kaldigi halde heyecanlanan tatsuya ve akabindeki SPARKLING MIYUKI derken cringemeterim bozuldu, yarin devam edecegim fjkghkjoie stephenie meyer bile bu kadar kotu degil be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 mahoukayı tek başınıza izlemeyin abi. işin sırrı orada biz iki kişi izliyoruz. keyfimiz katlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Her sahnede 20m radius içerisinde kalan bütün karakterlerin sahne boyunca MC üzerinde kilitlenmesi filan mükemmel detaylar var. Bu bölümde karakteri yağlamaya daha ilk sahneden başladılar gerçi, kapıdan geçtiği gibi fan club ı üstüne atladı direkt ahahahahah. Ciddiye almadan izleyince bayağı eğlenceli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Dragonfire said: Asıl bomba seri Kawai Komplex. Ama hala çok kısa. Benim de en sevdigim bu oldu bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar